Έντονη ερωτική διάθεση φέρνει το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη στις 4 Αυγούστου
ΖΩΔΙΑ

Έντονη ερωτική διάθεση φέρνει το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη στις 4 Αυγούστου

Έντονη ερωτική διάθεση φέρνει το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη στις 4 Αυγούστου

Οι προβλέψεις

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη στις 4/8 φέρνει ευκαιρίες για ερωτική έλκη και ένωση. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται είναι ευνοϊκές για αγορές, αλλαγές στην εμφάνιση αλλά και για διασκέδαση. Ο έρωτας θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον προσφέροντας μια ανάλαφρη νότα στην ημέρα σας.

ΚΡΙΟΣ
Θετικές εξελίξεις έρχονται στην οικογένεια και το σπίτι, αλλά και για έναν έρωτα από το παρελθόν που ακόμα σε ενδιαφέρει, ο οποίος με κάποιο τρόπο επιστρέφει. Σπαταλάς χρήμα για καλοπέραση ή και για το σπίτι όμως το απολαμβάνεις

ΤΑΥΡΟΣ
Εύνοια στην κοινωνική αλλά και στην ερωτική ζωή θα έχεις, ιδίως αν είσαι στην αναζήτηση ενός νέου έρωτα. Μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και μετακινήσεις θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα, ο ερωτισμός σου χτυπά κόκκινο.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Αν αναζητάς την σταθερότητα και την ασφάλεια στην ερωτική σου ζωή, ήρθε η ώρα να την απολαύσεις. Χαρακτηριστικά των ημερών είναι η έντονη σεξουαλικότητα και η οικονομική εύνοια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι ακαταμάχητος, γοητευτικός και απόλυτα ερωτικός και κανένας δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί. Πολλές από τις ερωτικές και οικονομικές σου επιθυμίες, πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

ΛΕΩΝ
Ξεπερνάς όλες τις δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος και στέκεσαι επιτέλους στα πόδια σου, κυρίως ψυχολογικά. Ένας παρασκηνιακός έρωτας σε συναρπάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευνοούνται πολύ υποθέσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, από το οποίο ίσως προκύψει και ένας νέος παθιασμένος έρωτας.

ΖΥΓΟΣ
Ευνοείται ιδιαίτερα ο τομέας της καριέρας τώρα και ίσως έρθει μία μεγάλη οικονομική επιτυχία. Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται κατά πολύ και πολύ πιθανόν να προκύψει έρωτας μέσα από το εργασιακό περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νέες ερωτικές γνωριμίες έρχονται κι αν έχεις ήδη σύντροφο θα υπάρξει αισιοδοξία και ανανέωση στη σχέση σας. Μετακινήσεις και επαφές βελτιώνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πάθος και ο ερωτισμός σου «χτυπάνε κόκκινο» τώρα και αυτό θα σου προσφέρει καυτές ερωτικές στιγμές. Ερωτικές αλλά και οικονομικές επιθυμίες πραγματοποιούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δυνατό συναίσθημα και ερωτισμό θα εμπλουτίσει τη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία μεγάλη ευκαιρία για μία νέα ερωτική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η καθημερινότητα σου γεμίζει με έντονο συναίσθημα και ερωτισμό. Είσαι ακαταμάχητος εμφανισιακά, αποτελεσματικός εργασιακά, δυναμικός και μία ερωτική επιτυχία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, είναι πολύ πιθανή.

ΙΧΘΥΣ
Είσαι ασυγκράτητος, ερωτεύσιμος, παθιασμένος και απόλυτα ακαταμάχητος ερωτικά. Αφέσου στα πάθη σου, ώστε να απολαύσεις ερωτικές κατακτήσεις και επιτυχίες.

Για περισσότερες προβλέψεις, μπείτε στο oroskopos.gr