Ερωτική Παρασκευή έρχεται για τα ζώδια στις 22 Ιουλίου: Συναρπαστικές εκπλήξεις, φλερτ στον εργασιακό χώρο και ευκαιρίες για σχέση
ΖΩΔΙΑ

Ερωτική Παρασκευή έρχεται για τα ζώδια στις 22 Ιουλίου: Συναρπαστικές εκπλήξεις, φλερτ στον εργασιακό χώρο και ευκαιρίες για σχέση

Ερωτική Παρασκευή έρχεται για τα ζώδια στις 22 Ιουλίου: Συναρπαστικές εκπλήξεις, φλερτ στον εργασιακό χώρο και ευκαιρίες για σχέση

Ποια ζώδια όμως θα μπουν σε απαγορευμένες σχέσεις;

Μια ερωτική Παρασκευή έρχεται για τα ζώδια στις 22 Ιουλίου. Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα χαρίσει αισιοδοξία, κέφι, επιθυμία για ερωτικό παιχνίδι και συνάμα θα φέρει συναρπαστικές εκπλήξεις σε όλα τα ζώδια.

Κριός

Το κλίμα γίνεται παιχνιδιάρικο και αναζητάτε συγκινήσεις σε επιφανειακές σχέσεις. Μια νέα γνωριμία με νεότερο άτομο ενδέχεται να σας γεννήσει διλήμματα. Ανεβαίνει η ψυχολογία σας και γίνεστε πιο τολμηροί.

Ταύρος

Θα πάρετε γενναίες αποφάσεις και θα αποτινάξετε από πάνω σας άτομα που σας καταπιέζουν. Ρήξεις που δεν θέλετε να αποφύγετε. Νέες γνωριμίες που σας αναγκάζουν να νικήσετε τους φόβους σας.

Δίδυμοι

Είστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και θα φλερτάρετε αρκετά μέσα από το διαδίκτυο. Μηνύματα, ερωτικά καλέσματα και η επιστροφή σας σε ένα οικείο περιβάλλον σας επανασυνδέει με πρόσωπο του παρελθόντος.

Καρκίνος

Είστε έτοιμοι να μπείτε σε σχέση ζωής με άτομο που σέβεται τις ανάγκες σας και είναι πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας. Θα λάβετε μεγάλη ηθική, αλλά και υλική ικανοποίηση.

Λέων

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σας είστε έτοιμοι να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της υπάρχουσας σχέσης σας και να προχωρήσετε προς μια επιθυμητή επισημοποίηση. Οι ελεύθεροι θα κάνετε μοιραία γνωριμία που θα σας χαρίσει απίστευτες συγκινήσεις.

Παρθένος

Συνειδητοποιείτε τα συναισθήματά σας και επιστρέφετε σε άτομο που πιθανόν να είχατε απορρίψει. Μερικοί θα μπείτε σε σχέση μυστική, παράνομη και αυτό θα σας προβληματίσει, καθώς πάτε ενάντια στα πιστεύω σας.

Ζυγός

Θα μπερδέψετε τη φιλία με τον έρωτα και θα έχετε τα διλήμματα σας. Ωστόσο, οι περισσότεροι θα πάρετε χαρές από μια σχέση με άτομο που νιώθετε μεγάλη οικειότητα. Επιθυμίες εκπληρώνονται με ευκολία.

Σκορπιός

Θα συνδεθείτε με πρόσωπο εξουσίας και ίσως ο έρωτας θα είναι κεραυνοβόλος. Αγκαλιάζετε το ξαφνικό με μεγάλη προθυμία. Πιθανές ρήξεις σε σταθερές σχέσεις αναμένονται. Υποχρεώσεις σας απομακρύνουν από το άτομο σας.

Τοξότης

Μπαίνετε σε σχέση απαγορευμένη, που σπάει τα ταμπού και πάτε ενάντια στο κατεστημένο. Μερικοί θα συνδεθείτε με άτομο διαφορετικής κουλτούρας/ιδιοσυγκρασίας ή θα πρέπει να ταξιδέψετε για να συναντήσετε τον άνθρωπο σας. Συναρπαστικές εμπειρίες αναμένονται.

Αιγόκερως

Μπαίνετε σε σχέση καθαρά σεξουαλική και θα παλέψετε με τους φόβους και τις επιθυμίες σας. Η επαφή σας με το ταίρι σας γεννά διλήμματα, αλλά και συναισθήματα ζήλιας. Η οικονομική σας κατάσταση θα καθορίσει την ποιότητα της σχέσης σας.

Υδροχόος

Είστε αποφασισμένοι να βελτιώσετε την προσωπική σας κατάσταση και να προχωρήσετε προς νέες, ενδιαφέρουσες επιλογές. Προσπερνάτε το παρελθόν με γενναιότητα αλλά και θράσος. Ρήξεις, συγκρούσεις αναμένονται.

Ιχθύες

Έχετε φλερτ και ερωτικές συναντήσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο και θα είστε συνεχώς αναστατωμένοι. Πιθανόν να εκτεθείτε στα μάτια των συναδέλφων σας. Σχέση απαγορευμένη με συνάδελφο ή το αφεντικό σας.

Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο oroskopos.gr