Δευτέρα: Τι λένε τα άστρα για σας;
ΖΩΔΙΑ

Δευτέρα: Τι λένε τα άστρα για σας;

Δευτέρα: Τι λένε τα άστρα για σας;

Νέα εβδομάδα, νέες προκλήσεις για τα 12 ζώδια. Τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να βιώσετε μία επαγγελματική ανταμοιβή χάρη στο ό,τι μείνατε σταθεροί και δυνατοί. Να ξέρετε ότι είστε στο σωστό δρόμο

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως να χρειαστείτε τη συμβουλή ενός μέντορα, πνευματικού καθοδηγητή ή κάποιου μεγαλύτερου και σοφότερου σχετικά με μία οικονομική ή συναισθηματική απόφαση που πρέπει να πάρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιθανότατα να ανακαλύψετε ότι είναι η σωστή μέρα να καθίσετε με το λογιστή σας και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που αφήνατε τόσον καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αφοσίωσή σας σε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο θα περάσει από δοκιμασία σήμερα ή θα επιβεβαιωθεί. Η αίσθηση του καθήκοντος που έχετε ο ένας για τον άλλον θα ενδυναμωθεί περαιτέρω.

ΛΕΩΝ

Ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη διατροφή σας προς το υγιεινότερο κάτι που απαιτεί σκληρή πειθαρχία αλλά θα βελτιώσει τη συνολική σας υγεία και ευεξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχετε δεσμό με κάποιον ή κάποια που αισθάνεστε ότι είναι ξεχωριστός-ή πιθανότατα να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ώστε να του/της δείξετε ότι θέλετε να έχει μια μόνιμη θέση στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Κρόνος σας ζητούν να ασχοληθείτε με κάποιο ζήτημα που αφορά την οικογένειά σας και το σπίτι σας ώστε να φέρετε σε αυτό αρμονία αλλά και να αντιμετωπίσετε μια κατάσταση που σας απασχολεί με ρεαλισμό και ωριμότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η μέρα που ίσως να επικυρώσετε μια συμφωνία, ένα συμβόλαιο ή να υλοποιήσετε μία ιδέα. Προσοχή σε ό,τι υπογράφετε! Να είστε πρώτα σίγουροι ότι είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε για ένα μεγάλο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως νιώσετε ότι ένα σχέδιό σας παίρνει περισσότερο χρόνο από όσο υπολογίζατε. Μην χάνετε την πίστη σας! Να έχετε υπομονή και να παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εάν έχετε κανονίσει κάποιο σημαντικό επαγγελματικό event, να είστε βέβαιοι ότι θα λάμψετε και η φήμη σας θα φτάσει στα αυτιά των ανωτέρων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν σας απασχολεί κάποιο πρόβλημα στα αισθηματικά σας και θέλετε επιτέλους να λυθεί γιατί σας βασανίζει, καλύτερα να μιλήσετε σε έναν σύμβουλο ή έναν έμπιστό σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ένας από τους φίλους σας ίσως προσπαθήσει να σας “προξενέψει” με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο διότι πιστεύει ότι ταιριάζετε. Πείτε ναι και δεν θα χάσετε!