Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 24/2 έως 1/3
ΖΩΔΙΑ

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 24/2 έως 1/3

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 24/2 έως 1/3

Τα "πρέπει" και τα "μη" των ζωδίων

Τι πρέπει να κάνουν και τι όχι στα ερωτικά τους τα ζώδια ανάλογα με το δεκαήμερο γέννησης; Διαβάστε την πρόβλεψη που σας αφορά!

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Έτοιμος να ικανοποιήσεις όλα σου τα ερωτικά απωθημένα επιτέλους και μάλιστα στα ξαφνικά εσύ που ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο; Ήρθε η ώρα!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου δεκαημέρου, επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά σου και καλά κάνεις! Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις μοιραία πάθη, αλλά είσαι και φουλ από λάθη… Και κόντρες…

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ε ρωτικές και φιλικές επανασυνδέσεις 1ο δεκαήμερο! Επίσης δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις και οι ξαφνικές θετικές αλλαγές! Εσύ του 2ου, απολαμβάνεις τύχη, φλερτ, γνωριμίες και ταξιδάκια ή ευχάριστες εξόδους!
Τα «ΜΗ»: Δύσκολη η ψυχολογία σου 3ο δεκαήμερο, με αρκετές μεταπτώσεις… Επίσης μείνε μακριά από απαγορευμένους έρωτες!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σεξ, χρήμα και γοητεία 2ο δεκαήμερο! Απόλαυσε το!
Τα «ΜΗ»: Ώρα για δουλειά 1ο δεκαήμερο και πίστεψε με, σε καλό θα σου βγει! Εσύ του 3ου, κόψε τους τσακωμούς με φίλους και κυρίως μην μπερδεύεις φιλία με έρωτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τέλεια όλα 1ο δεκαήμερο, επιστροφή πρώην (πολλών), εκπλήξεις, εκπλήρωση στόχων, πάθιασμένα μηνύματα και συναντήσεις! Εσύ του 2ου, απολαμβάνεις συντροφικότητα, είτε με νέα σχέση, είτε με το άλλο σου μισό!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, άσε τους έρωτες… Τα επαγγελματικά σου είναι γεμάτα δυσκολίες και εμπόδια…

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για τέλειο σεξ (ακόμα και με πρώην), γεμάτο πορτοφόλι και εκπλήρωση επιθυμιών! Εσύ του 3ου, ζεις μία απόλυτα ερωτική εβδομάδα, αρκεί να αποφύγεις ζαβολιές και εγωισμούς!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, δουλειά μόνο… Αλλά και από εμφάνιση σκίζεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Επανασύνδεση, εκπλήξεις, ξαφνικές χαρές, πάθος, συντροφικότητα και όλα τέλεια 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, χορταίνεις κατακτήσεις, θαυμαστές και μία άκρως ερωτική εβδομάδα σε περιμένει!
Τα «ΜΗ»: Λάθος πάθη, ζήλιες, παιχνίδια εξουσίας, καυγάδες και άδειο πορτοφόλι εσύ του 3ου! Ευτυχώς που το σεξ, καλά κρατεί!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Συναισθηματική ηρεμία, ερωτική αφοσίωση και μία επιστροφή από το παρελθόν θα έχεις αν ανήκεις 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, ώρα να διορθώσεις επαγγελματικά λάθη! Εσύ του 3ου, άσε ζήλιες, ερωτικά λάθη και ζαβολιές… Φέρνει ρήξεις στην ερωτική ζωή, η εβδομάδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτικές επιστροφές, αλλά και νέες κατακτήσεις! Καλοπέραση, χαρά, λάμψη και γενικά ερωτικές επιτυχίες 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, παίρνεις ένα καλό νέο, απολαμβάνεις φλερτ και χορταίνεις παθιασμένες συναντήσεις!
Τα «ΜΗ»: 3ο γεμάτη δουλειά, τρεξίματα και κούραση η εβδομάδα… Υπομονή!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και χρήμα και αισθησιασμός! Τι άλλο θες 2ο δεκαήμερο; Εσύ του 1ου ετοιμάσου για επανασύνδεση! Αν δεν σε “καίει” ο πρώην, ευκαιρία να λύσεις θεματάκια με τον νυν!
Τα «ΜΗ»: Όλα κομπλέ στα ερωτικά σου και εσύ κάνεις παρασπονδίες και φέρεσαι εγωκεντρικά… Θα γυρίσει κατά σου, στο λέω!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ένα ξαφνικό μήνυμα από το παρελθόν 1ο δεκαήμερο, σου δίνει ευκαιρία για παθιασμένες στιγμές, άλλα και νέα ξεκινήματα! 2ο δεκαήμερο, με τόση τύχη, δεν έχεις ανάγκη εσύ! Όλα θα πάνε τέλεια!
Τα «ΜΗ»: 3ο, όχι στην γκρίνια, όχι στην μουρμούρα και κυρίως όχι στο ερωτικό παρελθόν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μία εβδομάδα με ξαφνικά πάθη, απρόσμενο χρήμα και επιστροφές από το ερωτικό παρελθόν 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, απολαμβάνεις έναν κρυφό έρωτα… Χμμ…
Τα «ΜΗ»: Πρόσεξε τι λες και πως το λες 3ο δεκαήμερο… Έρχονται παρεξηγήσεις και καυγάδες!

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αυτά είναι 1ο δεκαήμερο… Επιστροφές από το παρελθόν, εκπλήξεις, λύσεις, πάθος και μόνο χαρούμενα γεγονότα στον έρωτα! Εσύ του 2ου, επιτέλους κάνεις την μεγάλη αλλαγή που τόσο καιρό ήθελες στα ερωτικά σου και μάλιστα με την βοήθεια των φίλων σου!
Τα «ΜΗ»: Με άδειο πορτοφόλι και εσένα με φουλ ερωτική κτητικότητα, περίμενες να πω κάτι καλό; Next week…

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr