Η Αφροδίτη στον Ταύρο από 17 Μαρτίου φέρνει ανανέωση και «γλύκα» στη ζωή μας
ΖΩΔΙΑ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο από 17 Μαρτίου φέρνει ανανέωση και «γλύκα» στη ζωή μας

Η Αφροδίτη στον Ταύρο από 17 Μαρτίου φέρνει ανανέωση και «γλύκα» στη ζωή μας

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από την αστρολογική όψη;

Η Αφροδίτη – ο πλανήτης που στην αστρολογία αντιπροσωπεύει τον έρωτα, τα αισθήματα, την δημιουργικότητα, την εκφραστικότητα, την τέχνη αλλά και τα παιδιά- από τις 17 Μαρτίου , εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και παραμείνει μέχρι τις 11 Απριλίου

Το διάστημα αυτό λοιπόν, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης και αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσει να χαρίσει απλόχερα τα θετικά της στοιχεία κάνοντας τον έρωτα και γενικότερα το συναίσθημα, μία αρκετά σοβαρή, απολαυστική αλλά και τίμια υπόθεση.

Για τις ημέρες που ανοίγονται μπροστά μας, θα υπάρξει διάχυτη η τάση για υπομονή, καρτερικότητα, πίστη, υποστήριξη και έκφραση της πραγματικής αγάπης. Πολλοί θα θελήσουν να σταθεροποιήσουν τα αισθηματικά και τα οικονομικά τους και θα μπορέσουν να γίνουν ουσιαστικά βήματα που θα βοηθήσουν όλους μας να νιώσουμε μεγαλύτερη σιγουριά στα ζητούμενα της καρδιάς μας.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, μέχρι και τις 11 Απριλίου , θέλεις να βάλεις τις βάσεις που θα σε βοηθήσουν να διασφαλίσεις και να κάνεις δικά σου, αυτά που τόσο πολύ λαχταράς. Η επιθυμία για υλική και οικονομική κατάκτηση είναι μεγάλη και σαφώς μπορείς το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου, να δεις έστω και μία μικρή οικονομική ανάκαμψη. Με την αποφασιστικότητα, τον δυναμισμό και την αμεσότητα που θα σε διακρίνει, μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις καλές οικονομικές συμφωνίες αλλά μπορείς και κάτι παραπάνω … Μπορείς να δεθείς πιο ουσιαστικά με το άτομο που αγαπάς, αρκεί να αφήσεις στην άκρη τις αναστολές  και την επιπόλαιη στάση που είχες μέχρι τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο μέχρι και τις 11 Απριλίου  αγαπημένε μου Ταύρε. Το πέρασμά της , είναι πολύ σημαντικό και θα φέρει ανανέωση στη ζωή σου, πολύ απλά, γιατί η Αφροδίτη είναι και ο κυβερνήτης του ζωδίου σου … Γλυκαίνεις, ομορφαίνεις, αποκτάς αυτοπεποίθηση και θέλεις να βάλεις την προσωπική σου πινελιά σε ότι καταπιάνεσαι. Μπαίνεις ενεργά στο παιχνίδι του έρωτα και με την γλυκύτητα αλλά και τον αισθησιασμό που σε διακρίνει, κατακτάς και «δένεις» κοντά σου τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο σε προετοιμάζω και σε προειδοποιώ, το πείσμα μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει και σε λάθη … Άνοιξε τα φύλλα της καρδιάς σου, εκεί που αξίζει…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό και αρκετά περίεργο στάδιο αγαπημένε μου Δίδυμε! Κάνεις τον απολογισμό σου, νοσταλγείς κάποιες καταστάσεις και τα αισθηματικά σου μπερδεύονται πολύ απλά γιατί και οι δικές σου σκέψεις δεν είναι ξεκάθαρες αυτό το διάστημα. Η μυστικότητα στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να αποβεί μοιραία ή να κοστίσει … για αυτό μέτρησε πολύ τα λόγια, τις πράξεις και τις αποφάσεις σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτή την περίοδο είναι να σκεφτείς και να μείνεις για λίγο μόνος, προκειμένου να ανασυγκροτήσεις δυνάμεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το κοινωνικό σου περιβάλλον γίνεται η ζεστή αγκαλιά που σε κάνει να ξεχνιέσαι, να παίρνεις δυνάμεις και να χαμογελάς γλυκό μου Καρκινάκι αυτή την περίοδο. Οι φίλοι σου, καταφέρνουν αυτή την περίοδο με μία τρυφερή τους κουβέντα να ζεσταίνουν την καρδιά σου και να σου απαλύνουν κάθε πόνο, ανασφάλεια ή φοβία. Ένας φίλος μπορεί να σου δώσει κάθε μορφή στήριξης αυτή την περίοδο, αρκεί εσύ από την πλευρά σου να του ανάψεις το πράσινο φως. Δεν σου κρύβω, ότι μέχρι τις 11  Απριλίου, μπορεί να δημιουργηθούν κάποια απρόσμενα ερωτικά σκιρτήματα για ένα φιλικό σου πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Με ζήλο και με διάθεση για επαγγελματική ανανέωση, πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά και κάνεις τα απάντα για να αναδείξεις τα ταλέντα σου και για να επιδείξεις την αξία σου …  Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, εστιάζει το ενδιαφέρον σου στα ζητήματα που αφορούν την καριέρα σου και μπορείς πραγματικά να έχεις μεγάλη πρόοδο αυτό τον καιρό, αν η δουλειά σου σχετίζεται με την τέχνη και την δημιουργία.  Κάποιες ψυχολογικές πιέσεις, οι οποίες σχετίζονται με την σταθερότητα των αισθηματικών σου, θα σε ενοχλήσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτό όμως που πρέπει να θυμάσαι καλά αυτή την περίοδο, είναι πως σιγουριά, σταθερότητα και ασφάλεια, πρώτα πρέπει να αισθανόμαστε για τον ίδιο μας τον εαυτό και μετά για τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, θέλεις να ταξιδέψεις, να αποκτήσεις γνώση και να έλξεις κοντά σου νέα «εφόδια» που θα σου δώσουν το στήριγμα και την επέκταση που τόσο έχεις ανάγκη. Ο έρωτας, κάνει την εμφάνισή του με τον πιο περίεργο τρόπο, είτε μέσα από το διαδίκτυο, είτε με ένα άτομο που βρίσκεται μίλια μακριά, ή που σας χωρίζει ηλικιακό χάσμα. Σε κάθε περίπτωση όμως, μπορώ να πω ότι μπορείς να περάσεις καλά και να απολαύσεις αυτό το διάστημα στιγμές που την περασμένη περίοδο σου είχαν λείψει … εξάλλου αυτό είναι και κάτι που το έχεις ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ

Θέλεις να κατακτήσεις πολλά  και δεν διστάζεις να ρισκάρεις ή και να απαιτήσεις κάποια πράγματα, προκειμένου να πετύχεις να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Φυσικά μέχρι τις 11 Απριλίου, έχεις τύχη, ιδιαίτερα στα οικονομικά σου και μπορείς με μέτρο μεν, να την κυνηγήσεις! Κάποιο  έξτρα έσοδο μπορεί τώρα να προκύψει από νομικά, κληρονομικά ή υποθέσεις που αφορούν τον σύντροφό σου. Ένα δώρο που θα δεχθείς αυτή την περίοδο, θα σε κάνει και πάλι να χαμογελάσεις! Όσο για τον ερωτισμό σου; Θα βρίσκεται στο ζενίθ του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται ακριβώς απέναντί σου  και σου μεταδίδει  την γοητεία, την χάρη, τον αισθησιασμό και την γλυκύτητα που σου είναι  τα απαραίτητα «εργαλεία» για τις προσωπικές σου σχέσεις. Μέχρι τις 11 Απριλίου , θα θελήσεις να βρεις τη «χρυσή τομή» ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου, θα προσπαθήσεις να εξομαλύνεις την κατάσταση μεταξύ σας και θα καταφέρεις να βάλεις σταθερές βάσεις στη σχέση σας.  Μήπως είναι η ώρα λοιπόν να κάνεις το επόμενο βήμα και να δεσμευτείς επί της ουσίας, με τον άνθρωπο που σου έχει αποδείξει ότι είναι και θέλει να παραμείνει στο πλάι σου ; Και αν ακόμα δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος, τότε κούνα λίγο την ουρά σου… ευνοείσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και εσύ έχεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά την εκφραστικότητα και την επιθυμία να κάνεις την ζωή σου πιο όμορφη. Φυσικά, μέχρι τις 11 Απριλίου , θα θελήσεις αν ανανεώσεις την  εμφάνιση σου, την κόμμωσή σου, το στυλ σου ή μπορεί και να πεις «Δεν πάει άλλο, πρέπει να κάνω δίαιτα, πώς θα βγω στην παραλία». Το  σίγουρο είναι ότι αυτό τον καιρό, θα βρεις την δύναμη να νιώσεις καλύτερα και αυτό είναι κάτι που θα το εκπέμπεις … ωστόσο η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσεις να μετριάσεις τις διατροφικές ατασθαλίες, γιατί μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπερβάλεις με τον φαγητό. Στον τομέα της εργασίας, τώρα μπορείς να δείξεις το ταλέντο και την δημιουργικότητά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, σε ευνοεί ιδιαίτερα φίλε μου Αιγόκερε αφού πλημυρίζει την καρδιά σου με όμορφα συναισθήματα που μέχρι τώρα τα θεωρούσες ξεχασμένα. Ο έρωτας μπαίνει τώρα και πάλι ενεργά στο παιχνίδι και σε προκαλεί με τον πιο όμορφο τρόπο! Μέχρι τις 9 Μαΐου, ευνοείσαι για φλερτ, για νέες γνωριμίες αλλά και για την ευχαρίστηση μέσα από το ερωτικό παιχνίδι γενικότερα. Αν είσαι σε σχέση, τότε  ο σύντροφός σου θα σε πλανέψει με τα ερωτικά του παιχνίδια και θα σε ταξιδέψει με τον αισθησιασμό αλλά και την εκφραστικότητά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έφτασε η ώρα να ανανεώσεις το χώρο του σπιτιού σου, να κατεβάσεις τα καλοκαιρινά, να ξεκαθαρίσεις τι κρατάς και τι διώχνεις και να βάλεις τα ανοιξιάτικά σου! Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο του Ταύρου και εσύ θέλεις να ομορφύνεις την προσωπική σου φωλιά και να την κάνεις ακόμα πιο γουστόζικη και οικεία. Παράλληλα , η προσωπική σου ζωή και οι σταθερές σου σχέσεις (ιδιαίτερα οι οικογενειακές), θα περάσουν μία φάση αναθέρμανσης. Έχεις να πεις και να εκφράσεις πολλά, θυμήσου λοιπόν, ότι οι άνθρωποι που έχεις δίπλα σου, έχουν την ανάγκη να ακούσουν από σένα μία γλυκιά κουβέντα και πολύ περισσότερο έχουν ανάγκη από το τρυφερό σου χάδι και από την παρουσία σου! Δείξε την αγάπη σου λοιπόν.

ΙΧΘΥΣ

Είσαι με το κινητό στο χέρι και στέλνεις διαρκώς όμορφα, ρομαντικά , τρυφερά μηνύματα ενώ παράλληλα το μυαλό σου είναι κολλημένο πότε θα μετακινηθείς, πότε θα ταξιδέψεις και πότε θα βρεθείς στην ζεστή αγκαλιά του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Ακόμα και αν δεν έχεις αυτό τον καιρό σχέση, το φλερτ δίνει και παίρνει, είτε μέσα από το διαδίκτυο, είτε μέσα από επικοινωνίες που θα υπάρξουν από το κοινωνικό σου περιβάλλον! Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν ευκαιρίες για να κάνεις την αισθηματική σου ζωή ακόμα καλύτερη. Ωστόσο, μην παραμελείς τα οικονομικά σου, γιατί αυτό το διάστημα θα υπάρξουν συζητήσεις και συμφωνίες που θα είναι αξιόλογες για το μέλλον σου.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr