«Έχει πανσέληνο απόψε και είναι ωραία» – Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι του έτους;
ΖΩΔΙΑ

«Έχει πανσέληνο απόψε και είναι ωραία» – Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι του έτους;

«Έχει πανσέληνο απόψε και είναι ωραία» – Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι του έτους;

Δείτε αναλυτικά τα ζώδια

Η πρώτη Πανσέληνος για το 2023 σχηματίζεται στις 7 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Καρκίνου και συγκριμένα στην 16ο 21’ του ζωδίου.

Έρχεται για να διεγείρει το συναίσθημά μας, μας φέρνει σε επαφή με τις μνήμες μας, το παρελθόν μας και μας βγαίνει πολύ έντονα η επιθυμία να αφουγκραστούμε τις εσωτερικές μας ανάγκες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο, όπως αναφέρονται στο oroskopos.gr

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος του Ιανουαρίου διεγείρει τα συναισθήματά σου και προκαλεί κάποιες προσωρινές κόντρες, αντιθέσεις και υπερβολές για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια αλλά και τα επαγγελματικά! Ο φόβος της απώλειας, της ρήξης ή και του προβλήματος εκδηλώνεται πολύ έντονα αυτές τις μέρες και εσύ προσπαθείς με κάθε τρόπο να υπερασπιστείς αυτό που αγαπάς. Παρόλο που οι μέρες που ακολουθούν θα φέρουν τις κόντρες τους και τις εντάσεις τους, σε όλα τα παραπάνω θα υπάρξει διέξοδος, λύση, ευκαιρία αποκατάστασης και ηρεμίας. Λύση θα δοθεί και για θέματα οικονομικά που ταλανίζουν εσένα και την οικογένεια!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου θα έχει θετική επιρροή στο ζώδιο σου, φέρνοντας ξαφνικές επαφές, ειδήσεις, συναντήσεις με άτομα που έχεις να δεις και να ακούσεις καιρό, ενώ παράλληλα δημιουργείται και ένα κλίμα αποκατάστασης που σε βοηθά να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση ονείρων και σχεδίων! Δεδομένου ωστόσο ότι το συναίσθημα ξεχειλίζει κοντά στην Πανσέληνο, εσύ το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μην παίρνεις τόσο προσωπικά κάποιες καταστάσεις και θίγεσαι εύκολα, αλλά να μην παρασύρεσαι και από τα συναισθήματά σου δραματοποιώντας τα πάντα γύρω σου! Αξιοποίησε αυτή την Πανσέληνο για όμορφες αλλαγές και ανανεώσεις που θα σε τονώσουν!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς από το ζώδιο του Καρκίνου, διεγείρει τις ανασφάλειες σου, τόσο τις οικονομικές όσο και τις συναισθηματικές. Κάποιοι προβληματισμοί που αφορούν τα έξοδα και τις υποχρεώσεις του σπιτιού και της οικογένειας είναι μέσα στις τάσεις των ημερών, πιθανότατα οι υποχρεώσεις σου να αυξάνονται και στην εκκίνηση της χρονιάς έχεις έντονο στρες για το πώς θα καταφέρεις να διεκπαιρεώσεις τα πάντα! Στα θετικά αυτού του Φεγγαριού είναι ότι σου δίνονται οι δυνατότητες να κάνεις επιτυχημένες αναπροσαρμογές στην εργασία σου ενώ θα δεις να ανοίγεται μία νέα επαγγελματική ευκαιρία, που θα σου προσφέρει αναγνώριση και εκπλήρωση στα σχέδιά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς σε βρίσκει σε έντονο συναισθηματικό κρεσέντο, με πολλές συναισθηματικές εναλλαγές, με δάκρυα λύπης, αλλά και δάκρυα χαράς … Τα γεγονότα αφορούν κατά κύριο λόγο εσένα, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και εκεί προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες σου, αναλογιζόμενος το χτες και προσπαθώντας να κατανοήσεις τι είναι καλύτερο για το παρόν και το μέλλον σας. Χρειάζεται να προστατέψεις περισσότερο το όνομά σου στο χώρο που κινείσαι επαγγελματικά, γιατί είναι πολύ πιθανό να δεχθείς κακόβουλες συμπεριφορές ή και συμπεριφορές που θα σε θίξουν! Προβληματισμοί που αφορούν το γάμο, τον σύζυγο ή τον πατέρα είναι μέσα στις τάσεις των ημερών. Το φεγγάρι αυτό όμως θα δώσει και λύσεις και αυτές θα προκύψουν μέσα από την στήριξη φίλων, αλλά και μέσω της υλοποίησης ενός σχεδίου ζωής!

ΛΕΩΝ

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς σε βρίσκει έντονα αγχωμένο για θέματα που αφορούν την εργασία , την καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις σου, αλλά και για υποθέσεις που αφορούν την φυσική κατάσταση! Νιώθεις στραγγισμένα τα αποθέματα ψυχικής και σωματικής ενέργειας και έχεις περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά, να αποτραβηχτείς για λίγο από όλους και από όλα, να κάνεις τον απολογισμό σου, να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου, αλλά και να ακολουθήσεις το δρόμο της διαίσθησής σου! Με λίγα λόγια έχεις περισσότερο ανάγκη από ξεκούραση και προσωπικό χρόνο! Οι μέρες αυτές όμως θα προσφέρουν την ηθική αλλά και οικονομική ικανοποίηση από μία επαγγελματική επιτυχία που θα έχεις! Τα λόγια, τα κουτσομπολιά και τα πισώπλατα καλά κρατούν , τα νιώθεις και τα βιώνεις, το σίγουρο όμως είναι ότι εσύ σε αυτό το διάστημα μπορείς πραγματικά να έχεις πρόοδο και εξέλιξη σε θέματα καριέρας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πανσέληνος Δικτύωσης και ευκαιριών έρχεται στις 7 Ιανουαρίου για σένα! Οι πρώτες μέρες της χρονιάς σε φέρνουν σε επαφή με πρόσωπα που παίξανε ένα σημαντικό ρόλο στο παρελθόν σου (φίλοι ή ερωτικός σύντροφος), λύνονται παρεξηγήσεις, κουβεντιάζονται θέματα που μεσολάβησαν και προσφέρεται τώρα η ευκαιρία για μία ανανέωση και αλλαγή! Είσαι από τα ζώδια λοιπόν που θα δεχθείς συναισθηματικές εκπλήξεις αυτό το διάστημα που θα σε βοηθήσουν να αναζωπυρώσεις σχέσεις και να εκπληρώσεις τα σχέδιά σου!

ΖΥΓΟΣ

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς σχηματίζεται στον 10ο Ηλιακό σου οίκο και επηρεάζει σημαντικά θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου, την κοινωνική σου εικόνα, αλλά και τους στόχους σου! Τις ημέρες κοντά στο φεγγάρι νιώθεις ότι είναι απαραίτητο να υπερασπιστείς αυτό που αγαπάς, αισθάνεσαι ότι είσαι αδικημένος από κάποιους ανθρώπους ή κάποιοι τριγμοί σε σχέσεις και σε συνεργασίες δεν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους! Θα πρέπει να αποφύγεις τις παρορμητικές συγκρούσεις αλλά και τις παρορμητικές αποφάσεις! Η Πανσέληνος αυτή εντέλει θα σε ξαλαφρώσει από ανησυχίες για οικονομικά ενώ και στον τομέα της εργασίας έστω και κάτω από δύσκολες συνθήκες θα καταφέρεις να βρεθείς κερδισμένος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς, από το φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου, φέρνει αέρα αλλαγής, ανανέωσης στην ζωή σου και σε βοηθά να εκπληρώσεις όνειρα, σχέδια και επιθυμίες. Είσαι από τους τυχερούς των ημερών, αφού μέσα από ξαφνικές ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα δεις πολλά από τα ζητούμενά σου να εκπληρώνονται! Οι μέρες είναι εξαιρετικές για ένα ταξίδι, για μία νέα πρόταση συνεργασίας, για έναν νέο έρωτα ή για χαρμόσυνες συναντήσεις με άτομα που ξυπνούν μέσα σου όμορφα συναισθήματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος της 7ης Ιανουαρίου προκαλεί έντονη συναισθηματική ένταση και σου είναι αρκετά δύσκολο να διαχειριστείς τώρα όλα όσα αισθάνεσαι! Τα οικονομικά σου, είναι ένας τομέας που σε ανησυχεί, με έξοδα να τρέχουν και υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν και εσύ νιώθεις ότι πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό και ότι δεν ξέρεις ποιες προτεραιότητες πρέπει να βάλεις, αφού εκκρεμούν και πολλά στα οικονομικά σου! Μέσα σε αυτό το «αλαλούμ» που διεγείρονται και οι φόβοι σου, βρίσκονται και λύσεις σε ζητήματα επαγγελματικά, ενώ η στήριξη και η αγκαλιά της οικογένειας σε βοηθά να ηρεμήσεις ψυχολογικά και να διαχειριστείς πιο εύκολα όποια πρόκληση δημιουργείται τώρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς σχηματίζεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Καρκίνο, επηρεάζοντας άμεσα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Δεν λείπουν όμως και οι σημαντικές ευκαιρίες αυτό το διάστημα, είτε αυτό αφορά μία επανασύνδεση στα αισθηματικά, είτε μία επανένωση με έναν σταθερό συνεργάτη, είτε σου δίνεται και η ευκαιρία να βρεις λύσεις για θέματα που αφορούν τα παιδιά, τον έρωτα, τα σχέδια που κάνεις! Είναι μία Πανσέληνος που σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου, με τις μνήμες σου, αγγίζει μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου και ξυπνά περισσότερο μέσα του την ανάγκη για συντροφικότητα και συμπόρευση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου σε βρίσκει κουρασμένο αλλά και αγχωμένο για θέματα εργασίας. Τα γεγονότα που κορυφώνονται τώρα σε βοηθούν ωστόσο να προβείς σε κάποιες επαγγελματικές αλλαγές που θα αλλάξουν τις συνήθειες σου, ή το μοτίβο εργασίας που διατηρούσες ως σήμερα. Παρόλο που μπορεί να σου εκδηλώνεται φόβος, ανησυχία για το αν πρέπει να ακολουθήσεις το δρόμο της αλλαγής, να έχεις υπόψη σου ότι οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται τώρα θα τονώσουν πολύ το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου! Το μόνο που θέλω να μου προσέξεις με αυτή την πανσέληνο είναι τις μετακινήσεις σου, το όχημα, αλλά και την βιασύνη στα λόγια σου!

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος του μήνα φέρνει χαρές, ικανοποιήσεις, εκπλήρωση και… έρωτα για σένα αγαπητέ μου Ιχθύ! Νιώθεις ότι ξαλαφρώνεις από ανησυχίες, καταφέρνεις και λύνεις ζητήματα τα οποία σε ταλάνιζαν, είτε αυτό ήταν η πεσμένη αυτοπεποίθηση εξαιτίας γεγονότων που είχαν μεσολαβήσει, είτε αυτό αφορά τα οικονομικά σου και μία απώλεια που είχες δεχθεί! Δεν είναι όμως μόνο το γεγονός ότι καταφέρνεις και διαχειρίζεσαι καταστάσεις και δίνεις λύσεις, είναι ότι έχεις και τις εκπλήξεις σου, τις αιφνιδιασμούς σου, αλλά και αυτές τις ξαφνικές ευκαιρίες που σε φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε ένα όνειρο ζωής που λες : «Κάλλιο αργά παρά ποτέ»!

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr