Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή – Δία την Παρασκευή 20/5: Ξαφνικά μηνύματα που θα φέρουν χαρά για όλα τα ζώδια
ΖΩΔΙΑ

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή – Δία την Παρασκευή 20/5: Ξαφνικά μηνύματα που θα φέρουν χαρά για όλα τα ζώδια

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή – Δία την Παρασκευή 20/5: Ξαφνικά μηνύματα που θα φέρουν χαρά για όλα τα ζώδια

Για κάποια στα αισθηματικά και για κάποια στα επαγγελματικά

Ο Ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, την Παρασκευή 20/5 προσφέροντας χαρμόσυνα μηνύματα με άρωμα παρελθόντος.

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, έρχεται για να προσφέρει χαρά, ενθουσιασμό, θετικές σκέψεις αλλά και να μας βοηθήσει να ξεδιαλύνουμε κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος.

Ο Ερμής ανάδρομος από τους Διδύμους μας κάνει τα επικοινωνιακά του «τερτίπια» και μας παρασύρει να ασχοληθούμε με κάθε τι που συνδέεται με το χτες.

Μην σου κάνει εντύπωση λοιπόν που αυτή την Παρασκευή, θα έχεις νέα από άτομα του παρελθόντος σου, ή από ξεχασμένες υποθέσεις που θεωρούσες ότι ήταν ληγμένες, είτε μπορεί να παρουσιαστεί τώρα μία ευκαιρία σπουδαία που οι ρίζες της ήταν στο παρελθόν!

Σε κάθε περίπτωση οι «επανεμφανίσεις» του παρελθόντος και τα νέα της ημέρας, θα έχουν μία εξαιρετική προοπτική.

Τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά είναι οι Δίδυμοι Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, του 1ου δεκαημέρου.

Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Κριός: Αξιοποιείς ιδέες, προτάσεις, σκέψεις ή και αποφάσεις του παρελθόντος και σε βγάζουν σε ένα πολύ καλό σημείο! Ενθουσιασμός, χαρά, ικανοποίηση, ευκαιρίες.

Ταύρος: Λαμβάνεις κάποια χαρούμενα νέα για τα οικονομικά σου αναφορικά με παλαιότερες εργασιακές δραστηριότητες και αυτό σου δίνει χαρά.

Δίδυμος: Δέχεσαι προτάσεις, νέα, ειδήσεις από άτομα του κοινωνικού σου κύκλου που με κάθε τρόπο σπάνε την ρουτίνα σου και σε κάνουν να ενθουσιάζεσαι μέσα από ευκαιρίες που σου δίνουν!

Καρκίνος: Η είδηση που περίμενες για δουλειά, έρχεται και αφορά κάποια συζήτηση που είχες κάνει στο παρελθόν σου και ήταν ως τώρα σε εκκρεμότητα.

Λέων: Ώρα για νέα πλάνα, νέα σχέδια, νέες προτάσεις. Άτομα του περιβάλλοντός σου σε στηρίζουν, είσαι αγαπητός,δημοφιλής, όμως γνωρίζεις και νέα σημαντικά πρόσωπα !

Παρθένος: Λαμβάνεις μία είδηση επαγγελματική που σου ανοίγει νέες ευκαιρίες στα οικονομικά σου και την περίμενες καιρό.

Ζυγός: Μία αισθηματική εξέλιξη θα σε συναρπάσει.  Είτε με νέο έρωτα, είτε με παλιό, το μήνυμα θα το λάβεις και θα δοθεί η ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα.

Σκορπιός: Οι ειδήσεις της περιόδου αφορούν τα οικονομικά σου όπου θα καταφέρεις να βάλεις σε μία τάξη και να συγκροτήσεις τις υποχρεώσεις σου γεγονός που θα σου δώσει χαρά και ανακούφιση!

Τοξότης: Επιτέλους χαρά και ικανοποίηση στα αισθηματικά σου! Λύνονται παρεξηγήσεις, κάνεις μία νέα γνωριμία , ξεμπλοκάρει μία ερωτική υπόθεση του παρελθόντος ή απλά αυτή την ημέρα το διασκεδάζεις και το ρίχνεις έξω!

Αιγόκερως: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συγκροτήσεις την καθημερινότητά σου, το σπίτι σου, την εργασία σου, τις υποχρεώσεις σου. Ανακουφίζεσαι γιατί ξεπερνιούνται κάποια προβλήματα σε αυτούς τους τομείς.

Υδροχόος; Λαμβάνεις κάποιο μήνυμα ή έχεις κάποια συνάντηση στα αισθηματικά σου και είναι με άτομο του παρελθόντος. Τώρα δίνεται η ευκαιρία ακόμα και για μία επανασύνδεση!

Ιχθύς: Ξεμπλοκάρει ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο αφορούσε ακίνητη περιουσία, ή που βάραινε ως τώρα τον οικογενειακό προϋπολογισμό! Νιώθεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και εμπιστοσύνη!

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr