Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 17 – 23 Φεβρουαρίου
ΖΩΔΙΑ

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 17 – 23 Φεβρουαρίου

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 17 – 23 Φεβρουαρίου

Τι πρόκειται να συμβεί στις ζωές των δώδεκα ζωδίων;

Τα ερωτικά «πρέπει» και «μη» των ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Δεν την λες και ερωτική την εβδομάδα, με τόσα επαγγελματικά ζητήματα να τρέχουν 1ο και 3ο δεκαήμερο. Ωστόσο, μπαίνεις στα «Πρέπει», γιατί από προβλήματα ερωτικά, είσαι απαλλαγμένος (επιτέλους)!
Τα «ΜΗ»: Κι εκεί που σου πάνε όλα σούπερ στα ερωτικά 1ο δεκαήμερο, αρχίζεις τις υπερβολές, τις απαιτήσεις και τις γκάφες! Το παρακάνεις, στο λέω…

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για θετικές εκπλήξεις και αλλαγές, απρόσμενη τύχη και απόλυτη ερωτική εύνοια! Το ίδιο κι εσύ 2ο δεκαήμερο, αφού εκπληρώνεις ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο, ακόμα κι αν πρόκειται για τον… πρώην.
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, προβλήματα παρουσιάζει ο ερωτικός τομέας, κυρίως μέσα από μετακινήσεις και επικοινωνίες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τέλεια τα ερωτικά σου, όπως και τα φιλικά σου 2ο δεκαήμερο! Έρχονται θετικές αλλαγές! Εσύ του 1ου, εκτός από την οικονομική εύνοια, απολαμβάνεις σεξουαλικές καυτές στιγμές και νύχτες πάθους!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, υπομονή… Οικονομικά προβλήματα και ερωτική ψυχρότητα αυτήν την εβδομάδα…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αν συγκρατήσεις νεύρα 1ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για εξόδους, χαρές και δώρα της τύχης στον έρωτα, ακόμα και με μία πρόταση ή μία νέα σχέση! Εσύ του 2ου, κόψε υπερβολές και απαιτήσεις, και θα έχεις και ευκαιρία για νέο ξεκίνημα, αλλά και ευκαιρία για επανασύνδεση!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, τα προβλήματα συνεχίζονται στον συντροφικό τομέα… Ψυχραιμία!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 2ο δεκαήμερο, γεμάτος τύχη, ετοιμάσου για νέες γνωριμίες, ταξιδάκια, ανέμελες ερωτικές στιγμές και μπόλικο φλερτ!
Τα «ΜΗ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην δουλειά. Τα ερωτικά από την άλλη εβδομάδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, η πιο ερωτική εβδομάδα είναι εδώ! 1ο δεκαήμερο, χορταίνεις εκπλήξεις και κατακτήσεις, ενώ εσύ του 2ου δέχεσαι γενική ερωτική τύχη, αλλά και ερωτικές επιστροφές!
Τα «ΜΗ»: Μάλλον… «κρύα» η εβδομάδα για τα ερωτικά σου 3ο δεκαήμερο! Τα ξαναλέμε την επόμενη!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Στα «Πρέπει» μπαίνεις επειδή είναι η πιο φλατ και βαρετή εβδομάδα 3ο δεκαήμερο… Οι άλλοι δυο, περνάνε χειρότερα.
Τα «ΜΗ»: Αναβιώνεις πληγές του παρελθόντος 1ο δεκαήμερο και αρχίζουν οι καυγάδες… Εσύ του 2ου, αντί να εκτιμάς αυτά που έχεις στην συντροφική ζωή, έχεις απαιτήσεις και ρισκάρεις… Μάντεψε ποιος θα είναι ο χαμένος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις φλερτ, κατακτήσεις, ευχάριστα μηνύματα και ερωτική τύχη! Εσύ μάλιστα του 2ου, ετοιμάσου και για ερωτικό… πισωγύρισμα!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, κάποια δυσάρεστα μηνυματάκια ή συναντήσεις σε ξενερώνουν…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτική τύχη, φλερτ, επιτυχίες, κατακτήσεις και θαυμαστές 2ο δεκαήμερο! Εσύ του 1ου, δίνεις «ρέστα» στην κρεβατοκάμαρα! Άσε που γεμίζει και το πορτοφόλι σου…
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, φτιάξε τα οικονομικά σου και άσε τους έρωτες…

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο ετοιμάσου για εκπλήξεις, μεγάλα πάθη και ευχάριστα μηνύματα ή νέα! Προσοχή λοιπόν, στα νεύρα σου! Εσύ του 2ου εκπληρώνεις ένα μεγάλο όνειρο στα ερωτικά σου και επιπλέον, χορταίνεις από μηνύματα πρώην!
Τα «ΜΗ»: Οι συναισθηματικές, αλλά και πρακτικές δυσκολίες συνεχίζονται 3ο δεκαήμερο. Κάνε λίγη υπομονή…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μηνύματα, τηλεφωνήματα, γνωριμίες και νέα ξεκινήματα στα ερωτικά σου 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου και του 3ου , επικεντρώνεσαι σε απαγορευμένες αγάπες και απωθημένους έρωτες… Προσοχή…

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, μία εβδομάδα έκπληξη είναι εδώ! Όλα αλλάζουν προς το καλύτερο στα ερωτικά σου και μάλιστα χωρίς καν να το περιμένεις! Εκπλήρωση μεγάλων ερωτικών στόχων, θετικές αλλαγές, αλλά και ερωτικά πισωγυρίσματα!
Τα «ΜΗ»: Άσε τα ερωτικά 3ο δεκαήμερο και στρώσε τα φιλικά σου…

Για τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου μπες στο Oroskopos.gr