Οι προβλέψεις της Δευτέρας: Το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα ευνοεί καταστάσεις
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Δευτέρας: Το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα ευνοεί καταστάσεις

Οι προβλέψεις της Δευτέρας: Το εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα ευνοεί καταστάσεις

Αναλυτικές προβλέψεις σήμερα για το ζώδιό σας

Εξάγωνο Δία-Ποσειδώνα σήμερα και δίνει επιτυχία στα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

Προσοχή μόνο στις εξιδανικεύσεις, λόγω Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα και στους καυγάδες, λόγω Τετραγώνου Ερμή-Άρη!

ΚΡΙΟΣ

Οι δικοί σου άνθρωποι σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους, κυρίως μέσα από πράξεις, αλλά το ίδιο κι εσύ προς αυτούς! Γενικά σήμερα, απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και επιτέλους σταθεροποίηση! Λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, απέφυγε κουτσομπολιά και λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Άρη, πες όχι σε οικογενειακούς καυγάδες!

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αισθανθείς πολύ δημοφιλής, αφού είσαι ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος κοινωνικά! Λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, απέφυγε ανούσιες ανασφάλειες και λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Άρη, πες όχι σε κουτσομπολιά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να αποβάλλεις από την ζωή σου έντονες και κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με πιο κοντινά άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν! Λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, απέφυγε εξιδανικεύσεις και λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Άρη, πες όχι σε κτητικότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετοιμάσου για άπειρες πιθανότητες να βρεις τον έρωτα της ζωής σου αυτές τις ημέρες, είτε κατακτώντας το άτομο που θες, είτε κάνοντας μία νέα γοητευτική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις τρυφερές και αγαπησιάρικες στιγμές με τον σύντροφό σου και μία κοινή σας επιθυμία πραγματοποιείται, μετά από συζήτηση!

ΛΕΩΝ

Η ημέρα θα φέρει σίγουρα μία αποκάλυψη ενός μυστικού! Λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, απέφυγε ψέματα σε φίλους και λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Άρη, πες όχι σε άγχος χωρίς λόγο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, απόφυγε λάθη που σε εκθέτουν κοινωνικά και λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Άρη, πες όχι σε καυγάδες με φίλους!

ΖΥΓΟΣ

Ευνοούνται σήμερα η εξομάλυνση οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων, η επίλυση παλαιών οικογενειακών προβλημάτων και η βελτίωση της κοινωνικής σου υπόστασης! Λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, απέφυγε υπεραισιοδοξία και λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Άρη, πες όχι σε παρορμητικότητα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καταφέρνεις και βελτιώνεις την επικοινωνία με τον σύντροφο σου και καταφέρνετε μαζί να βρείτε λύσεις για την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις την ευκαιρία να βρεις τον απόλυτο έρωτα, μέσα από φλερτ, γνωριμίες, συναναστροφές και εξόδους! Μπορείς τώρα να βρεις το άλλο σου μισό λοιπόν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρησιμοποίησε το εύστροφο μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου, ώστε να καταφέρνεις να πετύχεις πολλά από αυτά που θες! Λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, απέφυγε ψευδαισθήσεις και λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Άρη, πες όχι σε επιθετικότητα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καταφέρνεις σήμερα και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σου σχέση και επαφή, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, γι’αυτό μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα! Λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, απέφυγε άγχος και κούραση και λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Άρη, πες όχι σε ρήξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά, στην καθημερινότητα σου, είσαι λαμπερός, εκπέμπεις ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου και τους καλούς σου τρόπους! Λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα, απέφυγε έπαρση και λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Άρη, πες όχι σε λάθη όσον αφορά τις εκκρεμότητες της καθημερινότητας!

ΙΧΘΥΣ

Το φλερτ δεν έχει σταματημό σήμερα! Μία καυτή, αλλά και τρυφερή γνωριμία έρχεται! Αν είσαι δεσμευμένος, οι πλανήτες θα σου χαρίσου ρομαντικές παθιασμένες στιγμές, χαρά, τύχη, ανανέωση και συναισθηματική πληρότητα στην σχέση σου με τον σύντροφο σου!

Για περισσότερες προβλέψεις κάνε κλικ στο Oroskopos.gr