ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τετάρτης: Aισιοδοξία, κέφι, κοινωνικότητα και γνωριμίες

Οι προβλέψεις της Τετάρτης: Aισιοδοξία, κέφι, κοινωνικότητα και γνωριμίες

Η Σελήνη στον ζωηρό Τοξότη

Πολλές επιλογές σου ευνοούνται σήμερα, αρκεί να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές.

ΚΡΙΟΣ

Ετοιμάσου σήμερα για περιπέτεια, νέες συναρπαστικές εμπειρίες, κοινωνικότητα καλοπέραση και αρκετές ωφέλιμες επαφές! Αλλάζεις παραστάσεις και νοοτροπία, διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους και επικοινωνείς εποικοδομητικά! Νέα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου φέρουν χαρά και αισιοδοξία!

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθείς επίμονα, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα, χειραγωγώντας καταστάσεις και πρόσωπα, γεγονός όμως, που θα γυρίσει εναντίον σου αργά ή γρήγορα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

θα έρθουν αρκετές μεγάλες και ουσιαστικές ευκαιρίες για μία νέα σχέση, αλλά εσύ προσκολλάς σε εξωτερικά και επιφανειακά χαρίσματα και όχι τόσο στα ουσιώδη και βασικά, που χρειάζεται μία σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, μην χάσεις σήμερα την ευκαιρία για αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν σε ενδιαφέρει πια ο,τιδήποτε επιφανειακό στην συμπεριφορά των άλλων με τους οποίους συναναστρέφεσαι, αλλά η ουσία και το βάθος στις διαπροσωπικές σχέσεις! Δεν σε συγκινούν πια περιπέτειες και εφήμερες διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα!

ΛΕΩΝ

Καλύτερα να αποφύγεις σήμερα υπερβολικές και μεγάλες υποσχέσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο, διότι δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις πολλές από αυτές και αυτό θα τον κάνει να αμφιβάλλει για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, νέες γνωριμίες, θαυμαστές και πολλές κατακτήσεις, γεγονός που ανανεώνει την αυτοπεποίθηση σου!

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά, είσαι γεμάτος αποτελεσματικές και έξυπνες ιδέες, που θα σου φέρουν επιτυχία! Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες μικρές οικονομικές απώλειες, λόγω κακής διαχείρισης σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αισθανθείς ξανά σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι μέχρι τώρα έχεις πετύχει! Μπορεί κάποιες στιγμές, να γίνεσαι αρκετά πεισματάρης και δεσποτικός με τους άλλους, θέλοντας να αποκτήσεις τον έλεγχο, αλλά θα το ξεπεράσεις σύντομα, λόγω της καλοπροαίρετης και χαρούμενης προσωπικότητας σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να πεις όχι στην τάση σου να είσαι υπερβολικά ορμητικός και αυθόρμητος, για να αποφύγεις εντάσεις! Ευτυχώς που η παθιασμένη σου και συναισθηματική σου προσωπικότητα, θα ανεβάσει την σεξουαλική σου ζωή! Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα με μία νέα γνωριμία, γιατί αργά ή γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι και ό,τι καλύτερο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές στιγμές μέσα στην ημέρα, θα προτιμήσεις να αφιερώσεις χρόνο σε εσωτερική ψυχική ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράση και υλοποίηση σχεδίων. Αποφεύγεις τις κοινωνικές επαφές και συναναστροφές, αλλά όπως και να’χει, θα δεχθείς ένα μήνυμα ή μία είδηση παρασκηνιακά, που θα ωφελήσει τους σκοπούς και τους στόχους σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος παραπονιέται και δυσανασχετεί, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητας που επιδεικνύεις απέναντι του! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σίγουρα πολλές νέες γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις και θαυμαστές, ιδίως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον!

ΙΧΘΥΣ

Ισως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις στην ψυχρή συμπεριφορά των ανθρώπων που θα συναναστραφείς και γι’αυτό ίσως γίνεις λίγο παραπάνω σνομπ, απόμακρος και σκληρός! Μην το παρακάνεις όμως, γιατί πολύ πιθανόν, αυτή σου η συμπεριφορά, πολύ πιθανόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις και να βλάψει την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, ένα θέμα που την σημερινή ημέρα σε απασχολεί πολύ! Να είσαι επιφυλακτικά εκφραστικός και ρεαλιστής και όλα θα κυλήσουν θετικά!

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr

Exit mobile version