Οι προβλέψεις της Τετάρτης: Απότομη προσγείωση και δυσκολίες
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τετάρτης: Απότομη προσγείωση και δυσκολίες

Οι προβλέψεις της Τετάρτης: Απότομη προσγείωση και δυσκολίες

Ποια πλανητική όψη επηρεάζει τα ζώδια;

To τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μας επιβάλλει να προσγειωθούμε άμεσα, ιδίως επικοινωνιακά και πολύ πιθανόν να γίνει αυτό με δυσάρεστο και σκληρό τρόπο…

Μέσα από επαφές και μετακινήσεις εμφανίζονται ή επαναφέρονται προβλήματα και δυσκολίες που είχαμε αμελήσει και είχαμε καθησυχαστεί.

Με σύνεση και λογική, αναγκαζόμαστε να πάρουμε οριστικές αποφάσεις, επίπονες μεν, απαραίτητες δε.

Τα Παρορμητικά ζώδια ή ωροσκόποι, είναι εκείνοι που πλήττονται και ιδιαίτερα αυτοί του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Λάθη στη συντροφική ζωή θα σου επιφέρουν και τιμωρία. Να είσαι ώριμος, έντιμος και σοβαρός οπωσδήποτε!

ΤΑΥΡΟΣ

Η εργασία και η σκληρή καθημερινότητα πιέζει την ψυχική και σωματική σου υγεία. Δούλεψε σκληρά, πρόσεχε πολύ τα λάθη σου και φρόντισε για την ξεκούραση σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Καλός ο ενθουσιασμός αλλά όταν γίνεται επιπολαιότητα, τα προβλήματα στην ερωτική σου ζωή είναι δεδομένα. Σοβαρέψου και συνετίσου άμεσα στην αισθηματική ζωή, πριν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις επίπονες συνέπειες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώσε έγκαιρα στην οικογένεια και το σπίτι την αξία που τους αρμόζει. Μην θεωρείς τίποτα δεδομένο γιατί θα πληγωθείς και σταμάτα να γυρνάς σε ένα παρελθόν που και αυτή τη φορά θα σε πληγώσει.

ΛΕΩΝ

Προσοχή στα λόγια σου και ιδιαίτερα στους απότομους τρόπους σου σε επαφές και μετακινήσεις. Απέφυγε κουτσομπολιά και εντάσεις με αδέρφια και γείτονες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά ζητήματα προκύπτουν λόγω της δικής σου λάθος διαχείρισης. Η ερωτική σου ζωή απαιτεί ωριμότητα, ολιγάρκεια και κατανόηση από σένα.

ΖΥΓΟΣ

Υποχρεώσεις πάσης φύσεως, που έρχονται με την μορφή αναποδιών και ατυχίας. Αν έκανες λάθος χειρισμούς στο παρελθόν, αναγκάζεσαι τώρα να τις αντιμετωπίσεις. Πρόσεξε πολύ τους σκληρούς εκφραστικούς σου τρόπους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρχονται προβλήματα πάσης φύσεως, αλλά κυρίως από το παρελθόν, που κλονίζουν την ψυχική σου ηρεμία και προκαλούν μελαγχολία και νοσταλγία. Μην παρασύρεσαι σε παράνομους έρωτες ή παρασκηνιακές ενέργειες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δυσκολεύει κατά πολύ η επικοινωνία με τους φίλους σου και πολύ πιθανόν να είσαι η συμπεριφορά σου η αιτία. Μεγαλεπήβολα όνειρα, χωρίς γερές βάσεις, γκρεμίζονται!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα λάθη και η αμέλεια στην εργασία, δεν μένουν τώρα ατιμώρητα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι υπεύθυνος. Η κοινωνική σου εικόνα χαλάει λόγω λάθος δικών σου χειρισμών!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρχονται προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες και κυρίως μετακινήσεις, που σου ρίχνουν την αισιοδοξία σου και σου κόβει τα φτερά απέναντι στους στόχους σου. Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες τώρα!

ΙΧΘΕΙΣ

Μην απαιτείς, μην επιμένεις και μην τα θες όλα δικά σου στον έρωτα. Η απολυτότητά σου θα γυρίσει εναντίον σου. Φρόντισε άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες που σε πιέζουν.