Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια

Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια

Μια έκλειψη και ο Ανάδρομος Ερμής στο πρόγραμμα

Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η Έκλειψη Ηλίου αλλά και ο Ανάδρομος Ερμής;

ΚΡΙΟΣ

Αξιοποιήστε τη μέρα παρέα με το σύντροφό σας και μακριά από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, για να δεχθείτε μικρές και μεγάλες απολαύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι μνήμες και οι εμπειρίες του παρελθόντος θα δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στις παρούσες σχέσεις σας. Η λειτουργία των σχέσεών σας και η επικοινωνία σας με τους άλλους δε θα είναι ιδανική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σωρεία υποθέσεων, εκκρεμοτήτων και ευθυνών που έχετε αναλάβει τους τελευταίους μήνες, έχουν εξαντλήσει τα όρια της υπομονής σας και κατά συνέπεια και τα νεύρα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να πείσετε τους συνεργάτες σας, ότι τα σχέδιά σας μπορούν να υλοποιηθούν και να πετύχουν.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να καταπιαστείτε με κάτι δημιουργικό που δε θα μεγαλώνει το άγχος σας, αλλά θα σας χαρίζει στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα τους προσεγγίσετε, αλλά και γενικά στον τρόπο που θα εκφραστείτε μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

Κινηθείτε έξυπνα για να αποφύγετε τις παγίδες και τα λάθη που θα δημιουργηθούν και μην κάνετε ανοίγματα ή επεκτατικές κινήσεις, χωρίς να έχετε τις απαραίτητες βάσεις για να ξεκινήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε τις ελλείψεις στον προσωπικό ή στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ παράλληλα θα καλυτερέψει και η ψυχολογική σας κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η στάση σας θα παίξει αρνητικό ρόλο σε κάποια σχέση σας, ενώ δε θα είναι τόσο εύκολο να ξεπεράσετε τις αντιπαραθέσεις που υπάρχουν με το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας κατανοώντας καλύτερα τα συναισθήματά σας και θα αποκτήσετε σιγουριά, αυτοπεποίθηση και σταθεροποίηση της συναισθηματικής σας ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναρπαστική σας προσωπικότητα θα λειτουργεί για το συμφέρον σας. Δε θα είναι καθόλου παράξενο αν ερωτευθείτε με την πρώτη ματιά ή αν αποφασίσετε να κάνετε σαρωτικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ

Μην αμελήσετε να είστε συνεπείς απέναντι στα άτομα που αγαπάτε, καθώς τιμωρείται η ασυνέπεια και θα σας έρθουν δυσάρεστες εκπλήξεις αν δεν είστε προσεκτικοί.

Για περισσότερες προβλέψεις κάνε κλικ στο oroskopos.gr