Ημερήσιες προβλέψεις 22/9: Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό
ΖΩΔΙΑ

Ημερήσιες προβλέψεις 22/9: Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό

Ημερήσιες προβλέψεις 22/9: Ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό

Ποιοι ευνοούνται;

Ο Ήλιος σήμερα περνά στο Ζώδιο του Ζυγού! Διπλωματία, δικαιοσύνη και συντροφικότητα χαρακτηρίζουν τις επόμενες μέρες μας! Οι πιο ευνοημένοι είναι φυσικά τα Ζώδια του Αέρα, αλλά και της Φωτιάς!

ΚΡΙΟΣ

Αντιμετωπίστε διπλωματικά τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο. Προσέξτε την εμπλοκή των συναισθημάτων σας, γιατί είναι κάτι που πραγματικά δε σας συμφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Βοηθήστε έναν καλό σας φίλο, κατανοώντας τις ευαισθησίες και τις αδυναμίες του. Ακούστε το ένστικτό σας που σας λέει να σκύψετε πάνω από ένα οικογενειακό θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον εργασιακό σας χώρο λειτουργήστε με πνεύμα φιλικό και δημιουργικό. Βάλτε στη ζωή σας λίγη ερωτική δράση και θα ανακαλύψετε πως έτσι εκτονώνεστε καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφού ξέρετε καλά πως το κλείσιμο στον εαυτό σας δεν οδηγεί πουθενά μην το πράττετε. Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων, περιορίστε τις παρορμητικές ενέργειες.

ΛΕΩΝ

Μην απογοητεύεστε από τα έξοδα που βλέπετε να ξεπηδούν καθημερινά, όλα θα φτιάξουν. Η αμυντική στάση που φροντίζετε να διατηρείτε τον τελευταίο καιρό κουράζει τους φίλους και το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην παραπονιέστε γιατί οι αλλαγές που γίνονται έχουν ως αφετηρία τη δική σας συμπεριφορά. Οι απαντήσεις που περιμένετε θα καθυστερήσουν, γι’ αυτό μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων, θα σας προβάλλει έντονα στο χώρο σας. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, εάν νιώθετε πως η καθημερινότητα σας έχει αποδυναμώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τη μέρα που έρχεται για να βγείτε, να διασκεδάσετε και γενικώς να κάνετε ότι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει. Ενεργήστε αποφασιστικά στο να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απαντήστε στον εαυτό σας τι πραγματικά ζητάτε από τη ζωή, καθώς η εύνοια και η έμπνευση συναντιούνται και συνδέονται μεταξύ τους μ’ ένα πολύ χειροπιαστό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε νέα πορεία θα δρομολογήσετε και τις σχέσεις σας με τους άλλους, ξεδιαλύνοντας ότι δε σας χρειάζεται και σας ψυχοπλακώνει και κρατώντας ότι είναι απαραίτητο για να συνεχίσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διατηρήστε το ήρεμο κλίμα ώστε οι αποφάσεις σας να έχουν ορθότητα και να μη μπορέσει αργότερα να σας κατηγορήσει κανείς για άσχημη συμπεριφορά.

ΙΧΘΥΣ

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκαταστήσετε λάθη του τελευταίου καιρού ή και ακόμα πιο παλιά, χωρίς να προκληθούν εντάσεις και παρανοήσεις.