Η Πανσέληνος «φουντώνει» εγωισμούς και φέρνει κρίση στις σχέσεις αυτών των 4 ζωδίων
ΖΩΔΙΑ

Η Πανσέληνος «φουντώνει» εγωισμούς και φέρνει κρίση στις σχέσεις αυτών των 4 ζωδίων

Η Πανσέληνος «φουντώνει» εγωισμούς και φέρνει κρίση στις σχέσεις αυτών των 4 ζωδίων

Κόντρες και έντονες αντιπαραθέσεις στις 6/4

Το φεγγάρι γεμίζει για να οδηγηθούμε στην Πανσέληνο που γίνεται στις 6/4 στο ζώδιο του Ζυγού και συγκεκριμένα στην 16ο μοίρα…

Ο Ζυγός, είναι το ζώδιο που κυβερνήτη του έχει την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, έτσι λοιπόν συμβολίζει τις σχέσεις, το γάμο, την συντροφικότητα, την δέσμευση …Ο Ζυγός επιζητά την ισορροπία, την δικαιοσύνη, την ισορροπία, ενώ ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι δεν θέλει να χαλά καρδιές, για το λόγο αυτό ρίχνει πάντα το μπαλάκι των αποφάσεων στους άλλους, αδυνατώντας πολλές φορές να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να υψώσει ανάστημα και να διεκδικήσει… Οι εξελίξεις της Πανσελήνου στις σχέσεις μας.

Η Πανσέληνος στις 6/4 φέρνει σε κόντρα δύο αντίθετες ενέργειες, το «εγώ» (που είναι ο Ήλιος στον Κριό) και το «εμείς» (που είναι η Σελήνη στο Ζυγό). Παρατηρούμε λοιπόν να προκύπτουν δυνατές κόντρες και αντιπαραθέσεις στις σχέσεις μας και να παρατηρούμε ότι χάνεται η πολυπόθητη ισορροπία και η αρμονία… Τι μπορεί να οδηγήσει όμως τις σχέσεις στα άκρα με αυτή την Πανσέληνο; Νιώθουμε ότι το ποτήρι της υπομονής ξεχειλίζει, ότι βιώνουμε την αδικία από έναν άνθρωπο που του έχουμε φερθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συγκρατούμαστε και δειλιάζουμε να πούμε το τελευταίο αντίο σε μία σχέση, επειδή φοβόμαστε την μοναξιά, συνειδητοποιούμε όμως ότι πολλές φορές η μοναξιά είναι πιο δύσκολη και πιο έντονη, όταν την βιώνεις στο πλευρό ενός άλλου! Με αυτή την Πανσέληνο όμως συνειδητοποιούμε και ότι ο άνθρωπος που έχουμε επιλέξει στο πλευρό μας είναι ο «καθρέφτης» που δείχνει μία πλευρά του εαυτό μας …

Τι συμβαίνει όμως αν διαπιστώνουμε ότι και εμείς από την πλευρά μας έχουμε αλλάξει και ότι ο άνθρωπος που «καθρέφτιζε» εμάς, πλέον δεν μας θυμίζει τίποτα;;; Αυτά ακριβώς τα στιγμιότυπα θα δημιουργηθούν στις σχέσεις με την Πανσέληνο στο Ζυγό, με αποτέλεσμα να προκύψουν και καβγάδες, αλλά και χωρισμοί. Ο Δίας, που βρίσκεται πολύ κοντά στον Ήλιο και σε αντίθεση με την Σελήνη, θα φουντώσει με πολύ παραπάνω υπερβολή όλα τα παραπάνω συναισθήματα τα οποία δύσκολα θα μπορούμε να διαχειριστούμε όμως… θα φουντώσει και νέες ερωτικές εξελίξεις που θα έρθουν εντελώς τυχαία και απροσδόκητα.

Κριός : Με την Πανσέληνο της 6ης Απριλίου, νιώθεις ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις την επανάστασή σου, να νιώσεις και πάλι ελεύθερος, να κάνεις ότι περνά από το κεφάλι σου ή θέλεις να δεις και την προσωπική σου ζωή να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω … Το θέμα όμως είναι ότι στην σχέση που ήδη διατηρείς, προκύπτουν γκρίνιες, μουρμούρες,μπελάδες που οφείλονται σε παρελθοντικά γεγονότα … Είτε νιώθεις ότι καταπιέζεσαι, είτε έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου και βαριέσαι, ή πολύ απλά δεν θέλεις άλλο την μουρμούρα … Η στάση σου γίνεται προκλητική και ο σύντροφός σου γίνεται «ηφαίστειο» έτοιμο να εκραγεί μαζί σου ! Πες όχι στην επιπόλαιη συμπεριφορά και πάρε το χρόνο σου πριν πάρεις κάποια παρορμητική απόφαση.

Καρκίνος: Βράζεις στο ζουμί σου με αυτή την Πανσέληνο φίλε μου Καρκίνε… Τα έχεις μαζεμένα στο άτομο που είσαι σε σχέση ή έχεις στην καρδιά σου, γιατί συνειδητοποιείς ότι για μία ακόμα φορά βλέπεις το ίδιο έργο από την αρχή, με εσάς τους δύο πρωταγωνιστές. Η συμπεριφορά του συντρόφου σου, σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφάλεια, αστάθεια, ή πιστεύεις από τις πράξεις του, ότι το «μεταξύ» σας δεν έχει καμία προοπτική. Αυτό σε θυμώνει και προσπαθείς να υπερασπιστείς το δίκιο σου, ίσως με τρόπο άγαρμπο, άκομψο και ξεβράζοντας λεκτικά .. όλα όσα κρατούσες μέσα σου εδώ και καιρό.

Ζυγός: Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο σου έτσι λοιπόν Ζυγέ μου … θα πρωταγωνιστήσεις στις εξελίξεις που τώρα θα συμβούν … Έχεις πάρει κάποιες καταστάσεις πολύ προσωπικά, το φεγγάρι αυτό σε βρίσκει με το να αισθάνεσαι ότι το ταίρι σου παίζει μαζί σου, ότι λειτουργεί επιπόλαια και ότι δεν μπορείς να στηριχτείς στο πλευρό του … Ίσως να νιώσεις και πίκρα και αδικία σε κάποιο σημείο… Έτσι καλείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να δεις πιο λογικά το μέλλον μίας σχέσης, κατευνάζοντας την υπερ-ευαισθησία σου! Δεν σου κρύβω ότι μέσα στην απογοήτευση από μία σχέση, είναι πολύ πιθανό να σου τύχει και κάποιο άλλο πρόσωπο και να μπερδευτείς για τα καλά το τι να αποφασίσεις… Ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός για κάτι νέο, σε βλέπω να σε οδηγεί να παρατάς σύξυλο το παλιό…

Αιγόκερως: Ο εγωισμός χτυπά κόκκινο με την Πανσέληνο στο Ζυγό … Είτε θα γίνουν έτσι τα πράγματα, είτε να μην γίνουν καθόλου λες στο σύντροφό σου και η σχέση σας οδηγείται σε αδιέξοδο … Είναι γεγονός ότι εδώ και μερικές μέρες μυρίζεσαι μία απότομη και εκρηκτική συμπεριφορά από το σύντροφό σου που πλέον δεν μπορεί να σου συγκρατηθεί, αλλά σου τα έχει μαζεμένα… Είτε αφιέρωσες πολύ χρόνο στην δουλειά και τον παραμέλησες, είτε η παγερή σου στάση, έφερε αποξένωση στην σχέση ! Κάποια προβλήματα επανέρχονται λοιπόν μεταξύ σας και εσύ για μία ακόμα φορά θα λειτουργήσεις αρκετά εγωιστικά και απόλυτα.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr