Επεισοδιακός και με «καυτές» εξελίξεις θα είναι ο Νοέμβριος για όλα τα ζώδια
ΖΩΔΙΑ

Επεισοδιακός και με «καυτές» εξελίξεις θα είναι ο Νοέμβριος για όλα τα ζώδια

Επεισοδιακός και με «καυτές» εξελίξεις θα είναι ο Νοέμβριος για όλα τα ζώδια

Ποια ζώδια θα ζοριστούν και ποια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους;

Μπορεί όσα ζούμε να θεωρούμε ότι έχουν φτάσει στο ζενίθ, ωστόσο, πάντα θα συμβαίνει κάτι συνταρακτικό που θα μας σοκάρει και θα μας κάνει να σηκωθούμε από τη θέση μας.

Ο Νοέμβριος είναι ένας από τους μήνες που νιώθουμε ότι τα δεδομένα γίνονται ζητούμενα, ενώ οι εξελίξεις γύρω μας, μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι αυτό που πραγματικά «εκλείπει» από την ζωή μας είναι η υλική και συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, η σιγουριά, η αρμονία, η ισορροπία!

Το πιο σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο του Νοεμβρίου, είναι η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, με την συμμετοχή του Κρόνου και του Ουρανού, η επιρροή της θα φέρει δυναμικά ανατρεπτικά γεγονότα, αλλαγές και δοκιμασίες στον τομέα της οικονομίας, της σίτισης, των ανθρωπίνων σχέσεων, ενώ είναι ένας μήνας που θα εκδηλώσει και γεωφυσικά φαινόμενα!

Οι πρώτες 15 ημέρες του μήνα (ιδιαίτερα το διάστημα 5-9/11) θα μας ταράξουν ποικιλοτρόπως, είναι το διάστημα που χρειάζεται με υπομονή, σύμπνοια, συγκαταβατικότητα και ωριμότητα να αποδεχθούμε αυτό που δεν μπορούμε να αλλάξουμε αλλά και να δεχθούμε και το «τίμημα» επιλογών, καταστάσεων κλπ.

Οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζουν ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, με τον Κρόνο και τον Ουρανό, είναι αναμενόμενο ότι θα προκαλέσουν την στέρηση, την δοκιμασία, την απογοήτευση αλλά και τον τερματισμό καταστάσεων / σχέσεων.

Τα ζώδια που έχουν μπροστά τους έναν δύσκολο Νοέμβριο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16η μοίρα!

Πιο τυχεροί στην πορεία του μήνα θα σταθούν οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο με τις προβλέψεις, όπως αναφέρονται στο oroskopos.gr .

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr .