Οι προβλέψεις του Σαββάτου: Συναίσθημα και ρομαντισμός
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις του Σαββάτου: Συναίσθημα και ρομαντισμός

Οι προβλέψεις του Σαββάτου: Συναίσθημα και ρομαντισμός

Υπό την επιρροή της Σελήνης στον Καρκίνο

Σήμερα, με την Σελήνη στον Καρκίνο, μας κατακλύζει το συναίσθημα, ο ρομαντισμός αλλά και η ευαισθησία. Έχουμε την ανάγκη να βρεθούμε κοντά σε ανθρώπους που μας συνδέουν δεσμοί αγάπης!

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, η σημερινή Σύνοδος Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι κι αν κάνεις ή πεις σήμερα! Θα ανακαλύψεις, πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές, που θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν και εσύ τώρα πρέπει να τους αντικρούσεις! Οφείλεις να εντείνεις τις προσπάθειές σου, ώστε οι σταθερές καταστάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου να διατηρηθούν ως έχουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πραγματοποιείται η Σύνοδος Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα και επηρεάζει τον τομέα της ζωής σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Οφείλεις λοιπόν οπωσδήποτε, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν απρόοπτα! Προσοχή χρειάζονται και οι κοινωνικές σου επαφές, γι’αυτό απέφυγε σημαντικές γνωριμίες και συζητήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα χρειαστεί να έχεις ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν! Πιθανόν να αγανακτήσεις ή να εξαντληθείς με κάποια θέματα και θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή, οργανώνοντας καλύτερα τα πράγματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η Σύνοδος Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα σήμερα, θα επηρεάσει και θα πιθανόν να πλήξει σημαντικά τον σημαντικό για σένα τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και συναναστροφών! Η όψη μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν προσέξεις! Κάποιες καταστάσεις θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό σκηνικό στην ατμόσφαιρα και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση, αλλά εσύ πρέπει να προσέξεις τις αντιδράσεις σου!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από άγχος, τρέξιμο και αρκετή κούραση! Η Σύνοδος Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα που πραγματοποιείται σήμερα, σε αναγκάζει να βρεις άμεσες λύσεις και να οργανωθείς, για την βελτίωση της καθημερινότητας σου, της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα την ροή της ζωής σου! Οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες κάθε είδους, επιτέλους τακτοποιούνται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή Σύνοδο Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα, να ενεργοποιεί κρίση σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου επιδιώξεις, την αυτοπεποίθησή σου, την προβολή σου, την δημιουργικότητά σου, τον τρόπο που ψυχαγωγείσαι, αλλά και τα παιδιά, πρέπει να επιστρατεύσεις λογική και αυτοσυγκράτηση! Διατήρησε χαμηλούς τους τόνους και κυρίως την ωριμότητα σου!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η Σύνοδος Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα σε επηρεάζει άμεσα και μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, αν δεν παραμείνεις έντιμος, ψύχραιμος και λογικός! ! Οφείλεις να βρεις τώρα πρακτικές λύσεις, χωρίς εντάσεις, σε θέματα ή αλλαγές που έχουν να κάνουν με το σπίτι! Φρόντισε να διαχειρίζεσαι ορθά κάποιες καταστάσεις στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις κλονίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με την Σύνοδο Ερμή-Κρόνου, χρειάζεται προσοχή! Να είσαι τολμηρός στα λόγια σου, επικοινωνιακός, αλλά όχι ριψοκίνδυνος, εγωιστής, απότομος, αγενής, ανέντιμος, επιπόλαιος και εριστικός. Πρόσεξε τι λες, που το λες και πως το λες, οπωσδήποτε, ώστε να μην χαλάσουν οι κοινωνικές σου σχέσεις και συναναστροφές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, με την σημερινή όψη Συνόδου Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού τώρα θα τα δεις να απειλούνται! Πιθανόν να φταίει η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που προκύπτουν, από κάποια γεγονότα σήμερα και τώρα σου ξυπνά την ανάγκη της προσωπικής ανάδειξης της αξίας σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα χρειάζεται προσοχή! Μην το παρακάνεις και απαιτείς με ένταση όλο και περισσότερα από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις και χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που ενδεχομένως να προκληθούν, γιατί θα υπάρξουν μεγάλες απώλειες που δεν υπολόγιζες! Η Σύνοδος Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα, σε αφορά άμεσα και μπορεί να σου φέρει μεγάλες ζημιές, αν δεν προσέξεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα με την Σύνοδο Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα, πριν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε και την λογική σου, αλλά και τις εμπειρίες σου! Η ανάγκη σου για απομόνωση και εσωτερικό ψάξιμο, ίσως αυξηθεί τώρα, όπως και οι φοβίες ή τα άγχη σου! Χειρίσου σωστά και κυρίως συνειδητά τον συναισθηματικό και ψυχικό σου κόσμο, χωρίς να παρασύρεσαι σε ξεσπάσματα!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Σύνοδος Ερμή-Κρόνου-Πλούτωνα, επηρεάζει άμεσα τις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Γενικά μείνε συγκρατημένος στις κοινωνικές σου επαφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα όρια σου και μην φέρεσαι παρορμητικά και αυθόρμητα! Θα αναγκαστείς αναθεωρήσεις, μετά από μία ένταση ή παρεξήγηση, ορισμένες φιλικές σου σχέσεις!

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr