Ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (13-19/09): Τα ερωτικά «πρέπει» και «μη» των Ζωδίων
ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (13-19/09): Τα ερωτικά «πρέπει» και «μη» των Ζωδίων

Ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (13-19/09): Τα ερωτικά «πρέπει» και «μη» των Ζωδίων

Μάθε τη δική σου!

Η είσοδος του Άρη, στις 15 Σεπτεμβρίου, στην αδύναμη θέση του Ζυγού, θα περιορίσει το θάρρος και την ενέργεια μας στον έρωτα. Στις 17 Σεπτεμβρίου, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, φέρνει μεγάλα προβλήματα, αλλά και οριστικές ρήξεις στα αισθηματικά μας.

Την ίδια ημέρα, ωστόσο, το Τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, υπόσχεται πάθος, πραγματοποίηση επιθυμιών, γοητεία και διορατικότητα. Τα ερωτικά «πρέπει» και «μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για παθιασμένες στιγμές αυτήν την εβδομάδα. Νέες γνωριμίες, φλερτ, αλλά και ευχάριστες συζητήσεις με το ταίρι σου θα έχεις, 2ο δεκαήμερο.
Τα «ΜΗ»:  1ο δεκαήμερο, πες όχι στους καυγάδες, ιδίως λόγω ζήλιας και της τάσης σου να εξουσιάζεις. 3ο δεκαήμερο, το ενδιαφέρον της εβδομάδας, ανήκει στον εργασιακό τομέα!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πάθος, κατακτήσεις, φλερτ και πολλές ερωτικές επιτυχίες θα έχεις 3ο δεκαήμερο.
Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, επικεντρώνεσαι στον επαγγελματικό τομέα! Εσύ του 1ου επίσης, απέφυγε ρήξεις στον ερωτικό τομέα και αντιμετώπισε με ψυχραιμία τα προβλήματα. 3ο δεκαήμερο, μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες, χωρίς λόγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Απολαμβάνεις πάθος, κατακτήσεις, φλερτ, θαυμαστές και πολλές επιτεύξεις στόχων 1οκαι 2ο δεκαήμερο. Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις ρομαντικές στιγμές.
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μην κάνεις αλλαγές σε εμφάνιση τώρα. Εσύ του 3ου, να αναμένεις απογοητεύσεις, απομυθοποιήσεις και απότομες προσγειώσεις στον έρωτα. Μακριά επίσης, από το ερωτικό παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μία μεγάλη ερωτική επιθυμία σου, πραγματοποιείται 1ο δεκαήμερο. 2ο δεκαήμερο, μία επικοινωνία με το ερωτικό παρελθόν, είναι πιθανή τώρα! 3ο δεκαήμερο, ναι στις νέες γνωριμίες, τα νέα ξεκινήματα, το φλερτ και στις χαρούμενες στιγμές.
Τα «ΜΗ»:  1ο δεκαήμερο, απέφυγε εγωκεντρισμό και 3ο δεκαήμερο, απέφυγε νεύρα και γκρίνια.

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα, μία είδηση ή μία συνάντηση, θα σου δώσει μεγάλη χαρά 1ο και 2ο δεκαήμερο! 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για παθιασμένες αισθησιακές στιγμές, με το άτομο του πόθου σου.
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μία μεγάλη ρήξη στον έρωτα, θα σε πληγώσει. Επίσης, μακριά από το ερωτικό παρελθόν! 3ο δεκαήμερο, τα οικονομικά σου προβλήματα, ίσως κλονίσουν την ερωτική εύνοια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Γεμάτη πάθος και αισθησιασμό, θα είναι αυτή η εβδομάδα, 1ο και 3ο δεκαήμερο. Εσύ μάλιστα του 1ου, δεν αποκλείεται να κάνεις και μία νέα γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος.
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, όχι στα νεύρα και την σκληρότητα, λόγω ζήλιας και κτητικότητας. 3ο δεκαήμερο, αποκαλύψεις και γεγονότα που δεν περίμενες, σε αναγκάζουν να απομυθοποιήσεις καταστάσεις, πρόσωπα και σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Το πάθος και η γοητεία σου, φέρνει θαυμαστές στα πόδια σου 1ο δεκαήμερο και σίγουρα, απολαμβάνεις πολλές καυτές στιγμές, αυτήν την εβδομάδα! 3ο δεκαήμερο, μία κρυφή παθιασμένη ιστορία, σε ανανεώνει συναισθηματικά. Η επικοινωνία, θα σου δώσει κάθε λύση για τα ερωτικά σου, 2ο δεκαήμερο.
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, όχι στα νεύρα, τα πείσματα και την κτητικότητα! 3ο δεκαήμερο, μακριά από ψευδαισθήσεις και ανεκπλήρωτους έρωτες, γιατί θα πληγωθείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ένας απωθημένος έρωτας, επιστρέφει με ένα μήνυμα, 2ο δεκαήμερο. 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για αλλαγές εκπλήξεις, ξαφνικές χαρές και επίτευξη ερωτικών στόχων.
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, δύσκολα τα πράγματα στην συντροφική ζωή, αφού έρχεται μία σημαντική ρήξη. Επίσης, μείνε μακριά από παράνομους έρωτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, νέες γνωριμίες, ανανέωση και αναπάντεχα χαρούμενες στιγμές, να αναμένεις 1ο και 2ο δεκαήμερο.
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, όχι στα απαγορευμένα, τα μυστικά και τα ψέματα. Εσύ του 3ου, πέρα από τα επαγγελματικά προβλήματα, να αναμένεις και ερωτικές απογοητεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές στα ερωτικά σου, χαρούμενες στιγμές και επίτευξη στόχων.
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, να προστατέψεις τον επαγγελματικό και τον φιλικό τομέα, ώστε να μην αποτραβήξουν προβλήματα, το ενδιαφέρον σου. 2ο δεκαήμερο, μόνο η καριέρα και η οικογένεια σε απασχολεί αυτήν την εβδομάδα. Εσύ του 3ου, κράτα μικρό καλάθι, στα μεγάλα λόγια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, τύχη, γνωριμίες, καλοπέραση, επιτυχίες και χαρούμενες στιγμές 1ο και 2ο δεκαήμερο. 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για την πιο καυτή και σεξουαλική εβδομάδα.
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, απέφυγε λάθη σε έρωτα, επάγγελμα και οικογένεια, διότι έρχονται ισχυρές ρήξεις! Εσύ του 3ου, ίσως να έχεις μία αποκάλυψη απογοητευτική.

ΙΧΘΥΣ

Πάθος, σεξουαλικότητα, επίτευξη στόχων, πραγματοποίηση επιθυμών και μπόλικη ερωτική τύχη θα έχεις 1ο δεκαήμερο! Αλλά και εσύ του 3ου, είσαι απόλυτα ευνοημένος, στον τομέα της κρεβατοκάμαρας.
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, ο οικονομικός τομέας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου. Εσύ του 3ου, παραμυθιάζεις και παραμυθιάζεσαι και η απότομη προσγείωση, δεν αργεί! Προσοχή.

Για περισσότερες προβλέψεις κάνε κλικ στο oroskopos.gr