Ερμής Εξάγωνο με Δία 29/11: Τύχη και ευκαιρίες στα ερωτικά και επαγγελματικά
ΖΩΔΙΑ

Ερμής Εξάγωνο με Δία 29/11: Τύχη και ευκαιρίες στα ερωτικά και επαγγελματικά

Ερμής Εξάγωνο με Δία 29/11: Τύχη και ευκαιρίες στα ερωτικά και επαγγελματικά

Όσα μας επιφυλάσσουν τ΄άστρα

Το Εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό, με τον Δία στον Αιγόκερω, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020, θα μας δώσει αισιοδοξία και τύχη σε όλα τα θέματα και υποθέσεις που μας απασχολούν.

Στις επαφές, τις συναναστροφές και στις συζητήσεις μας, είμαστε πλέον πιο κατανοητοί, οξυδερκείς, ετοιμόλογοι, αποτελεσματικοί, δεκτικοί, φιλικοί, πειστικοί και γεμάτοι έξυπνες και ωφέλιμες ιδέες.

Διαπροσωπικές σχέσεις βελτιώνονται και ευχάριστα νέα έρχονται.
Επιπλέον, η αυξημένη αισιοδοξία μας, μας βοηθά να αναγνωρίζουμε ευκαιρίες και δυνατότητες που θα μας φέρουν πιο κοντά στα όνειρα, τους στόχους, τους σκοπούς και τα σχέδια μας.

Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια και οι ωροσκόποι της Γης και του Νερού, ιδίως του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες στον οικονομικό, αλλά και στον ερωτικό τομέα όπου θα μπορέσεις μέσω της επικοινωνίας και των επαφών, να βρεις λύσεις και να πετύχεις στόχους!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, αναζωπυρώνεις τη σχέση σου με το σύντροφο σου και αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να κάνεις ένα πολύ ενδιαφέρον φλερτ, πολλά υποσχόμενο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές οι ευκαιρίες τώρα για να αναδείξεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες ή να πετύχεις έναν μεγάλο επαγγελματικό στόχο! Ευνοείσαι για βελτίωση της καθημερινότητας σου, αλλά και της εξωτερικής σου εμφάνισης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απολαμβάνεις δημιουργικότητα, ερωτικές επιτυχίες, ευχάριστες στιγμές με το άλλο σου μισό και καλή φήμη.  Οι συζητήσεις, οι επαφές και τα  μηνύματα σου, θα σου δώσουν μεγάλη χαρά, ιδίως στον ερωτικό τομέα.

ΛΕΩΝ

Ευνοείται ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά και κάποια παρελθοντική υπόθεση που εξελίσσεται θετικά, μέσα από  συζητήσεις, επαφές και νέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρχονται ευχάριστες ειδήσεις και νέα, ευκαιρίες για εποικοδομητικές συζητήσεις, αλλά και μπόλικο φλερτ.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές ευκαιρίες θα έχεις για να αυξήσεις το εισόδημα σου, αλλά και να σταθεροποιήσεις την συναισθηματική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το επικοινωνιακό σου ταλέντο σε καθιστά ικανό να πετύχεις τα πάντα τώρα! Μπορείς να κερδίσεις τους άλλους με μία σου λέξη και να επωφεληθείς, μέσα από επαφές και συζητήσεις! Η τύχη είναι με το μέρος σου σε όλους τους τομείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανανεώνεσαι και ηρεμείς ψυχικά αλλά και συναισθηματικά!  Κινήσου παρασκηνιακά προκειμένου να κινηθείς και να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έρχονται ευχάριστες στιγμές με φίλους αλλά και χαρούμενες ειδήσεις που τους αφορούν! Θα μπορέσεις να κατακτήσεις ένα μεγάλο σου όνειρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρχονται ευκαιρίες για επαγγελματική επιτυχία, εξέλιξη στο τομέα της καριέρας, κυρίως μέσα από προτάσεις και νέες ειδήσεις! Βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα.

ΙΧΘΥΣ

Έρχονται σπουδαίες ευκαιρίες μέσα από τις κοινωνικές επαφές σου, αλλά και μέσα από τις συζητήσεις σου, που θα σε βοηθήσουν πολύ σε ό,τι σε στόχο κι αν έχεις.

Για περισσότερες προβλέψεις κάνε κλικ στο oroskopos.gr