Ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (18-24/10): Πάθος, τύχη αλλά και θυελλώδεις ρήξεις
ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (18-24/10): Πάθος, τύχη αλλά και θυελλώδεις ρήξεις

Ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας (18-24/10): Πάθος, τύχη αλλά και θυελλώδεις ρήξεις

Μάθε τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων για το ερχόμενο επταήμερο

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, χαρίζει εύνοια στην ερωτική ζωή, των Ζωδίων της Φωτιάς, αλλά και του Αέρα.

Ο Ερμής, ορθόδρομος πια στον Ζυγό, αποκαθιστά τις επικοινωνιακές ζημιές της περασμένης περιόδου, για τους Παρορμητικούς.

Ο Άρης στον Ζυγό, από την μία συνεργάζεται με τον Δία, προσφέροντας πάθος και τύχη στον έρωτα, αλλά από την άλλη κοντράρεται με τον Πλούτωνα, προκαλώντας τοξικότητα και ισχυρές ρήξεις!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ένας μεγάλος ερωτικός στόχος, επιτυγχάνεται μακροπρόθεσμα 1ο δεκαήμερο. Εσύ του 2ου, κάνεις νέες γνωριμίες, πολλά υποσχόμενες και αν είσαι ήδη με κάποιον, απολαμβάνεις χαρμόσυνες συζητήσεις με το άλλο σου μισό. 3ο δεκαήμερο, πάθος και τύχη θα έχεις στην ερωτική ζωή.
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, μακριά από τοξικές σχέσεις, εντάσεις, ζήλιες και παιχνίδια εξουσίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Γοητεία και ομορφιά, 2ο δεκαήμερο.
Τα «ΜΗ»: Σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, ο επαγγελματικός τομέας, μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ιδανική εβδομάδα, για σοβαρές ερωτικές συζητήσεις, 1ο δεκαήμερο! 2ο και 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις κατακτήσεις, ερωτικές επιτυχίες, πάθος και ρομαντισμό.
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, μακριά από τοξικούς έρωτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, λύνεις αυτήν την εβδομάδα, ένα πρόβλημα στην ερωτική σου ζωή, που υπάρχει εδώ και καιρό.
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, τα οικονομικά είναι το κύριο μέλημα σου τώρα. 3ο δεκαήμερο, πολλά τα παρορμητικά λάθη και οι εγωιστικές συμπεριφορές, που θα φέρουν ισχυρές ρήξεις. Επίσης, μείνε μακριά από το ερωτικό παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, καλή περίοδος για να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή! Εσύ του 2ου και του 3ου, μπορείς να αναμένεις χαρμόσυνες ειδήσεις, μηνύματα, γνωριμίες και τηλεφωνήματα.
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, μακριά από επικοινωνιακά λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο, χορταίνεις παθιασμένες και αισθησιακές στιγμές, με το άτομο του πόθου σου.
Τα «ΜΗ»: Η εβδομάδα ενδείκνυται για επαγγελματική και μόνο ενασχόληση, 1ο δεκαήμερο! 2ο δεκαήμερο, ασχολείσαι κυρίως με τον οικονομικό τομέα, αυτήν την περίοδο. Εσύ του 3ου, απέφυγε κόντρες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας.

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, βάζεις βάσεις στα ερωτικά σου επιτεύγματα. Φλερτ και γνωριμίες για τους ελεύθερους, λύσεις και χαρμόσυνες στιγμές για τους δεσμευμένους του 2ου δεκαημέρου. 3ο δεκαήμερο, η τύχη είναι με το μέρος σου στον έρωτα και επιπλέον, η αυξημένη σου γοητεία, υπόσχεται περισσότερες επιτυχίες.
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, η τάση σου για εγωισμό, κόντρα, ερωτικά λάθη, παρεκκλίσεις και παρορμητικότητα, θα φέρει ισχυρές ρήξεις και προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, έρχεται μήνυμα από έναν έρωτα ανεκπλήρωτο.
Τα «ΜΗ»: Η εβδομάδα στρέφει το ενδιαφέρον σου, στο σπίτι και την οικογένεια, 1ο δεκαήμερο! 3ο δεκαήμερο, όχι στις παράνομες ερωτικές δραστηριότητες, διότι οι αποκαλύψεις θα σε βλάψουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ένα μήνυμα ή είδηση έρχεται, που θα σου δώσει σιγουριά 1ο δεκαήμερο. Ομορφιά, γοητεία, γενική εύνοια και άπειρες ερωτικές επιτυχίες. 2ο και 3ο δεκαήμερο, φλερτάρεις, γνωρίζεις κόσμο και μπαίνεις για τα καλά στο ερωτικό παιχνίδι!Αν είσαι δεσμευμένος, μία μεγάλη χαρμόσυνη αλλαγή στην σχέση σου, να περιμένεις.
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, ένας φιλικός καυγάς, ίσως ρίξει το κέφι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, γοητεύεις με τα λεκτικά σου ταλέντα.
Τα «ΜΗ»: Μόνο τα οικονομικά σε ενδιαφέρουν τώρα, 1ο δεκαήμερο. 2ο και 3ο δεκαήμερο, η καριέρα και η οικογένεια, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου! Ωστόσο, εσύ του 3ου, προσοχή και στον ερωτικό τομέα. Έρχονται ισχυρές ρήξεις, λόγω δικής σου ισχυρογνωμοσύνης, τάσης για λάθη και εκρήξεις ζήλιας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αλλαγές, χαρούμενες στιγμές, φλερτ, τύχη και επίτευξη ερωτικών στόχων, θα έχεις 2ο και 3ο δεκαήμερο.
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, ψυχρή η εβδομάδα, χωρίς πολλές εξελίξεις. Προσοχή 3ο δεκαήμερο, σε λάθη που παρασύρεσαι, κυρίως στις ερωτικές σου επικοινωνίες.

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο, μία εβδομάδα γεμάτη πάθος είναι εδώ. Απολαμβάνεις καυτές στιγμές και έχεις ακαταμάχητη γοητεία.
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο πες όχι σε ερωτικές ζαβολιές και μυστικά. 3ο δεκαήμερο, όχι σε τοξικότητα, περίεργες παθιασμένες σχέσεις, λάθος ερωτικές επιλογές, παιχνίδια εξουσίας και παράλογες ζήλιες!

Για περισσότερες προβλέψεις κάνε κλικ στο oroskopos.gr