Οι προβλέψεις της Δευτέρας: Σοφία και διορατικότητα αλλά όχι για όλους!
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Δευτέρας: Σοφία και διορατικότητα αλλά όχι για όλους!

Οι προβλέψεις της Δευτέρας: Σοφία και διορατικότητα αλλά όχι για όλους!

Ποια ζώδια εγκλωβίζονται σε λάθος ερωτικές δραστηριότητες;

Ο Ήλιος συναντιέται με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω σήμερα δίνοντάς μας δύναμη, σοφία αλλά και την διορατικότητα, γεγονός που θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε υψηλούς στόχους αλλά και να ξεπεράσουμε εμπόδια!

Εύνοια θα υπάρξει, όσον αφορά κάποιες ιδέες που θα έχουμε στις υποθέσεις μας, ιδίως αν είμαστε Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Ωστόσο, οι όψεις αυτές κρύβουν και καχυποψία, σκληρότητα, δυσάρεστες εξελίξεις, πονηριά, εμμονές, λάθος ερωτικές και οικονομικές δραστηριότητες και καταλυτικές καταστάσεις για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Μην ρισκάρεις καριέρα και κοινωνική εικόνα λόγω λάθος συμπεριφοράς που προέρχεται από εκνευρισμό και θυμό! Να είσαι προετοιμασμένος για καταλυτικές αλλαγές!

ΤΑΥΡΟΣ

Οφείλεις να προσέξεις μετακινήσεις, επικοινωνίες και κοινωνική ζωή! Δώσε βάθος και αξία στον λόγο σου και φρόντισε μην τα θες όλα δικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάποια γεγονότα κλονίζουν την ψυχολογική σου κατάσταση, ιδίως για έρωτα και οικονομικά. Εσύ φρόντισε να μην πιέζεις καταστάσεις και πες όχι σε σπατάλες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πες όχι στα λάθη στη συντροφική ζωή! Ρήξεις και καταλυτικές εξελίξεις είναι αναπόφευκτες, αν δεν προσέχεις!

ΛΕΩΝ

Προσπάθησε ακόμα περισσότερο στην εργασία σου και μην σε απασχολεί η σκληρή συμπεριφορά των άλλων! Φρόντισε επίσης, να ξεκουράζεσαι επαρκώς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με αυξημένο ερωτισμό, αλλά και γοητεία, θα περάσεις σίγουρα μία απόλυτα ερωτική περίοδο! Προσοχή μόνο στην τάση σου για εμμονές, λάθη, εγωκεντρισμό και έπαρση.

ΖΥΓΟΣ

Θα προκύψουν κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία θα καταλήξουν σε ρήξεις ή δυσάρεστες καταστάσεις! Μην παρασύρεσαι σε έρωτες του παρελθόντος, λόγω απωθημένου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πες όχι σε νεύρα και απαιτήσεις στη κοινωνική ζωή, στα κουτσομπολιά και στα σκληρά λόγια! Προσοχή επίσης στις μετακινήσεις και στην οδήγηση σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα προκύψουν κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά προβλήματα και οφείλεις να τα αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και με βάση την λογική! Πες ναι στον αισθησιασμό και όχι στην ερωτική ζήλια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείξε προσοχή στα παιχνίδια εξουσίας, στην εμμονή σου για κυριαρχία των άλλων και στην τάση σου για καχυποψία, σκληρότητα, εγωισμό και θυμό! Να είσαι έτοιμος για κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια άγχη και φοβίες βγαίνουν στην επιφάνεια και σου χαλούν την διάθεση! Ερωτικά μυστικά ή παρασκηνιακοί έρωτες, καλύτερα να αποφευχθούν!

ΙΧΘΥΣ

Κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους, ίσως σε δυσαρεστήσουν! Φρόντισε αποφύγεις εγωισμό και να διορθώσεις την κατάσταση!

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr