Οι προβλέψεις της Κυριακής: Ερωτισμός μεν, προβληματισμός για τα οικονομικά μας δε
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Κυριακής: Ερωτισμός μεν, προβληματισμός για τα οικονομικά μας δε

Οι προβλέψεις της Κυριακής: Ερωτισμός μεν, προβληματισμός για τα οικονομικά μας δε

Η ερωτική ζωή μεταμορφώνεται, εμπλουτίζεται με μοιραίους έρωτες, πάθος και βαθύ συναίσθημα και η αισθησιακή έλξη μεταξύ των ανθρώπων παραδίδεται χωρίς δισταγμό, στο όνομα του ερωτισμού.

Επιπλέον, η ανάγκη για οικονομική και υλική σταθερότητα και πληρότητα, μας ωθεί να κάνουμε σωστές και αποτελεσματικές κινήσεις.

Όμως και οι υπόλοιποι τομείς της ζωή μας, αντιμετωπίζονται με πάθος, δύναμη και ουσία από εμάς.

Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που θα ευνοηθούν είναι κυρίως εκείνοι που ανήκουν στην ομάδα της Γης και του Νερού και ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Η οικονομική σου κατάσταση μεταμορφώνεται, ανακαλύπτοντας νέες πηγές εσόδων. Επικεντρώνεσαι στις σταθερές συναισθηματικές σου σχέσεις και θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις παθιασμένες ερωτικές στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεταμορφώνεται η ζωή σου ολόκληρη σου προς το καλύτερο, όλοι οι τομείς της ζωής σου, αλλά κυρίως η ερωτική ζωή, η οικονομική κατάσταση και ο ίδιος σου ο εαυτός. Θα υπάρξει με ποικίλους τρόπους πλήρης ανανέωση και το πάθος με τον ερωτισμό, θα πρωταγωνιστούν στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάποιοι κρυφοί, απαγορευμένοι, παρασκηνιακοί και παρελθοντικοί έρωτες και πάθη, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και αναζωπυρώνονται, αφού οι βαθιές επιθυμίες σου είναι ασυγκράτητες, μετά από ψυχική και συναισθηματική ανανέωση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι φιλικές σχέσεις αναζωπυρώνονται και ενδυναμώνονται. Ίσως μέσα από αυτές, προκύψει και κάποιος μοιραίος έρωτας που πια δεν μπορεί να συγκρατηθεί πλέον!

ΛΕΩΝ

Θα έχεις σημαντικές διακρίσεις, ευκαιρίες, προτάσεις αλλά και επιτυχίες και αύξηση στον τομέα της καριέρας και επιπλέον θα μπορέσεις να βελτιώσεις και την κοινωνική σου εικόνα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείς να περιμένεις βελτίωση της κοινωνικής σου ζωής, μοιραίες ερωτικές γνωριμίες μέσω διαδικτύου και ενδυνάμωση σχέσεων με συγγενείς εξ αγχιστείας.

ΖΥΓΟΣ

Μπορείς να αναμένεις έντονες ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος και την πραγματοποίηση ακόμα και των βαθύτερων επιθυμιών σου. Η οικονομική κατάσταση σου βελτιώνεται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ερωτική σου ζωή θα μεταμορφωθεί και θα αλλάξει ριζικά πραγματοποιώντας ακόμα και τις πιο βαθιές σου επιθυμίες. Αν είσαι δεσμευμένος το πάθος ανάμεσα σε σένα και το σύντροφο σου θα σε συναρπάσει, ενώ αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει ουσιαστικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχεις επαγγελματικές επιτυχίες, ευκαιρίες και προοπτικές, χάρη στους δικούς σου χειρισμούς. Ομορφαίνεις και ανανεώνεσαι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν μοιραία γεγονότα και παθιασμένες καταστάσεις στην ερωτική ζωή, δίνοντας σου σημαντικές ευκαιρίες, ώστε να την βελτιώσεις, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος! Η πιο τυχερή περίοδος για τον έρωτα, είναι εδώ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχεις σημαντικές εξελίξεις σε ένα ερωτικό ζήτημα από το παρελθόν σου, που θα σε χαροποιήσουν. Οι οικογενειακές σχέσεις ενδυναμώνονται και οι εκκρεμότητες του σπιτιού διευθετούνται.

ΙΧΘΥΣ

Ενδυναμώνεις κοινωνικές σχέσεις, σχέσεις με αδέρφια και γείτονες. Πολύ πιθανόν, να προκύψει ερωτική είδηση, που θα ταράξει θετικά την καθημερινότητα σου!

Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο Oroskopos.gr