Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου: Ποιοι θα βρουν ταίρι και ποιοι θα πέσουν από τα σύννεφα;
ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου: Ποιοι θα βρουν ταίρι και ποιοι θα πέσουν από τα σύννεφα;

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου: Ποιοι θα βρουν ταίρι και ποιοι θα πέσουν από τα σύννεφα;

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν ερωτικά από τη Νέα Σελήνη;

Οι διακοπές τελείωσαν και όσοι δεν είχαν τύχη στον έρωτα, ελπίζουν σε έναν καλύτερο Σεπτέμβρη.  Η αστρολόγος Βίκυ Δρόσου σου δίνει αναλυτικά προβλέψεις, τις ημερομηνίες και ποιοι ευνοούνται. 

Έτσι, η Αφροδίτη παραμένει για λίγες μέρες ακόμα ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα, οπότε μέχρι τις 4/9 ευνοούνται οι ερωτικές επανασυνδέσεις για όσους έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους.

Η Αφροδίτη ξεκινά την ορθόδρομη πορεία της από τις 5/9, αλλά ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου εξακολουθεί να παραμένει ανάδρομος έως τις 15/9, επηρεάζοντας το 1ο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Είναι σαν να θέλει να δώσει ακόμη μία ευκαιρία για επανασυνδέσεις σε αυτούς που για κάποιον λόγο δεν τα έχουν καταφέρει μέχρι τώρα.

Πώς σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη;

Το σημαντικό νέο είναι ότι στις 15/9 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου οπότε, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς εμπλέκεστε άμεσα σε αυτό κάνοντας ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Το τρίγωνο που σχηματίζει η Νέα Σελήνη με τον Ουρανό από τον Ταύρο, φέρνει ξαφνικούς, όμορφους, φρέσκους, φθινοπωρινούς έρωτες κι αυτό το επιβεβαιώνει η ταυτόχρονη αντίθεση του νέου φεγγαριού με τον Ποσειδώνα.

Έρωτες ρομαντικοί, παραμυθένιοι που ξυπνούν έντονα συναισθήματα.

Τα μεταβλητά ζώδια του 3ου δεκαημέρου πρέπει να προσέχουν γιατί το όνειρο μπορεί να είναι απατηλό.

Ήλιος στον Ζυγό στις 23/9 και Πανσέληνος 29/9

Στις 23/9 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και η ενέργεια στο σύμπαν αλλάζει σημαντικά. Οι ερωτικές σχέσεις και τα αισθηματικά μπαίνουν σε προτεραιότητα.

Λίγο αργότερα με τον Άρη επίσης στο ζώδιο του Ζυγού τα ζευγάρια θα έχουν πολλές διαφωνίες, κόντρες, αντιπαραθέσεις και καβγαδάκια.

Ο μήνας τελειώνει με την ολοκλήρωση ενός κύκλου που αφορά τις σχέσεις, με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 29/9 στο ζώδιο του Κριού στην 6η μοίρα.

Παρορμητικοί, (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου επηρεάζονται άμεσα και αναμένονται σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την ερωτική ζωή.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο:

Κριός

Μέχρι τις 4/9 έχεις μία τελευταία ευκαιρία να επιστρέψεις σε μία παλιά ερωτική σχέση, εάν δεν το έχεις κάνει έως τώρα. Η Αφροδίτη που αυτές τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη βρίσκεται ανάδρομη στον τομέα που αφορά τους έρωτες, σε ευνοεί για κάτι τέτοιο. Αν πάλι χάσεις την ευκαιρία της Αφροδίτης, υπάρχει ο Ερμής που θα συνεχίσει να κινείται ανάδρομος έως τις 15/9 που σε προκαλεί να το ξανασκεφτείς. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου, κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Από τη μία φέρνει έναν φρέσκο ανανεωτικό καινούργιο έρωτα, εφόσον το επιθυμείς και είσαι διαθέσιμος, από την άλλη όμως δεν αποκλείεται να ζήσεις το ρομαντικό παραμύθι που προσφέρει ένας πρώην ερωτικός σύντροφος.Αυτό κρίνεται από εσένα και από την κατάσταση πού βρίσκεσαι την δεδομένη στιγμή. Το τοπίο ξεκαθαρίζει με την Πανσέληνο που ολοκληρώνεται στις 29/9 στο ζώδιο σου αγαπητέ μου φίλε Κριέ.Ο Ήλιος βρίσκεται σε αντίθεση με το φεγγάρι και αυτή η Πανσέληνος σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό, ρομαντικό και σου προσδίδει στοιχεία που δεν υπάρχουν έμφυτα στον χαρακτήρα σου. Η απόφαση είναι να προχωρήσεις την ζωή σου μπροστά, να ανοίξεις έναν καινούργιο δρόμο στα ερωτικά σου. Παρόλα αυτά οι καινούργιες σχέσεις θα είναι ανταγωνιστικές, απαιτητικές και ίσως σε βάλουν στη διαδικασία να τρέξεις να τις κυνηγήσεις. Άλλο που δεν θέλεις αφού η φύση σου είναι να είσαι κυνηγός.

Ταύρος

Η ανάδρομη Αφροδίτη όλο αυτό το διάστημα σε έριξε ψυχολογικά και σε έκλεισε στον εαυτό σου και στο σπίτι. Λίγες μέρες απέμειναν ακόμη και από τις 5/9 επιστρέφει στην κανονική της πορεία. Αν δεν έγινε η επανασύνδεση που επιθυμούσες μην απελπίζεσαι. Έχει αναλάβει την σκυτάλη ο ανάδρομος Ερμής και ως τις 15 /9 οι πιθανότητες να είσαι ξανά με το πρώην ερωτικό ταίρι είναι αυξημένες. Μάλιστα αυτό το διάστημα θα είσαι περισσότερο τυχερός και δεν θα χρειαστεί να κουνήσεις καν το δαχτυλάκι σου, αφού το πρώην ταίρι πρώτο θα επικοινωνήσει μαζί σου. Η εύνοια δεν σταματάει εδώ, αλλά θα συνεχιστεί με την Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 17/9. Θα κάνεις μία νέα γνωριμία, η οποία θα απογειώσει τα συναισθήματα σου και θα ξυπνήσει μέσα σου πρωτόγνωρες εμπειρίες. Δεν αποκλείεται η γνωριμία να γίνει μέσα από έναν φιλικό κύκλο. Με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 29/9 στο ζώδιο του Κριού, ξεπηδούν πάλι οι αναμνήσεις από το παρελθόν, διότι το πρώην ερωτικό ταίρι δεν σε αφήνει σε ησυχία. Λάβε τα μέτρα σου και μη ρισκάρεις κάτι σταθερό για κάτι πού έχει παρέλθει εδώ και καιρό.

Δίδυμοι

Με την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, αυξήθηκαν οι μετοχές στον έρωτα και τερμάτισες το ταλέντο σου στο φλερτ. Επικοινώνησες με το πρώην ερωτικό ταίρι και ενδεχομένως έκανες την επανασύνδεση που επιθυμούσες. Το παρελθόν συνεχίζει να σου χτυπάει την πόρτα έως τις 15/9 που ο κυβερνήτης σου ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος. Όπως κατάλαβες ο μισός Σεπτέμβριος αναφέρεται ξεκάθαρα σε επανασυνδέσεις και πισωγυρίσματα. Την οικειότητα που είχες αναπτύξει με τον πρώην ερωτικό σύντροφο, νομίζεις πως δύσκολα θα την ξαναβρείς. Παρόλα αυτά με τη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου, ενδέχεται να κάνεις μία καινούργια αρχή με μία νέα γνωριμία.Αυτό το άτομο το ξέρεις, το γνωρίζεις, δεν σου είναι άγνωστο, κινείται στον επαγγελματικό σου χώρο και είναι κάποιος που εμπιστεύεσαι και εκτιμάς. Παρόλα αυτά να είσαι περισσότερο προσεκτικός και μην έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε κανέναν. Ενδεχομένως σου προκαλεί το ενδιαφέρον, αλλά ταυτόχρονα θα σου προκαλέσει και έντονο ανταγωνισμό. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 29/9 στο ζώδιο του Κριού, ακόμα μία νέα γνωριμία σε περιμένει, τώρα πια μέσα από τον φιλικό κύκλο. Γενικά όμως μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό διότι στις σχέσεις σου θα υπερτερεί το ανταγωνιστικό στοιχείο και η επίδειξη ισχύος.

Καρκίνος

Η ανάδρομη Αφροδίτη ενδεχομένως να σου φέρει πρόσωπα από το ερωτικό παρελθόν που το μόνο που έκαναν είναι να σου μειώσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου. Όμως από τις 5/9 και έπειτα ανακτάς δυνάμεις και προχωράς με σταθερά βήματα και σίγουρος για τον εαυτό σου. Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου θα βρίσκεται ανάδρομος έως τις 15/9 και θα φέρει πάλι πίσω άτομα από το παρελθόν. Εδώ όμως το σκηνικό είναι διαφορετικό, διότι τώρα θα χαρείς να επικοινωνήσεις, να συναντηθείς και να μιλήσεις με ένα άτομο από τα παλιά. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 17/9 είναι πολύ θετική ώστε να γίνει ενδεχομένως μία νέα γνωριμία, που θα ξυπνήσει μέσα σου την επιθυμία να κάνεις όνειρα, σχέδια για το μέλλον, έχοντας βλέψεις για ένα καλύτερο αύριο. Ένα νέο καινούργιο δροσερό άτομο μπαίνει στη ζωή σου, ίσως από το εξωτερικό, ίσως από άλλη διαφορετική κουλτούρα. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 29/9 στο ζώδιο του Κριού σε επηρεάζει άμεσα αφού ανήκεις και εσύ στον παρορμητικό σταυρό. Επιθυμείς να δημοσιοποιήσεις, ή να επισημοποιήσεις την ερωτική σχέση. Πρέπει όμως πρώτα να αντιμετωπίσεις τις διαφωνίες του οικογενειακού περιβάλλοντος που έχουν διαφορετική γνώμη για την σχέση σου. Με την γλύκα, την τρυφερότητα και την μαλαγανιά που διαθέτεις, θα τα φέρεις όλα στα μέτρα σου.

Λέων

Η Αφροδίτη βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο ζώδιό σου που σε κάνει πρωταγωνιστή στον έρωτα. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σου έως τις 4/9 και από κει και πέρα γυρίζει στην ορθόδρομη πορεία της δίχως να σε εγκαταλείπει. Αν σε ενδιαφέρει η επανασύνδεση έχεις ακόμα λίγο χρόνο για να την πετύχεις. Είσαι από τα πιο τυχερά ζώδια μιας αρκετά μεγάλης περιόδου και η εύνοια θα συνεχιστεί με νέες πλέον γνωριμίες και σχέσεις που σου ανεβάζουν ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και θα κινείται ανάδρομα μέχρι τις 15/9. Μπορεί να ταράξει λίγο τα λιμνάζοντα ύδατα και να φέρει κάποιες επαφές με άτομα του παρελθόντος, απλά και μόνο για συζητήσεις και φιλικές κουβεντούλες. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στα αισθηματικά σου με νέες γνωριμίες. Όμως το πρώην ταίρι δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη, εξακολουθεί να σε ενοχλεί, να ανακατεύει το παρελθόν και να σε βάζει σε σκέψεις και διλήμματα. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 29/9 στον Κριό, είναι πάρα πολύ θετική για σένα, φέρνει ολοκαίνουρια, φρέσκια, ερωτική γνωριμία, που θα νιώσεις να φτερουγίσει και πάλι η καρδιά σου. Ανακαλύπτεις τον έρωτα μέσα από ένα ταξίδι και ζεις την περιπέτεια σε όλο της το μεγαλείο.

Παρθένος

Η πορεία της ανάδρομης Αφροδίτης θα συνεχιστεί έως τις 4/9. Αυτό για σένα σημαίνει πώς το παρελθόν ήταν πολύ ενεργό στην ζωή σου. Ενδεχομένως έγινε η επανασύνδεση που επιθυμούσες, αλλά αν δεν προέκυψε έχεις ακόμα χρόνο. Ούτως ή άλλως, έως τις 15/9 ο κυβερνήτης σου ο Ερμής, θα βρίσκεται κι αυτός σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου. Είσαι ανοικτός στον τομέα της επανασύνδεσης και μάλιστα υπάρχει περίπτωση να την προκαλέσεις από μόνος σου. Οπότε μέχρι τα μισά του μήνα, μπορείς να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να πεις ξεκάθαρα στο πρώην ερωτικό ταίρι ότι θέλεις να είστε ξανά μαζί. Είναι και η δική του επιθυμία για αυτό μην το καθυστερείς. Στις 17/9 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και από κει και πέρα θα υπάρξει εύνοια και στις νέες σχέσεις. Αυτές θα έχουν ανανεωτικό χαρακτήρα, θα ανυψώσουν το ηθικό, θα ανεβάσουν την ψυχολογία, μόνο που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, διότι μπορεί το άλλο άτομο να μην είναι τόσο ξεκάθαρο και να κρύβει κάποια μυστικά. Μπορείς να ζήσεις το όνειρο, το παραμύθι, το ρομαντισμό, αλλά μην επενδύσεις. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 29/9 στο ζώδιο του Κριού, επαναφέρει στη ζωή σου το παρελθόν πού σε αναστατώνει.

Ζυγός

Έως τις 4/9 η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα, φέρνοντας επανασυνδέσεις με άτομα από το ερωτικό παρελθόν. Αν έγινε η επανασύνδεση που επιθυμούσες έχει καλώς, αν όχι, δεν αποκλείεται με αυτό το άτομο να έχεις διατηρήσει απλά μόνο φιλικές σχέσεις. Ο Ερμής έως τις 15/9 βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου και είναι ακόμα μία ένδειξη για ερωτικές επανασυνδέσεις που θα επεκταθούν έως τα μισά του μήνα. Ο Ερμής από αυτή την θέση σε προκαλεί να ξανασκεφτείς το ενδεχόμενο να επιστρέψεις πίσω στον ερωτικό σύντροφο. Άλλωστε η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 17/9, καταδεικνύει εμφανώς ότι η επιστροφή είναι μονόδρομος, διότι δεν έχει ξεπεραστεί η σχέση. Οι αναμνήσεις σε βασανίζουν, σε προβληματίζουν, σε αγχώνουν και η επιθυμία σου είναι να βρίσκεσαι με το άτομο που ποθείς πραγματικά. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 29/9 ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σου, στον Κριό, δείχνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την επαναφορά. Μάλιστα λίγο αργότερα με τον Άρη στο ζώδιό σου, θα φέρεις εσύ τις εξελίξεις, διότι θα διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου με τόλμη.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη έως τις 4/9 κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Λέοντα που σε επηρεάζει άμεσα, φέρνοντας επανασύνδεση με ένα άτομο το οποίο ήσουν σε σχέση και μάλιστα πολύ σημαντική για σένα. Ίσως να μην έχεις καταλάβει ακόμα τους λόγους πού χωρίσατε. Ο Ερμής έως τις 15/9 θα κινείται κι αυτός ανάδρομα στο ζώδιο της Παρθένου και δεν αποκλείεται να συναντήσεις το ερωτικό ταίρι από το παρελθόν μέσα σε μία φιλική συγκέντρωση, ή ένα reunion συμμαθητών, ή συμφοιτητών. Εάν επιθυμείς την επανασύνδεση είναι μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία να πλησιάσεις ξανά το συγκεκριμένο άτομο. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου, είναι μία καλή ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με νέα άτομα και να γνωρίσεις έναν έρωτα ειδυλλιακό, παραμυθένιο, πού θα σε απογειώσει συναισθηματικά. Εκεί βέβαια θα ήθελα να προσέχεις λιγάκι, μήπως αυτός ο “παραμυθένιος” έρωτας, κρύβει και ένα παραμύθι. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στον Κριό στις 29/9, σε επαναφέρει στην τάξη, στην καθημερινότητα και στην μονότονη ρουτίνα. Ο Άρης θα κινηθεί στο ζώδιο του Ζυγού και μαζί με τον Ήλιο, λίγο πριν βγει ο μήνας θα ασχοληθείς πάλι με το παρελθόν, από το οποίο δεν μπορείς να αποκοπείς.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Λέοντα έως τις 4/9, ευνοείσαι για επανασύνδεση αν επιθυμείς, με ένα πρώην ταίρι που βρίσκεται μακριά και για αυτόν τον λόγο έχεις απομακρυνθεί. Μάλιστα αυτές τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη μπορείς να κάνεις ένα ταξιδάκι για να συναντηθείς μαζί του. Ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου έως τις 15/9 και σε επηρεάζει άμεσα, αφού ανήκεις κι εσύ στον μεταβλητό σταυρό. Όπως βλέπεις οι ευκαιρίες για επανασύνδεση δεν χάνονται, αλλά επεκτείνονται μέχρι τα μισά του μήνα. Στις 17/9 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου και ενδεχομένως ένα άτομο που μπαινοβγαίνει στο σπίτι σου, στην οικογένειά σου, ένα οικείο πρόσωπο δηλαδή να αποτελέσει το νέο σύντροφο ζωής. Να προσέχεις λίγο γιατί μπορεί να μην είναι πολύ καλή αυτή η επιλογή, διότι θα σου προκαλεί αυτός ο άνθρωπος εσωτερική αναστάτωση και άγχος, χωρίς λόγο. Το καλό νέο για σένα φίλε μου Τοξότη, είναι ότι στις 29/9, σχηματίζεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού που γίνεται μέσα στον τομέα των ερώτων σου. Εκεί ολοκληρώνεται ένας κύκλος και δένεσαι με ένα νέο άτομο ερωτικά και συναισθηματικά. Φρόντισε όμως να μην μπλεχτείς με τους φίλους και καλό θα ήταν να διαφυλάξεις την σχέση σου, διότι πολλοί θα σε ζηλέψουν.

Αιγόκερως

Έως τις 4/9, η Αφροδίτη θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα πού για σένα αν μη τι άλλο το μόνο που σε έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα είναι μία επανασύνδεση. Το άτομο που σκέφτεσαι, που ποθείς, που σε εξιτάρει ακόμα και με την σκέψη, εάν δεν έχει έρθει ακόμα πίσω στην αγκαλιά σου, μην απογοητεύεσαι. Το έργο της Αφροδίτης θα το συνεχίσει ο Ερμής, που μέχρι τις 15/9 θα κινείται κι αυτός ανάδρομα. Παράλληλα δεν αποκλείεται το γεγονός να έρθει ένα καινούργιο άτομο στη ζωή σου, που καλό θα είναι να μην έρθει κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή, αλλά στην Νέα Σελήνη που θα σχηματιστεί στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου. Πραγματικά αυτή η Νέα Σελήνη είναι πάρα πολύ ερωτική για σένα με ένα ολοκαίνουργιο ερωτικό ξεκίνημα. Εδώ για σένα ταιριάζει το: “ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς” αφού και τα δύο σενάρια θα παίξουν, ενώ εσύ θα αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ του καινούργιου και του παλιού. Στις νέες γνωριμίες αυτό που θέλω να προσέξεις είναι τα πολλά λόγια και οι υποσχέσεις που θα ακούσεις και στην πορεία δεν θα τηρηθούν. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 29/9 στο ζώδιο του Κριού, σε επηρεάζει άμεσα αφού ανήκεις κι εσύ στον παρορμητικό σταυρό. Είναι μία Πανσέληνος που θα σε ρίξει ψυχολογικά, διότι εξακολουθείς να έχεις στο μυαλό σου το παρελθόν και όσο η Αφροδίτη θα διανύει το ζώδιο του Λέοντα, έστω και ορθόδρομη, τόσο θα κατακλύζεσαι από αναμνήσεις. Η εργασία είναι το μέσο διαφυγής και εκεί θα βρεις ένα άλλο καινούργιο πρόσωπο που θα σε γοητεύσει.

Υδροχόος

Μέχρι τις 4/9, η Αφροδίτη εξακολουθεί να είναι ανάδρομη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο του Λέοντα. Λίγες μέρες απέμειναν ακόμα για να κάνεις την επανασύνδεση με το άτομο πού ήσουν στο παρελθόν και το αποζητάς στο παρόν. Αν δεν έχει γίνει αυτό που επιθυμείς μην ανησυχείς. Ο Ερμής παίρνει τη σκυτάλη από την Αφροδίτη και ως τις 15/9, θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό σημαίνει πως έχεις μία δεύτερη ευκαιρία να επανασυνδεθείς με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ούτως ή άλλως, δεν έχει ξεπεραστεί το πάθος, η ένταση και ο πόθος για το συγκεκριμένο άτομο, που εξακολουθεί να σε αναστατώνει ακόμα και η σκέψη του. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου είναι μία τρίτη και τελευταία ευκαιρία που σου δίνει το σύμπαν, ώστε να πραγματοποιήσεις την επιθυμία σου. Σε περίπτωση πού δεν βρίσκεσαι σε αυτήν την φάση και επιθυμείς κάτι νέο στη ζωή σου, έρχεται η Πανσέληνος στις 29/9, στο ζώδιο του Κριού, που φέρνει αέρα ανανέωσης, με νέες, ολοκαίνουργιες, ερωτικές γνωριμίες. Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο από το δικό σου και ο Ήλιος μαζί με τον Άρη στον Ζυγό, που βλέπει θετικά το ζώδιό σου, θα φέρει ταξιδάκια αναψυχής στο εξωτερικό, σχέσεις, γνωριμίες και πολύ πολύ έρωτα.

Ιχθύς

Αγαπημένε μου Ιχθύ, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της έως τις 4/9. Ευτυχώς για εσένα επιστρέφει από τις 5/9 στην κανονική της τροχιά, διότι δεν αντέχεις άλλο αυτό το άγχος που έχεις για την προηγούμενη ερωτική σχέση. Με ήξεις αφίξεις, έχει περάσει ένα μεγάλο διάστημα, που η ανασφάλεια ήταν το κυρίαρχο συναίσθημα. Δεν έχεις προσδιορίσει αν θέλεις την επανασύνδεση, ή αν δεν την θέλεις. Όπως και να χει θα σε βοηθήσει σε αυτό ο Ερμής, που μέχρι τις 15/9, θα κινηθεί ανάδρομα στο ζώδιο της Παρθένου και θα σε βάλει σε δεύτερες σκέψεις. Θα σε κάνει να δεις τα λάθη, τις παραλείψεις σου και τελικά θα αποφασίσεις προς τα πού θα κινηθείς. Τόσο με την ανάδρομη πορεία του Ερμή απέναντι σου, όσο και με την Νέα Σελήνη που γίνεται στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου, όλα μαζί δείχνουν πώς η επανασύνδεση μπορεί να συμβεί εφόσον το επιθυμείς, αλλά και μία νέα σχέση, διόλου δεν είναι απίθανη. Ένα νέο άτομο που μπαίνει στη ζωή σου, είναι ευχάριστο, δημιουργικό, χαρούμενο και μπορείς να συνεννοηθείς. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 29/9, στο ζώδιο του Κριού, προσθέτει συναισθήματα ασφάλειας και σταθερότητας ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου. Παρόλα αυτά ο Άρης καθώς και ο Ήλιος που μπαίνουν στον Ζυγό, προς το τέλος του μήνα, θα σκαλίσουν το παρελθόν και θα ανασύρουν μνήμες για ένα άτομο που δεν μπορείς να ξεπεράσεις και που σε αναστατώνει η θύμησή του.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr