Έρχεται «μπερδεμένο» τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα την Πέμπτη 14/7: Ποια ζώδια κινδυνεύουν να εξαπατηθούν οικονομικά κι ερωτικά;
ΖΩΔΙΑ

Έρχεται «μπερδεμένο» τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα την Πέμπτη 14/7: Ποια ζώδια κινδυνεύουν να εξαπατηθούν οικονομικά κι ερωτικά;

Έρχεται «μπερδεμένο» τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα την Πέμπτη 14/7: Ποια ζώδια κινδυνεύουν να εξαπατηθούν οικονομικά κι ερωτικά;

Ένα «μπερδεμένο» τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα έρχεται αστρολογικά την Πέμπτη 14/7 με προδοσίες, λάθη και εξαπατήσεις σε έρωτα και χρήμα!

Στον ερωτικό, αλλά και τον οικονομικό τομέα, έρχονται αμφιβολίες, εξαπατήσεις, αβεβαιότητα, ανασφάλεια, ψευδαισθήσεις και αυταπάτες…

Είμαστε αρκετά αναποφάσιστοι και μας βασανίζουν πολλά ερωτηματικά.

Οι μεγάλες μας προσδοκίες, θα φέρουν για άλλη μια φορά απογοητεύσεις, αφού θα αποκαλυφθούν ψέματα και υποκριτικές συμπεριφορές, που θα μας αναγκάσουν να αναθεωρήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις!

Λάθος διαχείριση χρημάτων και αλόγιστα έξοδα, φέρνουν οικονομικό αδιέξοδο και πολλές πιέσεις.

Οφείλουμε να έχουμε σύνεση, λογική, εντιμότητα και να αποδεχθούμε μόνο τα γεγονότα, ως πραγματικότητα κι όχι τις υποθέσεις του μυαλού μας!

Επηρεάζονται κυρίως τα οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Δεν πρόσεξες και εμπιστεύτηκες τα λάθος άτομα, με αποτέλεσμα να έρχονται τώρα αποκαλύψεις για ψέματα, κουτσομπολιά και μυστικά, που δεν σε συμφέρουν!

ΤΑΥΡΟΣ
Μην έχεις απαιτήσεις παράλογες, βασισμένες σε ψευδαισθήσεις που αφορούν την ερωτική σου ζωή! Πες όχι στις ανούσιες οικονομικές σπατάλες!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσεις την αλήθεια, που τόσο καιρό αρνιόσουν να δεις! Έρχονται απογοητεύσεις, επειδή βασίστηκες σε προσδοκίες και ελπίδες, κυρίως για έρωτα και χρήμα! Πες όχι στην ανεντιμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ίσως υπάρξουν στιγμές θλίψης και μελαγχολίας, χωρίς όμως κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Το ένστικτο σου σε παρασύρει σε ένα παρασκηνιακό έρωτα, ο οποίος όμως φέρνει απογοητεύσεις!

ΛΕΩΝ
Στο φιλικό τομέα έρχονται απογοητεύσεις, αφού ένας ή περισσότεροι φίλοι, δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά τυχόν νέες γνωριμίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έρχονται κάποιες απογοητεύσεις, κυρίως γιατί είχες εξωπραγματικούς επαγγελματικούς στόχους και φιλοδοξίες! Κράτα μικρό καλάθι στην καριέρα και διατήρησε την καλή κοινωνική σου εικόνα, αποφεύγοντας ανέντιμες συμπεριφορές.

ΖΥΓΟΣ
Μην παρασύρεσαι από υπεραισιοδοξία και υπερβολικό ενθουσιασμό, ιδίως σε επαφές και συζητήσεις, γιατί πολύ πιθανόν, να προσγειωθείς απότομα! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχεις μάλλον υπερβολικές απαιτήσεις από έρωτα, αλλά και από χρήμα! Αν δεν μείνεις ολιγαρκής και προσγειωμένος, θα απογοητευτείς από τα γεγονότα!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναθεωρείς κάποια όνειρα σου στον συντροφικό τομέα, μετά από απογοητεύσεις που θα έρθουν. Η τάση σου να εξιδανικεύεις πρόσωπα και σχέσεις, δεν σου επιτρέπεις να δεις την αλήθεια! Να είσαι έντιμος, αν έχεις ήδη σχέση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποια απρόσεκτα λάθη σου, θα φέρουν αναποδιές στη καθημερινότητα και κυρίως στην εργασία σου! Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και καλό θα ήταν να μην κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πες όχι στις εξιδανικεύσεις και στον υπερβολικό ρομαντισμό στον ερωτικό τομέα και μην παραμυθιάζεις τον εαυτό σου, ώστε να μην απογοητευτείς! Μην πιστεύεις και μην λες μεγάλα λόγια!

ΙΧΘΥΣ
Μην παρασύρεσαι και πάλι σε ένα ερωτικό παρελθόν που σε έχει ήδη πληγώσει, αλλά εσύ ακόμα ελπίζεις, γιατί και πάλι θα απογοητευτείς. Κάποια οικογενειακά πρόσωπα, δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr