Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια μυστικά και σκάνδαλα που θα σε ταράξουν
ΖΩΔΙΑ

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια μυστικά και σκάνδαλα που θα σε ταράξουν

Η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια μυστικά και σκάνδαλα που θα σε ταράξουν

Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω προκαλεί ιντριγκαδόρικες, κουτσομπολίστικες και σκανδαλώδεις εξελίξεις στις επικοινωνίες μας

Μυστικά, σκάνδαλα, παρασκήνια, κουτσομπολιά έρχονται να ξεσκεπαστούν αυτό το διάστημα ενώ διαπιστώνουμε ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται ετούτο τον καιρό, έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και επιβάλλονται με πολύ απόλυτο και σκληρό τρόπο!

Πάμε να δούμε αναλυτικά πώς επηρεάζεται το κάθε ζώδιο, όπως αναφέρονται στο oroskopos.gr

Κριός

Ιδανική μέρα για να επικεντρωθείς με πείσμα και επιμονή στα επαγγελματικά σου προκειμένου να πετύχεις έναν σημαντικό σκοπό! Προσοχή σε συζητήσεις με προϊστάμενο, ίσως να νιώσεις ότι καταπιέζεσαι και δεν μπορείς να χειριστείς κάποιες καταστάσεις!

Ταύρος

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προχωρήσεις σε έγγραφα, συμφωνίες, αλλά και για να λάβεις πληροφορίες και μηνύματα που θα λύσουν τους γρίφους και τις αμφιβολίες που είχες στο μυαλό σου!

Δίδυμοι

Οι συνθήκες είναι ακατάλληλες για να συζητήσεις ή και να συμφωνήσεις για μία νέα οικονομική δέσμευση. Παλιότερα χρεωστικά υπόλοιπα αποτελούν άγχος γιατί λαμβάνεις είδηση που σε απογοητεύει!

Καρκίνος

Το μυστήριο και το παρασκήνιο των ημερών αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Προσοχή σε λόγια και σε συζητήσεις που τώρα θα προκαλέσουν αδιέξοδα! Θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες σκληρές αποφάσεις γιατί δεν γίνεται διαφορετικά!

Λέων

Το άγχος είναι κυρίαρχο γιατί στην εργασία σου υπάρχει έντονο παρασκήνιο αλλά και ισχυρός ανταγωνισμός! Προσπάθησε να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις για τα απλά και καθημερινά πράγματα!

Παρθένος

Ειδήσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου σε γεμίζουν με πάθος , ίσως όμως και με ζήλεια! Πες αυτά που αισθάνεσαι χωρίς να προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου ως σωστή!

Ζυγός

Αρνητικές σκέψεις βυθίζουν την ψυχολογία σου σε μία μελαγχολία, ίσως γιατί υπάρχουν ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος όπου τώρα τα κουβεντιάζεις για τα λύσεις! Κάποιες οικογενειακά ζητήματα φαίνεται ότι σε ταλαιπωρούν σημαντικά!

Σκορπιός

Σκληρά λόγια θα πεις αυτή την ημέρα, για αυτό φρόντισε να συγκρατηθείς γιατί δεν θα μπορείς να πάρεις πίσω όλα όσα θα ξεστομίσεις! Ιδανική μέρα για να εργαστείς μοναχικά και να συλλέξεις πληροφορίες.

Τοξότης

Συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά σε αγχώνουν πολύ γιατί δεν ξέρεις πώς να χειριστείς κάποιες καταστάσεις! Προσοχή σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς για μία οικονομική επένδυση ή και αγορά.

Αιγόκερως

Το μυαλό σου είναι κοφτερό και είσαι σε ετοιμότητα να εφαρμόσεις σκληρές αποφάσεις. Προσοχή ωστόσο στις κυριαρχικές και εξουσιαστικές σου τάσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν σε συμπεριφορές που θα είναι αρκετά απόλυτες.

Υδροχόος

Η ψυχολογία σου είναι αρκετά πεσμένη αυτή την ημέρα γιατί συνειδητοποιείς ότι κάποιοι κύκλοι κλείνουν. Στα επαγγελματικά αισθάνεσαι προσωρινό αδιέξοδο!

Ιχθύες

Λόγια και κουτσομπολιά από το κοινωνικό σου περιβάλλον σε απογοητεύουν! Είσαι σε φάση που δεν ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς ενώ κάποιο άτομο του κοινωνικού σου περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανό να προδώσει την εμπιστοσύνη σου!

Για περισσότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε το oroskopos.gr