Έρχονται χαρές και μεγαλειώδεις στιγμές στον έρωτα – Πώς επηρεάζει το ζώδιο σου η Αφροδίτη στους Ιχθύες;
ΖΩΔΙΑ

Έρχονται χαρές και μεγαλειώδεις στιγμές στον έρωτα – Πώς επηρεάζει το ζώδιο σου η Αφροδίτη στους Ιχθύες;

Έρχονται χαρές και μεγαλειώδεις στιγμές στον έρωτα – Πώς επηρεάζει το ζώδιο σου η Αφροδίτη στους Ιχθύες;

Ήρθε η στιγμή να βρεις την ιδανική αγάπη

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που σε βοηθάει να βρεις το ιδανικό σου ταίρι και να χαρείς τον έρωτα και τα καλά του και θα περάσει στο ζώδιο της έξαρσης , στους Ιχθύες από τις 27 Ιανουαρίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2023.

Πάμε να δούμε αναλυτικά πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο, όπως αναφέρονται στο oroskopos.gr

Κριός

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες θα ζήσεις την ιδανική αγάπη, και νιώθεις ολοκλήρωση και ευτυχία. Πιθανόν να εξιδανικεύεις το ταίρι σου. Θετικές εξελίξεις αναμένονται, εάν ασχολείσαι με την Τέχνη, τις εναλλακτικές θεραπείες.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες θα είσαι αρκετά αγαπητός στο φιλικό σου κύκλο και πιθανόν ένας φίλος να γίνει το ταίρι σου. Προσοχή σε σχέσεις που έχουν αποδειχθεί απατηλές.

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, μιλάς για δέσμευση , επισημοποίηση και το ταίρι σου βρίσκεται κοντά σου. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να χωρίσεις, γιατί έχεις άλλο ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες η αγάπη σε καλεί από μακριά, ταξιδεύεις για να συναντήσεις τον άνθρωπο σου και πας ενάντια στο κατεστημένο. Μυστική σχέση αναμένεται.

Λέων

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες θα βγάλεις έντονο συναίσθημα και αγκαλιάζεις το ταίρι σου, συγχωρώντας το παρελθόν. Είσαι αρκετά ερωτικός και ανοιχτός σε πειραματισμούς. Προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες είσαι πλέον σε σχέση σοβαρή και ετοιμάζεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα. Ο έρωτας σε έχει τυφλώσει και δεν βλέπεις μπροστά σου. Θετικές εξελίξεις σε συνεργασίες αναμένονται.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες εργάζεσαι μαζί με το ταίρι σου και περνάτε πολύ χρόνο μαζί. Ζείτε το μήνα του μέλιτος μέσα στον εργασιακό χώρο. Προσοχή σε πρόσωπα που δεν αποδέχονται την σχέση σου.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες ο έρωτας σε έχει συνεπάρει και πιθανόν εμπλέκεσαι με άτομο νεότερο. Νιώθεις μεγάλο ενθουσιασμό για την νέα σου κατάκτηση και περνάς φάση ίασης. Προσοχή σε εξιδανικεύσεις.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες εκφράζεις τα συναισθήματα σου και είσαι έτοιμος να δεσμευτείς, καθώς έχεις βρει το άτομο που σε ολοκληρώνει. Σχέσεις χρόνιες εξελίσσονται ή τελειώνουν.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες φλερτάρεις αρκετά μέσα από το διαδίκτυο και μια νέα γνωριμία θα γίνει που θα σε ξεσηκώσει. Ταξιδεύεις για να βρεθείς με το ταίρι σου.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες αναζητάς ένα ταίρι που σε καταλαβαίνει και μπορεί να σταθεί δίπλα σου βράχος. Είσαι αρκετά τυχερός αυτήν την περίοδο, καθώς ένας άνθρωπος ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα προσέξεις περισσότερο την εμφάνιση σου , και θα ανέβεις ψυχολογικά. Μερικοί θα μπείτε σε σχέση και άλλοι θα ρισκάρετε, δημιουργώντας μια κατάσταση πολύπλοκη. Προσοχή σε εξιδανικεύσεις.

Για περισσότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε το oroskopos.gr