Ετήσιες ερωτικές προβλέψεις 2021: Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στον έρωτα;
ΖΩΔΙΑ

Ετήσιες ερωτικές προβλέψεις 2021: Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στον έρωτα;

Ετήσιες ερωτικές προβλέψεις 2021: Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στον έρωτα;

Διάβασε την πρόβλεψη που σε αφορά

Το έτος 2021 ξεκινάει με την σύνοδο Κρόνου-Δία στον Υδροχόο, όπου το αέρινο στοιχείο αποτυπώνει μια πιο ποιοτική, αλλά και ελεύθερη μορφή σχέσεων.

Έτσι η χημεία είναι πλέον θέμα νοερής επικοινωνίας και το ερωτικό ταξίδι ξεκινάει από άλλη διάσταση. Επίσης, θα διαπιστώσουμε ότι η ευτυχία προϋποθέτει μια σημαντική θυσία, όπως να αποτινάξουμε το εγώ μας και κάθε κατώτερο συναίσθημα και να καταργήσουμε, εμείς οι ίδιοι, τους δήθεν νόμους μας.

Πώς θα είναι τα ερωτικά σου για το 2021 ανάλογα με το δεκαήμερο που έχεις γεννηθεί;

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς είναι καθοριστικό για τα ερωτικά σου, όπως και ιδιαίτερα θετικό! Κάνεις χαρμόσυνες αλλαγές, έχεις συμμάχους τους φίλους σου, απολαμβάνεις τύχη και πετυχαίνεις ερωτικούς στόχους! Καταφέρνεις τώρα και δικαιώνεσαι, διορθώνοντας όλα τα κακώς κείμενα και τις πληγές του παρελθόντος. Το υπόλοιπο της χρονιάς κυλάει σχετικά ήρεμα και ικανοποιητικά για τα ερωτικά σου, αρκεί να αποφύγεις εκρήξεις λόγω ζήλιας. Τον Μάιο οφείλεις να είσαι προσεκτικός στις ερωτικές σου επικοινωνίες, αποβάλλοντας τάσεις επιπολαιότητας και ανωριμότητας.

2ο δεκαήμερο

Ο πρώτος μήνας του 2021 σε προειδοποιεί να αποφύγεις παράνομους και απωθημένους έρωτες, διότι σίγουρα θα απογοητευθείς και θα πληγωθείς βαθιά! Οι υπόλοιποι μήνες, μέχρι και τον Ιούνιο, θα έχεις φλερτ, ευχάριστες αλλαγές, εκπλήξεις, ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες, λύσεις, απαλλαγή από προβλήματα και χαρμόσυνα νέα. Ύστερα, θα απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων σου στα ερωτικά σου, παρά τις κάποιες κόντρες που θα έρθουν λόγω ζήλιας. Τον Δεκέμβρη, θα πάρεις ένα δυσάρεστο νέο, που θα ανατρέψει κάποια δεδομένα, στα ερωτικά σου.

3ο δεκαήμερο

Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό, αλλά και στον συντροφικό τομέα, συνεχίζονται, όπως και οι απογοητεύσεις, λόγω εξιδανικεύσεων. Ωστόσο, όσο περνούν οι μήνες της χρονιάς, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για σένα στον ερωτικό τομέα, αφού θα μπορέσεις να αλλάξεις το “κακό” παρελθόν, να κάνεις νέα ξεκινήματα, να εκμεταλλευτείς την συναισθηματική σου φύση και να κερδίσεις φέτος, ένα μεγάλο ερωτικό στόχο, που έχεις εδώ και καιρό! Προσοχή χρειάζεται ο Ιούνιος, όσον αφορά τις ερωτικές σου επικοινωνίες, αλλά και ο Νοέμβρης, που θα φέρει κόντρες, λόγω ζήλιας και κτητικότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Αρκετές δοκιμασίες και ανατροπές θα σου φέρει αυτή η χρονιά, σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Στον ερωτικό τομέα, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για μη αναμενόμενες αλλαγές, ρήξεις και απότομα σκαμπανεβάσματα. Οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος, λογικός και κυρίως προσγειωμένος. Οι πρώτοι μήνες του έτους, είναι σίγουρα πιο δύσκολοι, αλλά όταν καταφέρεις να ξεπεράσεις τα κακώς κείμενα, θα μπορέσεις να εδραιώσεις πολλά από τα ερωτικά σου “θέλω”. Η Έκλειψη του Μαΐου θα προκαλέσει ίσως κάποιους καυγάδες, για λόγους ζήλιας και ερωτικής εξουσίας.

2ο δεκαήμερο

Θα αναγκαστείς φέτος, να βιώσεις κάποιες σκληρές και απότομες εμπειρίες στον ερωτικό τομέα. Οι ρήξεις θα είναι αναπόφευκτες, ωστόσο αν παραμείνεις προσγειωμένος και ώριμος, θα εκπληρώσεις πολλούς από τους ουσιαστικούς σου στόχους στον έρωτα, αλλά σε επαγγελματικο-οικογενειακά θέματα. Προσπάθησε να μην είσαι τόσο νευρικός, να αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα και ανόητες “επαναστάσεις”. Η Έκλειψη του Δεκεμβρίου, θα φέρει έναν μοιραίο τοξικό έρωτα στην ζωή σου, που θα σε πληγώσει.

3ο δεκαήμερο

Το 2021 βρίσκεσαι σε μία περίοδο μεταμόρφωσης όσον αφορά τους ερωτικούς σου στόχους, αλλά και σε μία φάση συναισθηματικής επανάστασης και ανανέωσης. Αρκετές από τις επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν, αφού η τύχη είναι στο πλευρό σου. Ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι δυσκολίες. Για να εδραιώσεις αυτούς τους στόχους που πετυχαίνεις, οφείλεις να είσαι ώριμος και σταθερός, να αγωνιστείς αρκετά και να δουλέψεις πολύ. Τον Ιούνιο με την Έκλειψη, πιθανόν να νιώσεις πως χάνεις την σιγουριά που έχεις για τα ερωτικά σου ζητήματα. Σαφώς πιο σημαντική, είναι η Έκλειψη στο δικό σου ζώδιο, τον Νοέμβρη, αφού εκεί θα κριθούν αρκετές σχέσεις και πιθανόν να βιώσεις μία καταλυτική ρήξη ή έναν χωρισμό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

1ο δεκαήμερο

Απόλυτα τυχερή χρονιά, ιδίως τους πρώτους μήνες! Ερωτικές επικοινωνίες, συναντήσεις και νέα ξεκινήματα, θα έρθουν στην καθημερινότητα σου, με τον πιο χαρούμενο και συναρπαστικό τρόπο! Λύνονται παλαιά προβλήματα, έρχονται ευχάριστες αλλαγές και έτσι πετυχαίνεις τους ερωτικούς σου στόχους. Ένας ομολογουμένως δύσκολος μήνας, είναι ο Μάιος, αφού η Έκλειψη θα σου φέρει πολύ σοβαρά προβλήματα στην συντροφική ζωή και ενδεχομένως, έναν χωρισμό.

2ο δεκαήμερο

Το 2021 ξεκινά με απογοητεύσεις, λόγω εξιδανίκευσης και παραπλάνησης. Ωστόσο, αυτό θα περάσει σύντομα και η χρονιά θα συνεχίσει με χαρούμενες ερωτικές εξελίξεις, τύχη, ανεμελιά, αισιοδοξία, ταξίδια ερωτικού χαρακτήρα, νέες γνωριμίες, αλλά κυρίως με νέες συναρπαστικές συναισθηματικές εμπειρίες. Η πιο δύσκολη περίοδος είναι το τέλος του 2021, αφού η Έκλειψη θα φέρει οριστικές ρήξεις και πόνο, όσον αφορά την συντροφική ζωή.

3ο δεκαήμερο

Η χρονιά αυτή, σου προσφέρει ευχάριστες συγκυρίες στον ερωτικό τομέα, τύχη, χαρούμενες στιγμές, φλερτ και χαρμόσυνες μετακινήσεις και ειδήσεις! Ωστόσο φέτος, ήρθε η ώρα να πέσεις και εσύ στην παγίδα του Ποσειδώνα, με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε ψέματα και εξαπατήσεις, που ενδεχομένως όταν αποκαλυφθούν, να φέρουν και αρνητικές συνέπειες. Επιπλέον, πιστεύεις σε λάθος άτομα, προβληματικούς έρωτες και πέφτεις θύμα της εξιδανίκευσης και της ψευδαίσθησης, ιδίως κοντά στην Έκλειψη του Νοέμβρη, η οποία θα φέρει απογοητευτικές αποκαλύψεις. Η Έκλειψη του Ιουνίου ωστόσο, είναι εκείνη που σε αφορά περισσότερο. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για ρήξεις, για μεγάλες δυσκολίες, ακόμα και για ένα τέλος, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δη τις ερωτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Πάθος, βαθύ συναίσθημα και σεξουαλικότητα θα φέρει το 2021! Θα μπορέσεις επιτέλους να ξεπεράσεις τα παλαιά προβλήματα στον έρωτα και να απολαύσεις καυτές στιγμές, με το άτομο του πόθου σου! Θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές που ίσως σε ξαφνιάσουν, αλλά θα υπάρχουν ακόμα περισσότερες, που θα σε χαροποιήσουν ξαφνικά! Τον Μάιο, πολύ πιθανόν να αποτραβηχτεί το ενδιαφέρον σου από τα ερωτικά σου ζητήματα, διότι λόγω της Έκλειψης, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μεγάλα προβλήματα που θα προκύψουν στον τομέα της εργασίας και της καθημερινότητας!

2ο δεκαήμερο

Περίεργοι, αλλά απόλυτα καυτοί έρωτες θα σε απασχολήσουν αυτήν την χρονιά! Έρωτες παθιασμένοι, καυτοί και ενδεχομένως μοιραίοι για την ζωή σου. Επιπλέον, αν είσαι ήδη σε μία σχέση, πιθανόν να παρασυρθείς σε μία απαγορευμένη σχέση ή απλά, να σε βοηθήσει οικονομικά το ταίρι σου, για κάποια προσωπικά σου θέματα. Προσοχή χρειάζεται ο επαγγελματικός τομέας, που πολλές φορές θα σου χαλάσει το κέφι για έρωτα, κυρίως τον Δεκέμβρη, με την Έκλειψη Ηλίου.

3ο δεκαήμερο

Η προβληματική συντροφική ζωή, συνεχίζεται και αυτήν την χρονιά. Το σίγουρο βέβαια είναι, πως τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, αφού θα υπάρξουν και στιγμές ανεμελιάς, χαράς, σεξουαλικότητας και συναισθηματικής ικανοποίησης. Οι ελεύθεροι θα έχουν σίγουρα πολλές νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και οι δεσμευμένοι, ευκαιρίες για ανανέωση της σχέσης τους. Προσοχή τον Ιούνιο, διότι η Έκλειψη θα φέρει αποκαλύψεις ερωτικών μυστικών που πληγώνουν και πονούν. Η Έκλειψη του Νοέμβρη, θα φέρει φιλικές επίπονες ανακατατάξεις, οι οποίες θα αποτραβήξουν το ενδιαφέρον σου από τα ερωτικά σου!

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Οι πρώτοι μήνες του 2021, θα είναι αρκετά περίεργοι, αφού ενώ η τύχη είναι με το μέρος σου, για να βελτιώσεις στο έπακρο την συντροφική σου ζωή, αρκετά ξαφνικά εμπόδια και αναπάντεχες εντάσεις, θα ανατρέψουν τα σχέδια σου. Ο Μάιος και η Έκλειψη, σε προειδοποιεί να αποφύγεις έπαρση και ζαβολιές στον έρωτα. Σαφέστατα, το δεύτερο μισό της χρονιάς, θα αποδειχθεί αρκετά καλύτερο για την συναισθηματική σου ζωή, αφού θα μπορέσεις να ηρεμήσεις και να σταθεροποιήσεις καταστάσεις, είτε με μία επισημοποίηση, είτε με μία νέα σχέση.

2ο δεκαήμερο

Η χρονιά ξεκινά με οικονομικές και φιλικές απογοητεύσεις. Η προσοχή σου θα στραφεί στον συντροφικό τομέα, από τον Φλεβάρη και ύστερα. Πολύ πιθανόν φέτος, να καταφέρεις να βρεις το άλλο σου, να επισημοποιήσεις μία σχέση ή να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου. Ωστόσο, από το Καλοκαίρι και μετά, δεν θα λείψουν ανατροπές, κόντρες και ρήξεις, που ενδεχομένως να τρίξουν τα θεμέλια της συντροφικής σου ζωής. Για το λόγο αυτό, μέχρι και το τέλος αυτού του έτους, φρόντισε να βλέπεις την ουσία με ωριμότητα, να αποφύγεις απαιτητικότητα και να προστατεύεις με κάθε τρόπο, ό,τι έχεις χτίσει.

3ο δεκαήμερο

Οι οικονομικές και επαγγελματικές πιέσεις συνεχίζουν και αυτήν την χρονιά, ωστόσο ο ερωτικός τομέας και οι εξελίξεις που τον αφορούν, θα σε κάνει να ξεχαστείς αρκετές στιγμές! Ιδανικό αυτό το έτος, για πάθος, για βαθύ συναίσθημα, αλλά και για μία νέα σχέση, πολλά υποσχόμενη, για γάμο ή για κάθε άλλου είδους επισημοποίηση και ερωτική δέσμευση. Η Έκλειψη του Ιουνίου, θα αποτραβήξει το ενδιαφέρον σου από τα ερωτικά, αφού ρήξεις στον φιλικό τομέα, θα σε ταλαιπωρήσουν. Η Έκλειψη του Νοέμβρη σε άφορα άμεσα και σε προειδοποιεί για τελειωτικές ρήξεις και καταλυτικές επίπονες αλλαγές, σε επαγγελματικό, αλλά και συντροφικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Αυτή η χρονιά υπόσχεται έντονη επικοινωνιακή δράση στον τομέα του έρωτα, με ερωτικές εξομολογήσεις, προτάσεις και ξαφνικές χαρές. Ωστόσο εσένα το ενδιαφέρον σου, επικεντρώνεται σε δουλειά και καθημερινότητα, αφού αυτοί οι τομείς θα απαιτήσουν την προσοχή σου, ιδίως στις αρχές του 2021! Ένας κρίσιμος μήνας για τα ερωτικά σου, είναι σίγουρα ο Μάιος, αφού η Έκλειψη θα φέρει οριστικές ρήξεις σε σχέσεις, αλλά και σε επαγγελματικο-οικογενειακά θέματα. Καλό θα ήταν, εκείνη την περίοδο, να μην ασχοληθείς με πρώην έρωτα, γιατί θα πληγωθείς.

2ο δεκαήμερο

Το 2021 δυστυχώς, βάζει σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά σου, αφού κυρίως θα σε απασχολήσουν επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα. Ωστόσο, το σίγουρο είναι πως θα ομορφύνεις και σίγουρα θα έχεις κατακτήσεις και κομπλιμέντα! Προσοχή όμως, ιδίως στην αρχή της χρονιάς, στην τάση σου να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς και να πληγωθείς! Ο Δεκέμβρης επίσης, με τη Έκλειψη, σε προειδοποιεί να αποφύγεις ερωτικό παρελθόν, να αποφύγεις ξεσπάσματα και ρήξεις και να προσπαθήσεις όσο γίνεται, να προστατέψεις τα ερωτικά, επαγγελματικά και οικογενειακά δεδομένα σου.

3ο δεκαήμερο

Ο έρωτας αρχίζει να πλήττεται από τον ουτοπικό χαρακτήρα του Ποσειδώνα και θα φέρει αρκετές απογοητεύσεις στον συντροφικό τομέα. Με σύμμαχο τον Πλούτωνα, σίγουρα δεν θα λείψουν και οι παθιασμένες ρομαντικές στιγμές, αλλά οφείλεις να κρατήσεις μικρό καλάθι! Μην παρασύρεσαι από λόγια και υποκριτικές συμπεριφορές και εσύ με την σειρά σου, φρόντισε να είσαι έντιμος στις ερωτικές σου σχέσεις. Τα επαγγελματικά σε απασχολούν όλη την χρονιά, αλλά κυρίως τον Ιούνιο, όπου θα έχεις αρκετά προβλήματα. Πέρα από τα επαγγελματικά όμως, αυτόν τον μήνα, θα αντιμετωπίσεις καταλυτικές αλλαγές και στον έρωτα και στην οικογένεια! Του Νοεμβρίου η Έκλειψη, σε προειδοποιεί να είσαι πιο προσεκτικός, στις ερωτικές σου επικοινωνίες και επαφές.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Επιτέλους, το 2021 είναι εδώ, για να ζήσεις μία απόλυτη ερωτική χρονιά! Χορταίνεις κατακτήσεις, ξεπερνάς προβλήματα, κλείνεις πληγές του παρελθόντος, ζεις το πάθος και το συναίσθημα, βρίσκεις το άλλο σου μισό, σε κακομαθαίνουν και περνάς υπέροχα, παρά τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα, που πιθανόν να σου ρίχνουν την διάθεση αραιά και που! Λίγη προσοχή χρειάζεται τον Μάη, με την Έκλειψη, που ενδεχομένως να επηρεάσει αρνητικά, τις ερωτικές σου επικοινωνίες.

2ο δεκαήμερο

Μία απόλυτα χαρούμενη και απολαυστική χρονιά, είναι εδώ για σένα! Ιδίως στον ερωτικό τομέα! Έχεις τύχη, θαυμαστές, φλερτ, θετικές εξελίξεις, ερωτικές επιστροφές, χαρμόσυνα γεγονότα, μεγάλα πάθη, ρομαντισμό και ευχάριστα νέα! Το 2021, είναι ιδανικό για να πετύχεις στόχους, να ανακτήσεις αισιοδοξία, να λάμψεις και να νιώσεις πρωταγωνιστής! Η Έκλειψη του Δεκέμβρη σε προειδοποιεί για επικοινωνιακά λάθη που πιθανόν να κάνεις.

3ο δεκαήμερο

Μπορεί ούτε και φέτος, να μην έχουν τελειωμό οι καυγάδες στον ερωτικό και τον οικογενειακό τομέα, όπως και οι απογοητεύσεις στην εργασία, ωστόσο ο ερωτικός τομέας θα σου δώσει μόνο χαρά! Ναι, φέτος μπορεί να βρεις τον μεγάλο έρωτα, να πετύχεις επανασύνδεση, να χορτάσεις κατακτήσεις, πάθος και συναίσθημα. Η τύχη είναι σαφέστατα με το μέρος σου, αρκεί να την εκμεταλλευτείς σωστά. Απόφυγε λοιπόν τον Ιούνιο με την Έκλειψη, λάθη σε ερωτικές συναντήσεις και επικοινωνίες, όπως και τον Νοέμβριο, κόντρες και ξεσπάσματα που έχουν να κάνουν με ζήλια ή με το “ποιος έχει το πάνω χέρι”.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Το 2021 αποτελεί για σένα μία χρονιά που θέλοντας και μη οφείλεις να σοβαρευτείς και να ωριμάσεις στα συναισθηματικά σου ζητήματα. Αρκετές φορές θα σε απασχολήσει το παρελθόν με δυσάρεστο τρόπο, αφού κάποιες εντάσεις και ανατροπές που θα έρθουν στην συντροφική ζωή, θα επαναφέρουν κάποια προβλήματα από τα παλιά. Αν καταφέρεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου όλη την χρονιά και να αποφύγεις καυγάδες, θα γλιτώσεις από τα κακώς κείμενα. Τον Μάιο με την Έκλειψη, απέφυγε εκρήξεις κτητικότητας, γιατί θα γυρίσει εναντίον σου.

2ο δεκαήμερο

Δεν θα λείψει το πάθος και το συναίσθημα από την ζωή σου αυτήν την χρονιά και πολύ πιθανόν, αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, ενδεχομένως να συγκατοικήσεις με το άλλο σου μισό ή να αποφασίσετε την δημιουργία οικογένειας. Ωστόσο, δεν είναι τόσο ρόδινο το 2021. Η συντροφική ζωή, θα έχει πολλές ξαφνικές εντάσεις, που πολλές από αυτές, πιθανόν να οδηγήσουν και σε οριστική ρήξη! Ταυτόχρονα, κάποια οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα, να σε εξαντλήσουν. Στο τέλος της χρονιάς, απέφυγε επίσης, καυγάδες για λόγους ζήλιας.

3ο δεκαήμερο

Μία αρκετά ευνοϊκή χρονιά, για να εδραιωθείς συναισθηματικά, να διορθώσεις προβλήματα του παρελθόντος, να επανασυνδεθείς με ένα παλιό έρωτα ή να έρθεις ουσιαστικά πιο κοντά με το άτομο της καρδιάς σου. Ωστόσο, ο Ιούνιος θα φέρει αρκετούς καυγάδες λόγω ζήλιας, σχέσεις καταστροφικές και μοιραίες, όπως και επίπονα παιχνίδια εξουσίας. Ο πιο κρίσιμος μήνας για τα ερωτικά σου, είναι ο Νοέμβριος, ο οποίος λόγω της Έκλειψης, θα φέρει καταλυτικές αλλαγές στην συντροφική ζωή και ίσως και χωρισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Μία ανέμελη και άκρως επικοινωνιακή χρονιά το 2021, γεμάτη γνωριμίες, συναντήσεις, νέα ξεκινήματα και ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες! Ωστόσο, κάποιες εργασιακές ανατροπές, μπορεί να διακόψουν κάποιες φορές την χαρούμενη αυτή, ερωτική διάθεση. Ένας ιδιαίτερα κομβικός μήνας για σένα, είναι ο Μάιος, που λόγω της Έκλειψης στο Ζώδιο σου, θα φέρει μεγάλες δυσκολίες στις σχέσεις σου και αν δεν παραμείνεις ψύχραιμος, ακόμα και τελειωτικές καταστάσεις.

2ο δεκαήμερο

Φλερτ, ερωτική εύνοια, γνωριμίες και χαρούμενες ειδήσεις, θα σου δώσουν αρκετές φορές χαρά, όσον αφορά τον έρωτα. Ωστόσο, για μία τελευταία φορά, πρόσεξε την επιρροή του Ποσειδώνα. Δεν θα λείψουν ούτε φέτος, οι παραπλανήσεις, οι εξιδανικεύσεις και οι απογοητεύσεις στον έρωτα! Περισσότερη προσοχή χρειάζεται ωστόσο ο Δεκέμβρης, αφού η Έκλειψη στο Ζώδιο σου, θα πλήξει την προσωπική σου ζωή και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πολύ πιθανόν, να βιώσεις την εμπειρία ενός “τέλους” στα ερωτικά σου.

3ο δεκαήμερο

Το 2021 θα φέρει σίγουρα για τους ελεύθερους, ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, για νέες γνωριμίες, για απόλαυση του φλερτ και για ερωτικές επικοινωνίες που χαροποιούν! Οι δεσμευμένοι, θα απολαύσουν χαρούμενες στιγμές και ανανέωση στην σχέση ή τον γάμο τους. Ο κίνδυνος αυτής της χρονιάς, είναι η σχετικά πρωτόγνωρη επιρροή του Ποσειδώνα, σε επαγγελματικά, οικογενειακά και ερωτικά ζητήματα, αφού θα φέρει απογοητεύσεις, θολό τοπίο, παραπλανήσεις και εξαπατήσεις! Ο Ιούνιος είναι σαφώς ο πιο δύσκολος μήνας για την συντροφική σου ζωή, αφού η Έκλειψη θα φέρει ρήξεις και ίσως και χωρισμούς! Τον Νοέμβρη, καλύτερα να αποφύγεις ρίσκα σε θέματα εμφάνισης, λόγω της Έκλειψης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Ήρθε η ώρα επιτέλους, να νιώσεις σιγουριά και ηρεμία, όσον αφορά τον ερωτικό τομέα! Ξεπερνάς ανασφάλειες του παρελθόντος, βάζεις γερές βάσεις στον έρωτα και έχεις ξανά αυτοπεποίθηση και όρεξη στον σεξουαλικό τομέα! Δεν θα λείψουν κάποιες μικρές ερωτικές κόντρες, κατά την διάρκεια του 2021, ωστόσο θα αποδειχθούν ανανεωτικές, ώστε να γλιτώσεις την ερωτική ρουτίνα! Τον Μάιο με την Έκλειψη, οφείλεις να προστατέψεις με νύχια και με δόντια τα ερωτικά σου μυστικά, όπως και την ψυχική σου ηρεμία.

2ο δεκαήμερο

Αυτήν την χρονιά, καταφέρνεις και ξεπερνάς οικονομικά και επαγγελματικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μπορέσεις να απολαύσεις τον έρωτα όπως πρέπει! Με αισθησιασμό, αφοσίωση και ουσία! Η αυτοεκτίμηση σου στα ύψη και έτσι, καταφέρνεις και παίρνεις ακριβώς αυτό που αξίζεις στον έρωτα! Ο σεξουαλικός τομέας στα καλύτερα του, όπως και ο συναισθηματικός! Τον Δεκέμβρη, πες όχι σε εξιδανικεύσεις, αλλά και ερωτικές παρανομίες, αφού η Έκλειψη θα φέρει ισχυρές απογοητεύσεις!

3ο δεκαήμερο

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και δη οι ερωτικές, θα συνεχίσουν και αυτήν την χρονιά να αντιμετωπίζουν προβλήματα, λόγω παιχνιδιών εξουσίας. Ωστόσο, το 2021 είναι σαφέστατα πολύ καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη, η οποία ομολογουμένως σε ταλαιπώρησε πάμπολλες φορές. Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να βρεις ένα άτομο που θα σου προσφέρει σιγουριά, ηρεμία, αλλά και αισθησιακές στιγμές ή να πετύχεις μία επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, σιγουρεύεσαι για την εντιμότητα του συντρόφου σου και απολαμβάνετε μαζί, τις μικρές χαρές της ζωής! Η Έκλειψη του Ιουνίου, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου, σε επαγγελματικά προβλήματα, ενώ η Έκλειψη του Νοέμβρη, σε προειδοποιεί να αποφύγεις απαιτητικότητα και εγωκεντρισμό στον έρωτα.

ΥΔΡΟΟΧΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η χρονιά ξεκινά με εσένα πρωταγωνιστή! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, σημαντικοί τομείς της ζωής σου και φυσικά ο έρωτας, βρίσκονται επιτέλους στο προσκήνιο και οι εξελίξεις θα είναι πολλές. Ήρθε η ώρα να δραστηριοποιηθείς όσον αφορά τα ερωτικά σου, να πετύχεις στόχους, αποφεύγοντας ωστόσο καυγάδες και κρατώντας την ψυχραιμία σου, απέναντι σε ανατροπές που πιθανόν να προκύψουν. Τον Μάιο, θα περάσουν μια κρίση οι φιλικές σου σχέσεις, γεγονός που ενδεχομένως να βάλει σε δεύτερη μοίρα, τα αισθηματικά σου θέματα.

2ο δεκαήμερο

Μία απόλυτα ερωτική χρονιά το 2021, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Φλερτάρεις, γνωρίζεις νέο κόσμο, κάνεις νέα ξεκινήματα και περνάς υπέροχα. Αν έχεις ήδη ταίρι, ανανεώνετε την σχέση σας και βρίσκεται νέους τρόπους, να περάσετε καλά μαζί. Η αλήθεια είναι, πως αρκετές φορές θα επανέλθουν θέματα του παρελθόντος στο προσκήνιο ξαφνικά, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι και εσύ οφείλεις να τα αντιμετωπίσεις με σύνεση, εντιμότητα, λογική και ψυχραιμία. Απέφυγε κόντρες και ρήξεις, διότι θα γυρίσει εναντίον σου. Το τέλος της χρονιάς, σε προειδοποιεί για μία φιλική απογοήτευση.

3ο δεκαήμερο

Σίγουρα μια χαρούμενη και τυχερή χρονιά το 2021, κυρίως στο δεύτερο μισό της και ιδίως για τα ερωτικά σου! Εκμεταλλεύσου λοιπόν, τα δώρα της τύχης με τον σωστό τρόπο και θα καταφέρεις να πετύχεις τους πιο υψηλούς ερωτικούς σου στόχους φέτος! Ο Ιούνιος, λόγω της Έκλειψης σε προειδοποιεί να αποφύγεις απαιτητικότητα και σου υπόσχεται έναν καυτό μήνα για τα ερωτικά σου! Ωστόσο, υπάρχει ένα μελανό σημείο μέσα στην χρονιά και αυτό είναι η Έκλειψη του Νοέμβρη, όπου θα επαναφέρει με σκληρό τρόπο προβλήματα του παρελθόντος, ρήξεις μέσα στο σπίτι, χωρισμούς, γκρίνια και καυγάδες σε έρωτα, επάγγελμα και οικογένεια.

ΙΧΘΕΙΣ

1ο δεκαήμερο

Οι πρώτοι μήνες του 2021, θα σου φέρουν έναν παρασκηνιακό έρωτα που θα σε ανανεώσει ή μία συναισθηματική ικανοποίηση από έναν έρωτα που καιρό τώρα είναι απωθημένος. Γενικά η χρονιά χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό και βαθύ συναίσθημα! Ωστόσο, μεγάλη προσοχή τον Μάιο, διότι η Έκλειψη που πραγματοποιείται στον Τοξότη, θα φέρει μεγάλες αναταραχές και πιθανόν καταλυτικές αλλαγές στον έρωτα, την σχέση ή τον γάμο σου, αλλά και στον τομέα της καριέρας ή της οικογένειας.

2ο δεκαήμερο

Μία χρονιά που βρίσκεις τον εαυτό σου και λειτουργείς με τον τρόπο, που μόνο εσύ ξέρεις στον έρωτα! Με διαίσθηση, έντονο συναισθηματισμό και ανιδιοτέλεια! Παλαιοί, απωθημένοι ή απαγορευμένοι έρωτες ευνοούνται ιδιαίτερα, ωστόσο και φέτος, πρέπει να αποφύγεις την τάση σου για ψευδαισθήσεις, ουτοπικούς έρωτες και μεγάλες προσδοκίες, διότι και πάλι, δεν θα λείψουν οι απογοητεύσεις! Ο πιο κρίσιμος μήνας, είναι σίγουρα ο Δεκέμβρης, αφού η Έκλειψη θα φέρει οριστικές ρήξεις, σε έρωτα, επάγγελμα και οικογένεια.

3ο δεκαήμερο

Πρέπει να προετοιμαστείς για μία χρονιά άκρως συναισθηματική μεν, με πολλά σκαμπανεβάσματα δε. Υποδέχεσαι τον Ποσειδώνα στο δικό σου δεκαήμερο και κυνηγάς το όνειρο, τον ρομαντισμό και τον έρωτα του παραμυθιού. Πολλές στιγμές μέσα στο 2021, θα το βιώσεις αυτό, ωστόσο η τάση σου για εξιδανίκευση και απατηλές ελπίδες, θα σε οδηγήσουν κάποιες φορές σε απογοητεύσεις. Μεγάλη προσοχή χρειάζονται λοιπόν έρωτες, που είναι παρελθοντικοί ή είναι παρασκηνιακοί, διότι οι πληγές που θα αφήσουν, θα είναι μεγάλες. Η Έκλειψη του Ιουνίου, φέρνει μεγάλα προβλήματα και αρνητικές αλλαγές, σε ερωτικές, επαγγελματικές και κυρίως οικογενειακές σχέσεις! Η Έκλειψη του Νοέμβρη, θα φέρει ένα αρνητικό νέο, μέσα από μία ερωτική επικοινωνία!

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr