Οι προβλέψεις της Τρίτης: Μην υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας!
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τρίτης: Μην υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας!

Οι προβλέψεις της Τρίτης: Μην υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας!

Το Τετράγωνο του Άρη από τον Κριό και του Δία από τον Αιγόκερω θα προκαλέσει αρκετές ζημιές…

Mέρα που κάποιοι από μας θα αγγίξουν τα όρια της υπερβολής, θα πουν “ναι” στο ριψοκίνδυνο και ίσως μερικοί “φάνε τα μούτρα τους”.

Το Τετράγωνο του Άρη από τον Κριό και του Δία από τον Αιγόκερω θα προκαλέσει αρκετές ζημιές…

Διψάμε για ρίσκο και απαιτούμε-ορισμένες φορές παράλογα πράγματα-σαν μικρά κακομαθημένα παιδιά και προκαλούμε φυσικά αντιδράσεις!

Ίσως παραέχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και τον υπερεκτιμάμε. Είμαστε ατρόμητοι, φιλόδοξοι, δυναμικοί και ορμητικοί, αλλά αν δεν προσέξουμε τις υπερβολές, θα υπάρξουν απώλειες και συγκρούσεις!

Η όψη αυτή επηρεάζει κυρίως τα ζώδια και τους ωροσκόπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Έχεις ανάγκη από επιβεβαίωση και προβολή, γεγονός που σε παρασύρει σε παρακινδυνευμένα ρίσκα και έπαρση. Απέφυγε να ασχολείσαι τόσο επιφανειακά την προβολή του εαυτού σου και σκέψου ως συνήθως λογικά και προσγειωμένα, ώστε να αποφύγεις λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ

Απόφυγε αυτές τις μέρες παρασκηνιακές μυστικές ενέργειες, γιατί ίσως ριψοκινδυνεύεις αρκετά χωρίς να το καταλαβαίνεις. Μείνε λοιπόν έντιμος και μην αφήνεις τον εσωτερικό σου κόσμο να αναστατώνεται χωρίς λόγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φιλικές σου σχέσεις κινδυνεύουν, αν δεν προσέξεις την τάση σου για υπερβολές, εγωισμό και τσακωμούς. Μην διακινδυνεύεις σημαντικές για σένα φιλικές σχέσεις αλλά και τα μεγάλα σου όνειρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αντί να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς στην καριέρα, τα απαιτείς και τα κυνηγάς με τρόπο λανθασμένα παρορμητικό. Παράλληλα στα αισθηματικά σου οφείλεις να είσαι ολιγαρκής και όχι τόσο σκληρός. Μην χαλάσεις την καλή σου κοινωνική εικόνα, λόγω υπερβολών και νευρικότητας.

ΛΕΩΝ

Αν επιθυμείς την αλλαγή στη ζωή σου, να ξέρεις ότι το να επαναστατήσεις, το να φέρεσαι επιπόλαια και νευρικά, δεν θα σε βοηθήσει. Μείνε προσγειωμένος και πρόσεξε κάθε τάση σου για υπερβολή, ιδίως σε μετακινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απέφυγε ερωτικές ζήλιες και απαιτήσεις, που θα φέρουν σκληρές συγκρούσεις αλλά και θα βαρύνουν την ψυχολογία σου. Μην τα θες όλα δικά σου στον έρωτα και πρόσεξε τις σπατάλες, γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν.

ΖΥΓΟΣ

Η οξυθυμία σου και η απαιτητικότητα σου θα φέρει σοβαρά προβλήματα και εντάσεις στη συντροφική ζωή. Παράλληλα, σημαντικές για σένα συνεργασίες κινδυνεύουν λόγω της επιπόλαιης και εγωιστικής σου στάσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν θες να πάρεις αυτό που αξίζεις στην εργασία, δεν πρέπει να το απαιτήσεις, αλλά να το αποδείξεις. Πρόσεχε εργασιακά λάθη λόγω παρορμητικότητας, διατροφικές υπερβολές και μην απαιτείς την τελειότητα από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα αισθηματικά σου γίνεσαι υπερβολικός, απαιτητικός και μάλλον επιπόλαιος, γεγονός που μπορεί να σου στοιχίσει και μία όμορφη ερωτική σχέση αλλά και την καλή σου φήμη. Μην επιδεικνύεις τόσο πολύ τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συγκράτησε οπωσδήποτε τα νεύρα και την απαιτητικότητά σου στον χώρο της οικογένειας και του σπιτιού. Προσπάθησε να διεκδικείς αυτά που σου ανήκουν και μην θες όλο και περισσότερο. Μην παρασύρεσαι αλόγιστα σε ένα παλιό έρωτα, γιατί θα απογοητευτείς στο τέλος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οφείλεις τώρα να είσαι ιδιαίτερα συγκρατημένος και ολιγαρκής σε επαφές με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς και γνωστούς, όπως και πολύ προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. Απόφυγε όσο μπορείς νευρικότητα και παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Είσαι πολύ απόλυτος, κτητικός και οξύθυμος στα ερωτικά σου ζητήματα, γεγονός που θα φέρεις συγκρούσεις, αντί για το θετικό αποτέλεσμα που θες. Επίσης πρόσεχε τι ξοδεύεις και τις διατροφικές υπερβολές.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr