Εξάγωνο Αφροδίτης με Άρη στις 3/12 : Πάθος, χρήμα και συναίσθημα
ΖΩΔΙΑ

Εξάγωνο Αφροδίτης με Άρη στις 3/12 : Πάθος, χρήμα και συναίσθημα

Εξάγωνο Αφροδίτης με Άρη στις 3/12 : Πάθος, χρήμα και συναίσθημα

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Στις 3 Δεκεμβρίου 2019, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και ο Άρης στον Σκορπιό, σχηματίζουν ένα απόλυτα φλογερό Εξάγωνο.

Οι επιθυμίες και τα συναισθήματα, εκφράζονται τώρα έτσι όπως πρέπει και επιτέλους εκπληρώνονται.

Το πάθος μας ξυπνά και μας ωθεί να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά το άτομο που επιθυμούμε, αλλά και να απολαύσουμε… “καυτές” στιγμές με το άλλο μας μισό.

Επιπλέον, αν δεν παρασυρθούμε σε έξοδα, θα έχουμε σίγουρα και οικονομική εύνοια, αφού πετυχαίνουμε τώρα πιο εύκολα, τους οικονομικούς μας στόχους.

Οι πιο τυχεροί είναι τα ζώδια της Γης και του Νερού, ιδίως του 1ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Έρχεται απόλυτη επιτυχία σε καριέρα και βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας. Μία επαγγελματική σχέση, πιθανόν τώρα να μετατραπεί σε ερωτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχεις νέες ερωτικές, άκρως παθιασμένες γνωριμίες, επαφές, ταξίδια και ψυχαγωγικές εξόδους, κατακτήσεις, καλοπέραση, τύχη, αισιοδοξία και ερωτικά μηνύματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θα έρθουν καυτές στιγμές και ατέλειωτο πάθος στον ερωτικό τομέα. Έχεις πλήρης συναισθηματική, αλλά και οικονομική εύνοια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απολαμβάνεις αναθέρμανση της σχέσης σου, αν είσαι δεσμευμένος ή μία νέα ερωτική γνωριμία παθιασμένη, αν είσαι ελεύθερος.

ΛΕΩΝ

Θα έχεις πολλές κατακτήσεις λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης και του ερωτισμού που αποπνέεις. Επιπλέον τύχη στον επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείς να αναμένεις την απόλυτη ερωτική επιτυχία. Είσαι ερωτεύσιμος, γοητευτικός, παθιασμένος, αισθησιακός και τυχερός σε όλα σου τα συναισθηματικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχεις βελτίωση σε οικογενειακές σχέσεις και θέματα σπιτιού. Επίσης, το ερωτικό παρελθόν σου, επιστρέφει παθιασμένο και ίσως η επανασύνδεση είναι επιτέλους εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρχονται επαφές, συναντήσεις, βόλτες, συζητήσεις, ειδήσεις ευχάριστες, νέες γνωριμίες και ερωτικά μηνύματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απολαμβάνεις μπόλικο συναίσθημα, πολύ χρήμα και ασταμάτητο ποιοτικό σεξ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έρθει εκπλήρωση ερωτικών επιθυμιών και παθιασμένες στιγμές. Είσαι απόλυτα γοητευτικός και ερωτικός και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απολαμβάνεις παρασκηνιακές ερωτικές δραστηριότητες και ίσως απαγορευμένες, γεμάτες πάθος. Ακολούθησε άφοβα τη διαίσθησή σου σε έρωτα και χρήμα.

ΙΧΘΥΣ

Θα έχεις σίγουρα τώρα, την στήριξη των φίλων σου, οι οποίοι σου δίνουν δύναμη και θέληση να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτά που επιθυμείς.

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr