Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας του Αγίου Βαλεντίνου
ΖΩΔΙΑ

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας του Αγίου Βαλεντίνου

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας του Αγίου Βαλεντίνου

Τα ερωτικά «πρέπει» και «μη» των ζωδίων από τις 10 μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου

Έρχεται η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Πόσο “καυτά” θα είναι τα ερωτικά των ζωδίων αυτήν την εβδομάδα; Τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν;

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αχ, αυτή η Αφροδίτη Κριέ του 1ου δεκαημέρου! Σε απαλλάσσει από προβλήματα και σου δίνει σερί συναισθηματικές χαρές και επιθυμίες! Εσύ του 3ου δεκαημέρου, ζεις πάθος, ρομαντισμό και χορταίνεις φλερτ και κατακτήσεις! Λάμπεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σηκώσεις και ψηλά τον αμανέ!
Τα «ΜΗ»: Επαγγελματική επιτυχία, αλλά και βελτίωση κοινωνικής υπόστασης για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο! Από ερωτικά…, δεν!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τι θες εδώ 2ο δεκαήμερο; Όλα τέλεια αυτήν την εβδομάδα! Ερωτικές γνωριμίες, ταξίδια και επικοινωνίες, τύχη, φλερτ και εκπλήρωση –με ευκολία- στόχων! Άσε το internet και γλέντα το!
Τα «ΜΗ»: Εσύ που έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, αν θες συναισθηματική ηρεμία, ρομαντισμό και αγιοβαλεντινίστικο “γούτσου-γούτσου”, διανύεις την πιο κατάλληλη περίοδο! Αν πάλι θες κάτι… παράνομο, επίσης είναι ιδανική η εβδομάδα! Γεμάτο το πορτοφόλι σου 3ο δεκαήμερο και γεμάτο το κρεβάτι σου! Γιατί τα χαλάς όλα με τα νεύρα και τις απαιτήσεις σου, δεν ξέρω…

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Λύνονται ερωτικά και φιλικά προβλήματα και επιπλέον, έρχεται μία αλλαγή συναρπαστική στον συναισθηματικό τομέα για όσους έχουν γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο! Σεξ, χρήμα, τόλμη και… γοητεία για σένα του 2ου, η εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, την ορμητικότητα σου, να την βγάζεις στην κρεβατοκάμαρα! Όχι στα νεύρα και τους καυγάδες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Συντροφικότητα, νέα σχέση, επισημοποίηση και γενικά, ερωτική εύνοια για όσους έχουν γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Επαγγελματικά, τρεξίματα και πρακτικές ασχολίες σε απασχολούν 1ο και 3ο δεκαήμερο… Δεν τη λες και ιδανική εβδομάδα Αγίου Βαλεντίνου!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Νέες ερωτικές γνωριμίες, ρομαντικές βολτούλες ή ταξιδάκια, καλοπέραση και ερωτική τύχη φουλ, ρομαντισμός και πάθος στο έπακρο, για τους γεννημένους το 1ο και 3ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Δουλειά κάθε μέρα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο και δεν την λες ρομαντική την περίοδο! Ωστόσο, εμφανισιακά, είσαι στα καλύτερά σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Σεξουαλική ζωή και οικονομικός τομέας, παίρνουν “Άριστα” αν ανήκεις στο 1ο και 2ο δεκαήμερο! Απόλαυσε το!
Τα «ΜΗ»: Με τόσα επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα για εσένα που γεννήθηκες το 3ο δεκαήμερο, πού μυαλό και όρεξη για τα ερωτικά… Α, και μια συμβουλή… Μακριά από τον/την πρώην, θα πληγωθείς!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αν έχεις σχέση, όλα διορθώνονται με τον/την σύντροφο, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέα ξεκινήματα 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 3ου δεκαημέρου, χορταίνεις φλερτ, γνωριμίες και ερωτικά ραντεβού!
Τα «ΜΗ»: Ήρεμα οικογενειακά επιτέλους για εσένα που γεννήθηκες το 2ο δεκαήμερο! Καιρός να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου και κυρίως διορθώνοντας τα παλιά λάθη κι όχι κάνοντας τα ίδια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και χρήμα και ερωτική σιγουριά και αισθησιακές στιγμές, θα έχει η εβδομάδα σου αν γεννήθηκες το 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου δεκαημέρου ομορφαίνεις, αλλά η δουλειά μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου! Εσύ του 3ου, κόψε τα έξοδα, αλλά και τα ανούσια ερωτικά καυγαδάκια, λόγω κτητικότητας και ζήλιας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ερωτική κάθε ημέρα της εβδομάδας αυτής 1ο δεκαήμερο και όχι μόνο η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Χαρά, επιτυχία, ρομαντισμός και πάθος! Εσύ του 2ου, απαλλαγμένος από οικονομικά θέματα, απολαμβάνεις αισθησιασμό και σιγουριά στον Έρωτα!
Τα «ΜΗ»: Μωρέ 3ο δεκαήμερο, από σεξαπίλ και γοητεία, είσαι κομπλέ! Αλλά με τόσα νεύρα και εγωισμό, στράφι θα πάνε…

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη στα πάντα αν έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο και το σύμπαν σου στέλνει απανωτά δώρα-ευκαιρίες, σε όλους τους τομείς, αλλά κυρίως στον έρωτα!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου και του 3ου ασχολείσαι, με έναν περίεργο, κρυφό, απωθημένο ή παλαιό έρωτα και ο συναισθηματικός σου κόσμος ταράζεται… Μήπως να το ξανασκεφτείς;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Εσύ του 1ου και 3ου δεκαημέρου φλέρταρε, συζήτα, γνώρισε κόσμο, βγες, βόλταρε, κάνε αλλαγές, ρίσκαρε και ο ερωτικός σου στόχος, μόλις έγινε πραγματικότητα!
Τα «ΜΗ»: Χμμ, 2ου δεκαημέρου… Μια ερωτική ιστορία κρυφή σε «καίει»… Μήπως δεν είναι τόσο καλή ιδέα;

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Με νέες πηγές εσόδων, αλλά και… εμπλουτισμό της κρεβατοκάμαρας, δεν γίνεται να έχεις παράπονο 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, κάνεις αλλαγές, νέα ξεκινήματα, ανανεώνεις και βελτιώνεις τα πάντα! Με λίγα λόγια, όλα σούπερ!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 3ου δεκαημέρου ασχολήσου με καριέρα και δουλειά, γιατί τα έχεις κάνει «άσ’ τα να πάνε»… Άσε τους έρωτες Ψαράκι…

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr