Οι προβλέψεις της Μεγάλης Παρασκευής: Ανταλλάξτε ιδέες με άτομα που έχετε κοινό όραμα!
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Μεγάλης Παρασκευής: Ανταλλάξτε ιδέες με άτομα που έχετε κοινό όραμα!

Οι προβλέψεις της Μεγάλης Παρασκευής: Ανταλλάξτε ιδέες με άτομα που έχετε κοινό όραμα!

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Υδροχόου

Ώρα για Σελήνη στον Υδροχόο! Τι το καλύτερο λοιπόν από το να μιλήσουμε φίλους, να και να ανταλλάξουμε ιδέες.

Θυμήσου πως η ζωή είναι πολύ πιο όμορφη όταν την μοιράζεσαι με ανθρώπους που έχεις κοινό όραμα και στόχο.

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ ετοιμάσου! Έρχονται απροσδιόριστες, αλλά σίγουρα θετικές αλλαγές στην ζωή σου και μάλιστα στα ξαφνικά! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, έμπνευση, χαρά και ενθουσιασμό! Φίλοι σε πλαισιώνουν και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά! Σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους, με λέξεις, συμβουλές, αλλά και πράξεις! Δέξου την βοήθεια τους και δεν θα χάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα, θα φέρει επαφές, μόνο με αληθινούς ανθρώπους που όντως θέλουν το καλό σου και πραγματικά σε αγαπούν! Επίσης, κάνεις αισθητή την αξιοθαύμαστη προσωπικότητα σου, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Ένα οικογενειακό πρόβλημα, βρίσκει σήμερα την λύση του, λόγω της λογικής και συνετής σου αντιμετώπισης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου ευφυΐα και απολαμβάνεις όπως πρέπει και όσο πρέπει τις μικρές χαρές της ζωής! Μετατρέπεις τα συναισθήματα σου και τις ανάγκες σου σε πράξεις, γεγονός που σε εξυπηρετεί απόλυτα, αφού εκπληρώνεις εύκολα τους στόχους σου! Μετρίασε μόνο την μεγάλη σου βιασύνη και τον υπερβολικό σου ενθουσιασμό, για να αποφύγεις λάθη σε κοινωνικές επαφές και επικοινωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα απέφυγε να εκδηλώσεις συναισθήματα, επιθυμίες και βαθύτερες ανάγκες, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των άλλων! Μπορεί να έχεις αυξημένη διορατικότητα, όμως ταυτόχρονα έχεις και έντονη καχυποψία! Γενικά, καλύτερα να κινηθείς παρασκηνιακά, ώστε πρώτα να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε διαπροσωπικές σχέσεις και μετά να ανοιχθείς συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, είναι η ιδανική ημέρα για εσένα, ώστε να παραδεχθείς λάθη, να διορθώσεις παραλείψεις, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, όπως και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες αξιόλογες συζητήσεις. Ένα νομικό ζήτημα, ενδεχομένως να σε απασχολήσει και να σε αναγκάσει να πάρεις κάποιες πιεστικές, αλλά απαραίτητες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, ήρθε η στιγμή να αποδείξεις την αποτελεσματικότητα σου, μέσα από πρακτικότητα και λογική! Σήμερα αυτά θα είναι και τα δυνατά σου σημεία και σίγουρα θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, να τελειώσεις αρκετές από τις δουλειές σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους της ημέρας! Καταφέρνεις να επικοινωνήσεις με θετικό αποτέλεσμα και όφελος για σένα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, καταφέρνεις σήμερα και πετυχαίνεις στόχους, με αδιαμφισβήτητη ευκολία! Ζήσε την ημέρα σου με θάρρος και θέληση και θα δεις ότι κρύβει πολλές όμορφες στιγμές! Τραβάς την προσοχή και την εκτίμηση των άλλων πάνω σου, γεγονός που σε χαροποιεί! Ωστόσο, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για υπερβολική επίδειξη και προβολή, έπαρση και δραματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θα σε παρασύρει ο υπερβολικός συναισθηματισμός σου και η έντονη ευαισθησία σου, φίλε Σκορπιέ! Ένα δυνατό δέσιμο θα υπάρξει μάλιστα, την σημερινή ημέρα, με το σπίτι και την οικογένεια, διότι όχι μόνο το έχεις ανάγκη, αλλά επειδή και οι σημερινές περιστάσεις θα το απαιτήσουν! Αναγνωρίζεις συνειδητά τις βαθύτερες ανάγκες σου και αφήνεις πίσω κάθε παλαιά πληγή, αμφιβολία ή ανασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα φίλε Τοξότη, απολαμβάνεις μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα! Οι αποφάσεις σου και οι επικοινωνίες σου, βασίζονται κυρίως στην πνευματική σου περιέργεια και την καλή σου διάθεση! Οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα ομιλητικοί μαζί σου και θα νιώσεις σίγουρα πολύ περιζήτητος, δημοφιλής και αγαπητός. Προσοχή μόνο, στην τάση σου για βιασύνη και νευρικότητα, κυρίως στα λόγια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, έχεις δυναμισμό, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, αλλά επιπλέον νιώθεις και έντονα την ανάγκη για σοβαρότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν βρίσκονται επιτέλους και επιπλέον, στις επαφές σου και στις επικοινωνίες σου, είσαι αποφασιστικός και σταθερός στις απόψεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα φίλε Υδροχόε, είσαι ιδιαίτερα θαρραλέος και σε διακρίνει μία ενεργητική, ενθουσιώδη διάθεση σε κάθε είδους κατάσταση και διαπροσωπική σου επικοινωνία! Είσαι σίγουρα στα καλύτερα σου και βρίσκεις και πάλι τον καλό παλιό εαυτό σου, λύνοντας προσωπικές διαφορές και αντιπαραθέσεις από το παρελθόν! Προσοχή μόνο, στην αυξημένη σου βιασύνη και τον παρορμητισμό σου, ιδίως σε σχέσεις με αδέρφια ή μακρινούς συγγενείς.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, καλύτερα σήμερα να φερθείς λίγο διαφορετικά απ’ότι συνήθως! Απέφυγε την έντονη κοινωνικοποίηση ή κάποια σημαντική συζήτηση με τους άλλους! Η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική για ενδοσκόπηση, εποικοδομητική μοναχικότητα, λήψη αποφάσεων αλλά και παρατήρησης των παροντικών γεγονότων και των καταστάσεων! Εκμεταλλεύσου την διαίσθηση και την διορατικότητα σου.

Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο oroskopos.gr