Ερμής Εξάγωνο με Κρόνο 30/11: Ώρα για ουσιαστικές επικοινωνίες
ΖΩΔΙΑ

Ερμής Εξάγωνο με Κρόνο 30/11: Ώρα για ουσιαστικές επικοινωνίες

Ερμής Εξάγωνο με Κρόνο 30/11: Ώρα για ουσιαστικές επικοινωνίες

Ποια ζώδια ευνοούνται;

Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, σχηματίζει όψη Εξάγωνου με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, στις 30 Νοεμβρίου 2020!

Η ομολογουμένως αυτή, ωφέλιμη όψη, μας κάνει πιο οργανωτικούς, ρεαλιστές, σοβαρούς και απόλυτα προσγειωμένους!

Στις επικοινωνίες μας, ο λόγος μας είναι πλέον πιο ουσιαστικός και εύστοχος και η εκφραστική μας ικανότητα, τελειοποιεί τις συμφωνίες και τις συναναστροφές μας.

Επιπλέον, κάποια παρελθοντικά λάθη και εκκρεμότητες θα επανέλθουν, δίνοντας μας την ευκαιρία να τα διορθώσουμε με ώριμη και ευσυνείδητη διάθεση!

Τα πιο τυχερά, είναι κυρίως τα Γήινα και τα Υδάτινα ζώδια του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ: Διορθώνεις τα κακώς κείμενα στον ερωτικό τομέα και τακτοποιείς τις οικονομικές εκκρεμότητες σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Διορθώνεις λάθη που ίσως είχες κάνει απέναντι στο σύντροφο και βελτιώνετε ουσιαστικά την σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις μία ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία, μέσα από ένα ουσιαστικό φλερτ!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μπορείς τώρα να αποδείξεις ουσιαστικά την αξία σου στον εργασιακό τομέα, να ξεκινήσεις άσκηση ή διατροφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στον έρωτα, μπορείς τώρα να κάνεις ουσιαστικές κινήσεις για να πετύχεις αυτό που θες! Τέλος οι επιφανειακές σχέσεις! Πλέον ξέρεις που βρίσκεσαι!

ΛΕΩΝ: Στην οικογένεια, βελτιώνονται ουσιαστικά θέματα που σας απασχολούν! Επιπλέον, λόγω γεγονότων, αναθεωρείς το ερωτικό σου παρελθόν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κοινωνικοποιήσου και ενίσχυσε τις επαφές σου με ουσιαστικές και ωφέλιμες συζητήσεις! Αποκαθιστάς προβληματικές σχέσεις με αδέρφια και γείτονες!

ΖΥΓΟΣ: Επιτέλους ισορροπούν έσοδα και έξοδα, χάρη στην σωστότερη διαχείριση των χρημάτων σου! Βελτιώνεις συναισθηματικές σχέσεις και σταθεροποιείς καταστάσεις στον ερωτικό τομέα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις την απόλυτη ευκαιρία, να πετύχεις ουσιαστικούς στόχους, να σοβαρευτείς, να ωριμάσεις, να διορθώσεις  λάθη από το  παρελθόν και να ισορροπήσεις όλη την ζωή σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαλλάσσεσαι από άγχη και ανασφάλειες, βάζεις τέλος σε συναισθηματικά αδιέξοδα και αποκαθιστάς μία σχέση από το παρελθόν που ακόμα σε απασχολεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βελτιώνεις ή αποκαθιστάς κάποια φιλική σχέση και εκπληρώνεις ένα μεγάλο ουσιαστικό όνειρο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καταφέρνεις να εδραιωθείς επαγγελματικά, αλλά και κοινωνικά, με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα!

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί μέσα από επαφές και συζητήσεις, θα έχεις οφέλη και ουσιαστική τύχη, γεγονός που θα σε οδηγήσει σε εκπλήρωση σχεδίων!