Οι προβλέψεις της Παρασκευής: Αφήνουμε πίσω την τοξικότητα και τις πληγές του παρελθόντος
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Παρασκευής: Αφήνουμε πίσω την τοξικότητα και τις πληγές του παρελθόντος

Οι προβλέψεις της Παρασκευής: Αφήνουμε πίσω την τοξικότητα και τις πληγές του παρελθόντος

Τι πρέπει να προσέξει κάθε ζώδιο;

Σήμερα επιλέγουμε να αφήσουμε πίσω την τοξικότητα για το καλό μας.

Το Εξάγωνο Ήλιου-Χείρωνα, μας δίνει την ήρεμη και προσγειωμένη δύναμη που χρειαζόμαστε, για να ξεπεράσουμε πληγές του παρελθόντος!.

ΚΡΙΟΣ

Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, προλάβετε παρασκηνιακές καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην ασκήσετε κριτική σε άτομα που αγαπάτε, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε τις απόψεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν το θέλετε πραγματικά, έχετε τρόπο να κάνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις πιο ουσιαστικές. Όσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν, τόσο το καλύτερο για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για να πετυχαίνουν οι συναλλαγές σας, φροντίστε να είστε περισσότερο ευγενικοί και καθόλου εριστικοί. Επιστρατεύστε το θάρρος σας και προσεγγίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκμεταλλευθείτε τις συνθήκες που επικρατούν, για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Ακόμα και αν κάποιοι εμποδίζουν τα σχέδιά σας, κρατήστε το επίπεδό σας και φερθείτε ευγενικά.

ΛΕΩΝ

Είναι τελείως άσκοπο να γυρνάτε συνέχεια στο παρελθόν και να κάνετε συγκρίσεις. Μην κρατάτε κρυμμένα τα συναισθήματά σας και δημιουργήσετε ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αρνηθείτε από εγωισμό αυτά που θέλουν να σας προσφέρουν οι άλλοι. Μην αφήσετε τον εγωισμό σας, να σας στερήσει αυτά που θέλουν οι άλλοι να σας προσφέρουν.

ΖΥΓΟΣ

Βρείτε τρόπους να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας τώρα που οι συνθήκες τα ευνοούν. Μην ξοδεύετε τα αποθέματα της ενέργειάς σας, γιατί θα σας χρειαστεί για να κερδίσετε ότι επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκεφθείτε λίγο και τα δικά σας λάθη, αλλάζοντας παράλληλα και τον τρόπο επικοινωνίας σας. Όταν οι άλλοι δε σας καταλαβαίνουν, μην προσπαθείτε να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έλξη που θα νιώσετε για την επαγγελματική σας εξέλιξη και σταδιοδρομία, θα σας ωθήσουν να απαιτήσετε την αναγνώριση και το σεβασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να υπάρχουν κάποιοι που επιβουλεύονται τη θέση σας, αλλά σκεπτόμενοι σωστά και τοποθετώντας τα χρήματά σας εκεί που πραγματικά έχετε ανάγκη, θα πετύχετε κάθε στόχο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προβάλετε στους συνεργάτες σας τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας και εργαστείτε πάνω στα σχέδιά σας, φροντίζοντας ταυτόχρονα και τα προσωπικά σας συμφέροντα.

ΙΧΘΥΣ

Αναπτύξτε τις ιδέες που έχετε και προβείτε σε οικονομικές δοσοληψίες που θα επηρεάσουν θετικά την πορεία των επαγγελματικών σας σχεδίων.

Δείτε τις προβλέψεις για το ζώδιό σας στο oroskopos.gr