Εξάγωνο Ήλιου Δία 25/1: Η τύχη σου χτυπά την πόρτα, φρόντισε να ανοίξεις!
ΖΩΔΙΑ

Εξάγωνο Ήλιου Δία 25/1: Η τύχη σου χτυπά την πόρτα, φρόντισε να ανοίξεις!

Εξάγωνο Ήλιου Δία 25/1: Η τύχη σου χτυπά την πόρτα, φρόντισε να ανοίξεις!

Με το εξάγωνο Ήλιου – Δία η μέρα ξεκινά και εξελίσσεται αισιόδοξα

Την Τετάρτη στις 25 Ιανουαρίου 2023, ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζει την όψη εξάγωνου με τον Δία στον Κριό, προφέροντας τύχη, ευκαιρίες, ανανέωση και ενθουσιασμό!

Με το εξάγωνο Ήλιου – Δία , η μέρα ξεκινά αλλά και εξελίσσεται αισιόδοξα, αλλά και κοινωνικά, η φιλία και η δικτύωση θα προσφέρουν ανάσες χαράς, γέλια και χαρές… Όμως αυτή την ημέρα θα παρουσιαστούν και σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, εξέλιξης, προόδου και κάποιοι θα αρχίζουν να βλέπουν φως στα σκοτεινά μονοπάτια που μέχρι τώρα βάδιζαν! Νέες ιδέες, νέες προτάσεις και σχέδια μπαίνουν τώρα στο τραπέζι των συζητήσεων.! Η θετική διάθεση μας βοηθά να έλξουμε κοντά μας αυτό που ποθούμε ενώ κάποιες υπερβολές μέσα στην μέρα, δεν θα βγουν σε κακό!

Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 4η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

ΚΡΙΟΣ

Σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες να αναπτυχθείς, να εξελιχθείς, να εκπληρώσεις το όνειρό σου αλλά και να είσαι ο αποδέκτης προτάσεων, συζητήσεων που θα έχουν μία πολύ τυχερή έκβαση. Ευνοούνται μετακινήσεις και γνωριμίες που θα έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος! Εμπιστέψου τη διαίσθηση σου και θα βγεις κερδισμένος! Λύνεται ένα ζήτημα οικονομικό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θετικές αλλαγές έρχονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Οι φίλοι τώρα μπορεί να σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη, όσον αφορά ένα μεγαλεπήβολο όνειρο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικές εξελίξεις έρχονται στον τομέα της καριέρας και πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις τις κατάλληλες επαγγελματικές κινήσεις και να πετύχεις μια επιβράβευση, προαγωγή ή διάκριση.

ΛΕΩΝ

Συγκυρίες και τύχη, σε βοηθούν να επεκταθείς σε ό,τι επιθυμείς και οφείλεις να αρπάξεις αυτή την ευκαιρία. Εύνοια ιδιαίτερη στον τομέα των σχέσεων!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σου δίνεται τώρα η ευκαιρία να αυξήσεις τα περιουσιακά σου στοιχεία, να διευθετήσεις οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες. Στα επαγγελματικά δημιουργούνται καλές προοπτικές Εύνοια υπάρχει και στην ερωτική σου ζωή, ιδίως σεξουαλικά!

ΖΥΓΟΣ

Αν είσαι ελεύθερος ίσως κάνεις αυτές τις μέρες μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, εύνοια και ευκαιρία θα έχεις ώστε να πάρεις ορισμένες σοβαρές αποφάσεις μαζί με τον σύντροφό σου, για να βελτιώσετε την σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δραστηριοποιήσου εποικοδομητικά στην εργασία σου, κάνοντας θετικές αλλαγές στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και γενικά στην καθημερινότητά σου. Ανανεώνεσαι εμφανισιακά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμάσου για απολαύσεις, έρωτα, δημιουργία και κατακτήσεις. Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι θα έχεις πολλές ευκαιρίες για βελτίωση του ερωτικού τομέα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείς να υλοποιήσεις με επιτυχία επιθυμίες που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Ιδανική εποχή για συμβίωση, δημιουργία οικογένειας, αγορά ακινήτου και επανασύνδεση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοούνται επικοινωνίες, σχέσεις με αδέλφια και επαφές. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και θα έχεις χαρμόσυνες ειδήσεις και πληροφορίες.

ΙΧΘΥΣ

Έρχονται θετικές αλλαγές στα οικονομικά σου και αυξάνονται τα έσοδά σου. Αξιοσημείωτη είναι και η εύνοια στον αισθηματικό τομέα!

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr