Εβδομαδιαίες προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 3-9 Οκτωβρίου 2022
ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 3-9 Οκτωβρίου 2022

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 3-9 Οκτωβρίου 2022

Πώς θα εξελιχθεί η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου;

Πώς θα εξελιχθεί η πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια;

Δες αναλυτικά τις προβλέψεις σου σύμφωνα με το oroskopos.gr

Kριός

Λίγο πολύ αυτό το φθινόπωρο θα σας αλλάξει και θα σας υποχρεώσει να δείτε τη ζωή με άλλα μάτια. Το κυριότερο που θα γίνει τώρα είναι να εξελιχθείτε σε πρακτικούς ανθρώπους. Βέβαια είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς τι σημαίνει πρακτικότητα αλλά είστε αρκετά ταλαιπωρημένοι και αναγκαστικά προσγειωμένοι για να υπερασπίζεστε ουτοπίες. Η εβδομάδα κλείνει με Πανσέληνο στο ζώδιό σας και αυτό σημαίνει ότι θα επιταχύνετε τις προσπάθειες σε όλους τους τομείς, αλλά χρειάζεται να είστε προσεκτικοί σε οτιδήποτε περιλαμβάνει συναίσθημα και ερωτική ζωή.

Ταύρος

Δεχθείτε τις ανακατατάξεις που έχουν γίνει μέσα σας, υπερασπιστείτε την δουλειά σας, προσαρμοστείτε στο πνεύμα της εποχής χωρίς να κρίνετε ή να θυμώνετε με τους άλλους. Πάνω απ΄ όλα μην διατηρείτε τις άδειες στολές των προηγούμενων αξιών και προσώπων της ζωής σας γιατί πιάνουν χρήσιμο χώρο. Η Πανσέληνος της εβδομάδας σας συμβουλεύει να αποφύγετε να ρίχνετε τις ευθύνες στους άλλους, ενώ αντιθέτως, σας προτρέπει να καλύψετε τις αδυναμίες σας και να αποφύγετε να εμπλακείτε σε υποθέσεις που έχουν κόστος για εσάς.

Δίδυμοι

Σημαντικός διαγράφεται ο Οκτώβριος και πρόθυμα τα φεγγάρια του να αλλάξουν τη ζωή και τις επαγγελματικές σας προοπτικές υποχρεώνοντας σας όμως να ξαναβρείτε τον παλιό καλό σας εαυτό. Αυτό σημαίνει ότι η Πανσέληνος σας εμψυχώνει, σας βοηθά να επικοινωνήσετε θέσεις και απόψεις, όπως και να προωθήσετε κάποια σημαντικά σας σχέδια. Η κούραση δεν πρέπει να σας κάνει απαισιόδοξους τη στιγμή που πρέπει και τολμήστε να διεκδικείτε πράγματα και πρόσωπα ακόμη και αν αυτό αποτελεί ρίσκο για εσάς.

Καρκίνος

Ίσως ήρθε ο καιρός να δείτε από πού ξεκινούν οι ανησυχίες, οι αϋπνίες και όλα τα παρεμφερή, είτε στον επαγγελματικό είτε στον αισθηματικό τομέα. Η κατασκευή ενός καλύτερου μέλλοντος κρίνεται από εσάς και τον τρόπο της ζωής. Δεν μένει παρά να εξελιχθείτε σε αρχιτέκτονες μιας καλύτερης δομής, αποφεύγοντας τα λάθη του χτες. Η Πανσέληνος της εβδομάδας σας προειδοποιεί να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για την κατάλληλη δράση και να είστε προετοιμασμένοι για κάποια απρόοπτα.

Λέων

Ο Οκτώβριος σας ανοίγει μία νέα εποχή σε όλη τη γκάμα των σχέσεων σας και το φετινό φθινόπωρο τονίζει το κύρος, τις δημιουργικές αλλά και τις εκτελεστικές σας ικανότητες και απαιτεί να βελτιώσετε την βιτρίνα σας προς τα έξω, καθώς επίσης και τις συνθήκες ή τους όρους με τους οποίους ζείτε, συνεργάζεστε και κατανέμετε το εισόδημα σας. Αρωγός σε κάθε αρχή η Πανσέληνος της Κυριακής. Φροντίστε όσο καλύτερα μπορείτε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, δίνοντας θετική διέξοδο σε κάποια καταπιεσμένα σας ταλέντα.

Παρθένος

Τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα αισθηματικά γεγονότα αλλά και η δική σας αντίδραση θα παίξουν κύριο ρόλο αυτήν την εβδομάδα και αυτόν τον μήνα. Πλέον έχετε βρει την άκρη, ξέρετε τον εαυτό σας και δεν μένει παρά να έχετε από τους άλλους την ευκαιρία να ανοίξετε και να προσφέρετε την ψυχή σας. Η Πανσέληνος φέρνει μια μικρή αναστάτωση στα προσωπικά αλλά σας βοηθά να δείτε πιο αισιόδοξα τα οικονομικά σας και περιμένετε.

Ζυγός

Γενικά η εποχή δεν είναι εύκολη για εσάς αλλά σας ωριμάζει και σας εξελίσσει. Μην αφήνετε την υπομονή να δίνει τη θέση της στο πείσμα και μην έχετε την τάση λόγω τσαλακωμένου συναισθηματισμού να σνομπάρετε τις ευκαιρίες για να σταθεροποιήσετε τις πολλές μικρές σας νίκες. Υπολογίστε ότι η Πανσέληνος της εβδομάδας στον απέναντί σς Κριό επηρεάζει τον ψυχισμό σας, αλλά σας βοηθά να πάρετε αποφάσεις που σας απαλλάσσουν από βάρη που δεν σας αντιστοιχούν. Κινηθείτε αρκετά άνετα και μπορεί να εισπράξετε μία αισθηματική ικανοποίηση.

Σκορπιός

Αυτήν την εβδομάδα χρειάζεστε χρόνο και αποδέσμευση από την καθημερινότητα και τις παρόμοιες αρνητικές καταστάσεις και αυτό θα γίνει μόλις τα τακτοποιήσετε. Προσέξτε τον ύπνο, την τροφή σας, τα νεύρα σας και τα χρήματα σας. Στα αισθηματικά σας μην είστε απόλυτοι γιατί κανείς δεν θα σας πιστέψει. Καλύτερα αφήστε τους άλλους να ανακαλύψουν που βρίσκεστε. Η Πανσέληνος της εβδομάδας θα φέρει μερική αναστάτωση στις σχέσεις σας με αγαπημένους και θα βάλει μικρά εμπόδια στο δρόμο σας, χωρίς όμως να σας αποκλείει από τον προορισμό σας.

Τοξότης

Το μήνα αυτό υπάρχει κάτι καινούργιο που αρχίζει στη ζωή σας και χρειάζεται φως και νερό. Ξεκινά ο Οκτώβριος και είναι κατάλληλος για να πετύχετε κάποιους συγκεκριμένους και μάλιστα πρακτικούς σας στόχους. Αυτήν την εβδομάδα, συναισθηματικά, θα σας απασχολήσουν κάποιοι άνθρωποι του περιβάλλοντος σας και μια επικοινωνιακή ανάγκη θα σας παρασύρει σε κάποιου είδους υπερβολή. Η Πανσέληνος της εβδομάδας σας οπλίζει με θάρρος, πρωτοβουλίες, δημιουργικές σκέψεις και πράξεις που δείχνουν ότι αν χρειάζεστε λύσεις, ξέρετε που να τις αναζητήσετε, ή πώς να τις δημιουργήσετε!

Αιγόκερως

Μία δύσκολη περίοδος είναι οι πρώτες μέρες του Οκτωβρίου για εσάς. Εκκρεμότητες και επεισόδια θα σας απασχολήσουν, εργασία, υγεία και νέες ευθύνες θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο, ενώ οι άλλοι θα σας απασχολήσουν χωρίς όμως να μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τα πράγματα. Πάρτε θέσεις άμυνας και κινηθείτε έξυπνα. Η Πανσέληνος της Κυριακής βοηθά ώστε να ξεχάσετε ότι σας πείραξε, να βρείτε τρόπους να ανανεωθείτε, αλλά και νέους στόχους να κυνηγήσετε!

Υδροχόος

Δεν θα ήταν άσχημα να ξεκουραστείτε λιγάκι, αυτήν την εβδομάδα, γιατί οι πολλές σκέψεις σας έχουν κάνει περισσότερο νευρικούς και λιγότερο αποδοτικούς. Να είστε σίγουροι πως όλα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στα οικογενειακά σας προβλήματα. Αν πρόκειται να αγοράσετε κάτι, επισπεύστε το. Η Πανσέληνος της εβδομάδας σας αναγκάζει να φερθείτε διπλωματικά, να εξυπηρετήσετε με όποιο τρόπο μπορείτε το συμφέρον σας και να κάνετε κάποιες χρήσιμες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας.

Ιχθείς

Παρόλο που ο Οκτώβριος δεν είναι τόσο ευνοϊκός μήνας για τους περισσότερους από εσάς, είστε αρκετά αισιόδοξοι. Επαγγελματικά, υπάρχουν αρκετά ενδιαφέρουσες προοπτικές. Τώρα όμως είναι ο καιρός της σκληρής δουλειάς και όχι της αναγνώρισης. Σύντομα θα έχετε τις ευκαιρίες που θα σας ανταμείψουν υλικά και ηθικά. Η Πανσέληνος της εβδομάδας θα επιδράσει στα οικονομικά σας χαρίζοντάς σας κάποιες ευκαιρίες τακτοποίησης εκκρεμοτήτων, ή καλύτερης διαχείρισης των χρημάτων σας.

Για περισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr