Οι προβλέψεις της Παρασκευής: Ευκαιρίες για έρωτα και χρήμα!
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Παρασκευής: Ευκαιρίες για έρωτα και χρήμα!

Οι προβλέψεις της Παρασκευής: Ευκαιρίες για έρωτα και χρήμα!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο

Σήμερα η Σελήνη στον Ταύρο και οι ευκαιρίες για έρωτα και χρήμα, θα είναι άπειρες την σημερινή ημέρα, για Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύς!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, να είσαι αποφασιστικός, αλλά με μέτρο, απέναντι στις διαπροσωπικές σου επαφές και επικοινωνίες! Προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου και τόσο επίμονος, απορρίπτοντας κατευθείαν την γνώμη των άλλων! Όπως και να’χει, την σημερινή ημέρα, μπορείς εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα και τα θέματα που σε απασχολούν, όμως δώσε τον απαραίτητο χρόνο στις καταστάσεις για να στρώσουν και μην βιάζεσαι πιέζοντας καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σήμερα, είναι στο δικό σου Ζώδιο Ταύρε! Έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου, αρκεί να αποφύγεις την τάση σου για έπαρση, απαιτήσεις και ξεσπάσματα! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αν κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους, θα καταφέρεις, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, προτίμησε την σημερινή ημέρα, να αποφύγεις κοινωνικές συζητήσεις και να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, ώστε να προχωρήσεις στην λήψη σημαντικών αποφάσεων, τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να τις κοινοποιήσεις ακόμα πουθενά! Προσπάθησε επίσης, να μείνεις ανεπηρέαστος από τις γνώμες των άλλων, γιατί όσα ακούς, δεν είναι απαραίτητα ορθά ή αλήθεια! Αντιθέτως, εμπιστέψου χωρίς δισταγμό, την ανεπτυγμένη σου διαίσθηση, πριν από κάθε απόφαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, θα πρέπει να αναμένεις αρκετές αλλαγές και ίσως αρχικά σε αποσυντονίσουν! Ωστόσο, με την βοήθεια των φίλων σου, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο και προσαρμόζεσαι στην εκάστοτε νέα, απροσδόκητη κατάσταση! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα ξεχωρίζεις για την εξυπνάδα σου, τις ιδέες σου και την ισχυρή σου γοητεία, ιδίως στον τρόπο που επικοινωνείς, σε διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, πολλά από τα πρακτικά σου προβλήματα, θα λυθούν σήμερα, λόγω της σοφής και ώριμης αντιμετώπισης σου! Ανταμείβεσαι την σημερινή ημέρα, για την ηρεμία, την υπομονή και την υπευθυνότητα σου, με βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Μπορεί να φαίνεσαι κάπως πιο απόμακρος, αλλά αυτός είναι και ο πραγματικός σκοπός σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, οφείλεις να εκμεταλλευτείς την τύχη και την αισιοδοξία σου, σε κάθε στόχο που έχεις θέσει! Παραδόξως, την σημερινή ημέρα, διακατέχεσαι από έντονη επιθυμία για έντονη επικοινωνία και κοινωνικότητα! Προσοχή μόνο χρειάζεται, η τάση σου για κυνισμό και προκλητικότητα στα λόγια σου, ενδεχομένως να προκαλέσει παρεξηγήσεις σε κοινωνικές επαφές και σχέσεις, γι’αυτό φρόντισε να μην είσαι τόσο αυθόρμητος.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, είσαι σίγουρα ο κυρίαρχος της ημέρας, ακόμα κι αν αυτό δεν φαίνεται με την πρώτη! Επιθυμίες πραγματοποιούνται μέσα από επαφές και επικοινωνίες, λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της διορατικότητας σου! Απέφυγε σήμερα την έντονη κοινωνικότητα και τα πολλά ανούσια λόγια με τους άλλους και θα μπορέσεις με αυτόν τον τρόπο, να πετύχεις πιο εύκολα στόχους και σχέδια, αφού στην κυριολεξία «διαβάζεις» τις προθέσεις των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα όλα κυλούν ακριβώς όπως επιθυμείς, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με τους δικούς σου ανθρώπους, ακόμα και στο σπίτι! Οι δύσκολες καταστάσεις λαμβάνουν τέλος και οι λύσεις έρχονται κυρίως με την βοήθεια και την στήριξη των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, ξεχωρίζεις σήμερα για τον ήρεμο δυναμισμό σου, την πρακτικότητα σου και την ισχυρή λογική σου! Με τον τρόπο αυτό, θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες σου, αλλά και να πετύχεις πολλούς υψηλούς και σημαντικούς στόχους, που καιρό τώρα προσπαθείς να εκπληρώσεις! Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και της εμφάνισης σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, καταφέρνεις να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον των άλλων πάνω σου σήμερα! Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, γι’αυτό μην διστάσεις στιγμή να πάρεις πρωτοβουλίες! Ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση, κυρίως λόγω της δυναμικής και αποτελεσματικής σου δράσης! Μπορείς να αναμένεις ενθουσιασμό, συναισθηματική ανανέωση, χαρά και ανεμελιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, ένα οικογενειακό πρόβλημα ή μία προβληματική, κλονισμένη συγγενική σχέση, λύνεται σήμερα, λόγω της ώριμης και συνετής σου αντιμετώπισης! Οι αντιδράσεις σου, στον ευαίσθητο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, χαρακτηρίζονται από ηρεμία, υπομονή και ωριμότητα! Μπορεί να φαίνεσαι κάπως πιο «κλειστός» κοινωνικά, αλλά αυτός ουσιαστικά είναι και ο σκοπός σου! Να έχεις πάρε-δώσε, μόνο με αληθινούς ανθρώπους που πραγματικά σε αγαπούν και εμπιστεύεσαι.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα φίλε Ιχθύ, οι επαφές και οι επικοινωνίες σου είναι γρήγορες, αποτελεσματικές και εποικοδομητικές! Το μόνο που ίσως πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για κουτσομπολιό! Όπως και να έχει, θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να εκπληρώσεις τους στόχους και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Η δράση, αλλά και οι ιδέες σου, χαρακτηρίζονται από σβελτάδα και αποτελεσματικότητα.

Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο Oroskopos.gr