Ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 28/3-3/4: Τα ερωτικά «πρέπει» και «μη» των ζωδίων
ΖΩΔΙΑ

Ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 28/3-3/4: Τα ερωτικά «πρέπει» και «μη» των ζωδίων

Ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 28/3-3/4: Τα ερωτικά «πρέπει» και «μη» των ζωδίων

Διάβασε τι πρέπει να προσέξεις!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, κερδίζεις επικοινωνιακά αυτήν την εβδομάδα! Στόχους, καρδιές και όνειρα. Εσύ ιδίως του 2ου, ετοιμάσου για νέα ξεκινήματα και ερωτική ανανέωση. Γνωριμίες, αλλαγές, αλλά και χαρά από έρωτα ανεκπλήρωτο ή παλαιό, 3ο δεκαήμερο.
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι στις εξιδανικεύσεις! Επίσης, κάποια προβλήματα στον φιλικό τομέα, θα αποτραβήξουν το ενδιαφέρον σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Απωθημένοι, παρασκηνιακοί και παρελθοντικοί έρωτες, ευνοούνται ιδιαίτερα 1ο και 2ο δεκαήμερο. Επιπλέον, αναμένονται ρομαντικές και τρυφερές στιγμές. 3ο δεκαήμερο, ένα όνειρο σε σχέση με τα ερωτικά σου, πραγματοποιείται.
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, παρά την εύνοια, ο Κρόνος απειλεί όχι μόνο τα ερωτικά σου, αλλά και την καριέρα και την οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Χαρούμενες αλλαγές, εκπλήξεις και φλερτ, 1ο και 2ο δεκαήμερο. Εσύ ειδικά του 2ου, να αναμένεις την εκπλήρωση ενός ονείρου! 3ο δεκαήμερο, οι ερωτικές σου επικοινωνίες σου δίνουν χαρά!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, μπορεί οι άλλοι να σου λένε ερωτόλογα, εσύ όμως κάνεις πολλές επικοινωνιακές γκάφες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

α «ΠΡΕΠΕΙ»: Μία πρόταση, μία γνωριμία, μία είδηση, μία συνάντηση, ένα μήνυμα, θα σου δώσει απέραντη χαρά 3ο δεκαήμερο.
Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, επικεντρώνεσαι σε καριέρα και οικογένεια, αυτήν την εβδομάδα. 3ο δεκαήμερο, μακριά από εκρήξεις ζήλιας.

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Απόλυτη τυχερή εβδομάδα για τα ερωτικά σου 1ο και 2ο δεκαήμερο. Στόχοι και όνειρα, γίνονται πραγματικότητα και νιώθεις ευτυχισμένος. Ιδίως εσύ του 2ου, μπορείς να αναμένεις νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες για συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες. 3ο δεκαήμερο, μία απόλυτα καυτή και παθιασμένη εβδομάδα είναι εδώ.
Τα «ΜΗ»: Crash-test περνούν οι ερωτικές σου σχέσεις, 3ο δεκαήμερο! Μείνε μακριά από ρήξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πάθος, γοητεία, σεξουαλικότητα και εκπλήρωση επιθυμίας, για εσένα του 2ου. 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για ρομαντισμό και τρυφερότητα στην συντροφική σου ζωή.
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, επικεντρώνεσαι στο πορτοφόλι και όχι στην καρδιά, αυτήν την εβδομάδα. 3ο δεκαήμερο, όχι στις ερωτικές ψευδαισθήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Επικεντρώνεσαι στον συντροφικό τομέα, όπου πετυχαίνεις μεγάλους στόχους 1ο και 2ο δεκαήμερο. Ωστόσο, εσύ του 2ου, είσαι ακόμα πιο τυχερός! Νέα σχέση ή ακόμα και επισημοποίηση, έρχεται! 3ο δεκαήμερο, χορταίνεις κατακτήσεις, θαυμαστές και ερωτικές επιτυχίες.
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι στην έπαρση και την απαιτητικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, ομορφαίνεις επικίνδυνα. 3ο δεκαήμερο, χορταίνεις κατακτήσεις, εξομολογήσεις, ρομαντισμό και συναισθηματικές χαρές.
Τα «ΜΗ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά! 3ο δεκαήμερο, όχι στο παρελθόν, όχι στην γκρίνια, όχι στις ρήξεις. Έρχονται καταλυτικές αλλαγές σε έρωτα, σπίτι και εργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, γνωριμίες και επίτευξη ερωτικών στόχων για εσένα του 1ου! 2οδεκαήμερο, έχεις άπειρες ερωτικές επιτυχίες, λάμψη, κατακτήσεις, θαυμαστές. Ό,τι κι αν θελήσεις, γίνεται πραγματικότητα, αυτήν την εβδομάδα. 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για πολλές τρυφερές στιγμές, ακόμα και με έρωτα του παρελθόντος.
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι στα επικοινωνιακά λάθη και στις ψευδαισθήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ετοιμάσου για ρομαντικές επικοινωνίες 1ο και 2ο δεκαήμερο, ακόμα και με πρώην. Εσύ ειδικά του 2ου, θα έχεις ευκαιρία, είτε για συγκατοίκηση, είτε για επανασύνδεση! Ένα μήνυμα ή μία συνάντηση, θα σου δώσει μεγάλη χαρά, 3ο δεκαήμερο.
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, πες όχι σε κτητικότητα και ισχυρογνωμοσύνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, προτάσεις, ραντεβού, νέα ξεκινήματα και γνωριμίες, για εσένα του 1ου και του 2ου. Πάθος, αισθησιασμός και ώριμος ρομαντισμός, για εσένα του 3ου.
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, προσοχή! Αφροδίτη και Κρόνος συναντιούνται κι ήρθε η ώρα να δεις πιο ώριμα κάποια πράγματα. Διαφορετικά, να αναμένεις μεγάλες δυσκολίες και ρήξεις.

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτική σταθερότητα και σιγουριά, αλλά και μπόλικες αισθησιακές στιγμές, 2ο δεκαήμερο. 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις ρομαντικές στιγμές και ίσως ένα όνειρο σου, να γίνει πραγματικότητα.
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, κάνεις focusστα οικονομικά σου ζητήματα. 3ο δεκαήμερο, όχι στα απαγορευμένα και όχι στις εξιδανικεύσεις.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr