Οι προβλέψεις της Τετάρτης: Διώξτε ανασφάλειες και άγχος!
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τετάρτης: Διώξτε ανασφάλειες και άγχος!

Οι προβλέψεις της Τετάρτης: Διώξτε ανασφάλειες και άγχος!

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο

Μπορεί αυτή η Τετάρτη να στερείται κεφιού, ανεμελιάς και διασκέδασης, λόγω της Σελήνης στη Παρθένο, αλλά σίγουρα είναι ημέρα-ευκαιρία για αναδιοργάνωση της καθημερινότητας μας  και φροντίδα της εξωτερικής μας εμφάνισης.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, ώρα να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου. Επιτέλους ηρεμείς, επικεντρώνεσαι στην βελτίωσή της διάθεσης σου, καταφέρνεις και αποβάλλεις το άγχος, αλλά και την ανασφάλεια που είχες τελευταία και ανανεώνεσαι μέσα σου, αλλά αυτό φαίνεται και προς τα έξω. Δεν δίνεις αξία πια σε μικροπροβλήματα και δεν σε ενδιαφέρουν αναποδιές που δεν έχουν σοβαρές συνέπειες στην ζωή σου. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να επικεντρώνεσαι σε αυτές, χαλώντας την σημερινή ηρεμία και την διάθεση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, σε περιμένει μία υπέροχη ημέρα. Ετοιμάσου για γλέντι, διασκέδαση και ψυχαγωγία, γι’αυτό μην χάσεις την ευκαιρία για έξοδο, που σίγουρα θα έχεις τώρα. Επιπλέον, σε χαρακτηρίζει ομορφιά, γοητεία, λάμψη, δημιουργικότητα και σιγουριά για τον εαυτό σου. Είσαι γενναιόδωρος, έχεις μεγάλη καρδιά και ιδιαίτερα κοινωνικός στις επαφές σου, γεγονός που θα σε κάνει δημοφιλή και περιζήτητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, σήμερα οι οικογενειακές υποχρεώσεις και τα θέματα σπιτιού, σε πιέζουν, αλλά τελικά, ανταπεξέρχεσαι. Οι συγγενικές σχέσεις ενδυναμώνονται ουσιαστικά, ακόμα και μέσα από προβλήματα και νιώθεις υπέροχα με τους δικούς σου ανθρώπους. Θα επιλέξεις, να περάσεις με ηρεμία και χαλάρωση, μέσα στο σπίτι με τους αγαπημένους σου. Βάζεις τέλος στην νευρικότητα και την εσωτερική αναστάτωση και διαφυλάσσεσαι από τα εμπόδια και τις αναποδιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα είναι η ημέρα που σίγουρα θα λάβεις ένα ευχάριστο νέο ή μία λύση που καιρό περίμενες. Μέσα από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα θα πάρεις χαρά και πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα γεμάτη τύχη, επικοινωνίες, επαφές, συναντήσεις και ψυχαγωγικές μετακινήσεις! Κοινωνικές σχέσεις ή σχέσεις με γείτονες και με αδέρφια βελτιώνονται. Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής, εύστροφος, κοινωνικός, ευγενικός και με αξιοζήλευτο λέγειν.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα να θυμάσαι, πως όλοι έχουν δικαίωμα στην διαφορετική γνώμη και εσύ δεν πρέπει να προσπαθείς να τους την επιβάλλεις, γιατί θα δημιουργήσεις προστριβές χωρίς ουσιαστικό λόγο. Εδώ και καιρό, αναζητάς την ασφάλεια, την ηρεμία και την σιγουριά στην ζωή σου και σήμερα το καταφέρνεις, ανακτώντας αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για εξόδους ψυχαγωγίας και νέες ωφέλιμες γνωριμίες. Είσαι απόλυτα δυναμικός, παιχνιδιάρης, έξυπνος και πανέτοιμος να κατακτήσεις στόχους. Είσαι σίγουρα περιζήτητος και αυτό θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα, αφού θα καταφέρεις να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, είναι σίγουρα ανάσα ανακούφισης η σημερινή μέρα. Πιθανόν να έχεις την επιθυμία να κλειστείς στον εαυτό σου σήμερα, να απαρνηθείς για λίγο την κοινωνική ζωή και την εξωστρέφεια και να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, τις ψυχικές σου ανάγκες και τα συναισθήματα σου και έτσι, να ανανεωθείς ψυχολογικά. Επίσης, η διαίσθηση σου είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη και σε βοηθά να προωθήσεις ορθά τα σχέδια και τους σκοπούς σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα προσπάθησε, να μην παραμελείς οικογένεια και εργασία, για κοινωνικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία. Γενικά, η σημερινή ημέρα, θα εντείνει την ανάγκη σου για κοινωνικότητα, δραστηριότητες με φίλους και ενδυνάμωση φιλικών και κοινωνικών σχέσεων. Ωστόσο, μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά και μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για κόντρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, βάλε προτεραιότητα την καταξίωση σου και πραγματικά, ό,τι καταφέρεις σήμερα, θα σου προσφέρει αληθινή και ουσιαστική ικανοποίηση. Αν φροντίσεις επίσης, να περιορίσεις και τα νεύρα σου, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα, για να διορθώσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα. Επιτέλους μπαίνει ένα τέλος στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια και προσγειώνεσαι.

.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα φίλε Αιγόκερε, σε ωθεί να διεκδικήσεις και να πετύχεις στόχους και σκοπούς, με περίσσια ευκολία. Εύνοια επίσης θα έχεις σε επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις. Είσαι άλλωστε γεμάτος τύχη, χαρά, ενέργεια, εγρήγορση, κέφι και αισιοδοξία. Προσοχή χρειάζονται μόνο, οι μεγάλες προσδοκίες και ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου σε πράξεις και αποφάσεις, λόγω αυθορμητισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, καταφέρνεις και ανακαλύπτεις, ακόμα και με έμμεσους τρόπους, τι ακριβώς συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου και έτσι, μαθαίνεις ένα μυστικό που σε αφορά, σε ωφελεί και εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου. Ξέρεις πώς να υλοποιήσεις ιδέες και «θέλω» και επιπλέον, είσαι απόλυτα γοητευτικός, ερωτικός, μυστηριώδης, σοβαρός, αλλά και πιο υποψιασμένος.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, θα σου τραβήξουν σήμερα το ενδιαφέρον σου, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και κάποιες συνεργασίες σου, που χρήζουν βελτίωσης. Ωστόσο, πες όχι σε αναποφασιστικότητα, αναβλητικότητα, αβεβαιότητα, ανησυχία και ανασφάλεια, γιατί θα επεκτείνεις ακόμα περισσότερο, τα προβλήματα που πιθανόν σε απασχολούν. Εγωισμός και ξεσπάσματα, επίσης θα σου βάλουν εμπόδια στα σχέδια σου, γι’αυτό καλό θα ήταν, να τα περιορίσεις άμεσα.

Για περισσότερες προβλέψεις κάνε κλικ στο oroskopos.gr