Οι προβλέψεις της Τετάρτης: Πώς επηρεάζει τα ζώδια ο ανάδρομος Ερμής;
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τετάρτης: Πώς επηρεάζει τα ζώδια ο ανάδρομος Ερμής;

Οι προβλέψεις της Τετάρτης: Πώς επηρεάζει τα ζώδια ο ανάδρομος Ερμής;

Εντάσεις και παρεξηγήσεις....

Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Kαρκίνο και σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στον Κριό την Τετάρτη.

Έρχονται εντάσεις και παρεξηγήσεις, ακόμα και σε παλαιότερα προβλήματα που νομίζαμε ότι τα είχαμε λύσει και ξεπεράσει. Ο λόγος μας, γίνεται επιθετικός, απότομος και εγωκεντρικός.

Οι τσακωμοί θα είναι απανωτοί, αν δεν προσπαθήσουμε να κατευνάσουμε τους τόνους και αν αφήσουμε την παρορμητικότητα μας, να φέρει ρήξεις! Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, στο τι ξεστομίζουμε και στο τι κάνουμε και φροντίζουμε να περιορίσουμε ανώριμες εγωιστικές απαιτήσεις.

Η ερωτική διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, όμως οι αποφάσεις που θα παρθούν τώρα, ιδιαίτερα αν αφορούν παρελθοντικούς έρωτες, θα αποδειχθούν λάθος. Προσοχή επίσης στις μετακινήσεις μας, αφού λόγω απροσεξίας ή νευρικότητας θα υπάρξουν αναποδιές και γκάφες.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, είναι εκείνοι που επηρεάζονται περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Προστάτεψε την οικογένεια σου και μην ξεσπάς πάνω στους δικούς σου ανθρώπους. Μην παρασύρεσαι σε έρωτες του παρελθόντος!

ΤΑΥΡΟΣ

Μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά και ψέματα, γιατί εσύ θα βγεις χαμένος. Μην είσαι επιθετικός σε επαφές στο κοινωνικό περιβάλλον και αδέρφια. Πρόσεξε επίσης τις μετακινήσεις σου και τα επικοινωνιακά σου πάρε-δώσε, με άτομα του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Περιόρισε άμεσα τις άσκοπες σπατάλες και μην κάνεις καμία οικονομική συμφωνία αυτήν την εποχή. Συγκράτησε τα νεύρα και την ζήλια σου στην ερωτική ζωή και απέφυγε επανασύνδεση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή στις μετακινήσεις σου, στην οξυθυμία ή την παρορμητικότητα σου κυρίως επικοινωνιακά και κυρίως όσον αφορά άτομα από τα παλιά! Απέφυγε εκκρεμότητες με πρόσωπα από το παρελθόν!

ΛΕΩΝ

Προστατέψου από κουτσομπολιά  και επιπλέον προστάτεψε τα μυστικά και την προσωπική σου ζωή. Παρασκηνιακές ερωτικές ιστορίες δεν σε ευνοούν. Πες όχι σε πληγές του παρελθόντος!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περιόρισε την επιθετική και εριστική συμπεριφορά απέναντι σε καλούς φίλους, γιατί θα υπάρξουν ρήξεις. Μην στηρίζεις τα όνειρα σου σε επιπόλαιες ελπίδες.

ΖΥΓΟΣ

Πρόσεχε πολύ λάθη και βιασύνες στο τομέα της καριέρας ή που ενδεχομένως να πλήξουν την καλή σου εικόνα και να σε εκθέσουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόσεχε τις μετακινήσεις σου αλλά και την συμπεριφορά σου στην κοινωνική σου ζωή. Μηνύματα, επαφές και επικοινωνίες από το παρελθόν, επιστρέφουν και σε απογοητεύσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην απαιτείς στον έρωτα και μην ξοδεύεις αλόγιστα. Μην προσπαθείς να χειραγωγήσεις ανθρώπους και ιδιαίτερα το σύντροφο σου. Κλείσε οικονομικές εκκρεμότητες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην κάνεις λάθη λόγω εγωισμού, βιασύνης, παρορμητικότητας και οξυθυμίας στην συντροφική σου ζωή, ιδιαίτερα στην επικοινωνία!  Διαχειρίσου με λογική την συντροφική ζωή και απέφυγε πισωγυρίσματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διαχειρίσου σωστά την καθημερινότητα και ιδιαίτερα τον προγραμματισμό του χρόνου σου και ειδικότερα στην εργασία!

ΙΧΘΥΣ

Μην είσαι απαιτητικός στην ερωτική ζωή, μην τα θες όλα δικά σου και πρόσεχε αν αυτά που ξεστομίζεις, πληγώνουν. Προστάτεψε την φήμη σου από ερωτικά και κοινωνικά λάθη και πες όχι στο παρελθόν!

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr