Κώστας Λεφάκης: Μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις για τα αισθηματικά σας  – Οι προβλέψεις του Μαΐου
ΖΩΔΙΑ

Κώστας Λεφάκης: Μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις για τα αισθηματικά σας – Οι προβλέψεις του Μαΐου

Κώστας Λεφάκης: Μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις για τα αισθηματικά σας  – Οι προβλέψεις του Μαΐου

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου

Πώς θα εξελιχθεί ο Μάιος για τα 12 Ζώδια;

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη!

Κριός

Ενδιαφέροντα για τα οικονομικά σας προβλέπονται αυτόν τον μήνα. Μετά τις εορταστικές μέρες του Πάσχα συγκεντρωθείτε στον τομέα που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, να υπερασπιστείτε το συμφέρον σας αλλά και να εξετάσετε προτάσεις που θα σας γίνουν, ή που θα κάνετε εσείς σύμφωνα με μια ιδέα ή δυνατότητα που επεξεργάζεστε. Η οικογένεια και η εργασία που σας απασχολούν και τα ζητήματα που θα προκύψουν από αυτούς τους τομείς που απαιτούν λεπτό χειρισμό. Στα ερωτικά σας η κατάσταση είναι μεταβατική με καλές στιγμές αλλά και απρόσμενες πικρίες. Μην βιαστείτε να θεωρήσετε σαν αυταπόδεικτα πράγματα που μόνο ο χρόνος μπορεί να εδραιώσει.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζωδιό σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι ευχάριστο σε προσωπικά, αισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα. Οι μέρες του Πάσχα ευνοούν νέες γνωριμίες, κοινωνικές δραστηριότητες και κάποιες κοντινές μετακινήσεις. Στη συνέχεια θα είστε πολυάσχολοι και καλό θα ήταν να ξεχωρίσετε τους τομείς ενδιαφέροντός σας. Οι περισσότεροι έχετε γενέθλια αυτόν τον μήνα και θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις, να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα, ή να κατοχυρώσετε ένα επαγγελματικό δικαίωμα. Πρέπει να τα έχετε όλα έτοιμα πριν το τέλος του μήνα καθώς ο Δίας φεύγει από το ζωδιό σας και περνά σε εκείνο των Διδύμων. Φέρνει αλλαγές για αυτές που πρέπει να έχετε προνοήσει.

Δίδυμοι

Οι μέρες του Πάσχα διαφαίνονται κοινωνικές, αλλά και επαγγελματικά δραστήριες. Οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα δεν θα λείψουν, ιδιαίτερα στις σχέσεις με τους άλλους. Αισθηματικά ο μήνας σας θέλει σταθερούς σε αποφάσεις, ειλικρινείς σε συζητήσεις και υποχωρητικούς στα αδιέξοδα. Ο μήνας αυτός μπορεί να θεωρηθεί και το κλείσιμο μιας περιόδου με πολλές υποχρεώσεις που σας οδήγησαν σε άλλα μονοπάτια. Ο Δίας περνά στο ζώδιό σας το τελευταίο δεκαήμερο και εγκαινιάζει μια νέα εποχή δράσης, επικοινωνίας, ανάπτυξης, σπουδών, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσας καθημερινότητας. Δώστε προσοχή στα πρακτικά σας ζητήματα και δημιουργήστε το κατάλληλο πλέγμα ασφάλειας για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Καρκίνος

Ένα ζήτημα σχετικό με το σπίτι ή την οικογένεια μπορεί να βρει το δρόμο για την λύση του. Υπάρχουν αρκετά πρακτικά θέματα που θα απαιτήσουν την προσοχή σας αυτό το διάστημα. Τα οικονομικά σας επιβάλουν συντηρητική τακτική για αυτό αποφύγετε κάθε τι ριψοκίνδυνο και μην κάνετε έξοδα ούτε να αναλάβετε δύσκολες υποχρεώσεις. Οι μέρες του Πάσχα θα σας βοηθήσουν να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε, αν δεν έχετε το μυαλό σας στην εργασία και στις εκεί υποχρεώσεις σας. Ετοιμαστείτε κι εσείς για κάποια σημαντικά βήματα σταδιοδρομίας, που θα καλύψουν τη ματαιοδοξία σας, αλλά θα σας δημιουργήσουν και εύλογο άγχος.

Λέων

Το Πάσχα μπορεί να σημάνει και το αποκορύφωμα μιας σχέσης ή ενός ζητήματος που σας απασχολεί καιρό. Οι μέχρι τώρα υποχρεώσεις σας έφεραν έλλειψη ψυχραιμίας. Λίγες μέρες ανάπαυλας θα βοηθούσαν να δείτε τις καταστάσεις με πιο ψύχραιμη ματιά. Στις 26 ο Δίας περνά στους Διδύμους και σας βοηθά να αλλάξετε οπτική και να καταλάβετε ότι αυτό που θεωρούσατε μονόδρομο, τελικά οδηγεί σε πολλούς άλλους προορισμούς. Είναι σημαντικό να κάνετε την αρχή σε οτιδήποτε σκέφτεστε για να διαπιστώσετε μετά ότι κάποιοι είναι πολύ πρόθυμοι να σας υποστηρίξουν. Αν δεν κάνετε το λάθος να αναλαμβάνετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν, τότε θα μπορέσετε και τη σχέση σας να βελτιώσετε, αλλά και το συμφέρον σας να υποστηρίξετε αποτελεσματικά.

Παρθένος

Οι Πασχαλινές μέρες ευνοούν όσους έχετε αποφασίσει να τηρήσετε το έθιμο και να βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε. Αποφύγετε τις πολυπληθείς παρέες όμως, ώστε να μπορείτε να συνεννοηθείτε καλύτερα με όσους έχετε γύρω σας. Κάποιοι θα δείτε ότι ευνοείστε σε επαγγελματικά βήματα. Κάποιοι άλλοι θα αποφασίσετε να διευρύνετε τις γνώσεις σας με μια επιμόρφωση και θα επιδιώξετε μια επιπλέον ειδίκευση. Αισθηματικά το κλίμα βελτιώνεται μετά τα μέσα του μήνα, αλλά πρέπει να ξεφύγετε κι εσείς από κάποια στερεότυπα. Η οικογένεια θέτει κάποια συγκεκριμένα ζητήματα, αλλά σίγουρα υπολογίζει στην άποψη και στην ακεραιότητά σας. Μη βάζετε φρένο σε οτιδήποτε σας αφορά και έχει πάρει μια πορεία εξέλιξης.

Ζυγός

Εξακολουθείτε να είστε εκτεθειμένοι σε όσα συμβαίνουν στο προσωπικό κυρίως, αλλά και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Ξεκουραστείτε και απολαύστε τις ημέρες του Πάσχα. Η σωματική και ψυχική σας υγεία είναι απαραίτητες για όσα θέλετε να επιτύχετε. Στα αισθηματικά σας αποφύγετε τις άμεσες και αυθόρμητες ενέργειες καθώς το τέλος του μήνα θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τα κακώς κείμενα. Όσο και αν δεν πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό, θα δείτε ότι για κάποιο λόγο, με κάποια αφορμή, ή με κάποιο γεγονός, θα ευνοηθείτε και θα ανακουφιστείτε. Οικονομικά είναι στο χέρι σας να κρατήσετε ισορροπημένο το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας, ιδιαίτερα αν καταφέρετε να αντισταθείτε στην καταναλωτική σας διάθεση.

Σκορπιός

Τα αισθηματικά και οι συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν, στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ενώ συχνά η ψυχολογία σας θα παραμείνει ευάλωτη με αποτέλεσμα να μην μπορείτε, άλλοτε να πάρετε μια θέση και άλλοτε να παγιώσετε μια άποψη. Επωφεληθείτε από τις Πασχαλινές γιορτές για να πλησιάσετε ανθρώπους, να ηρεμήσετε ψυχολογικά και να προετοιμάσετε τα επόμενα βήματά σας. Στο μεταξύ πρέπει να είστε συντηρητικοί στα οικονομικά σας και κυρίως να αποφύγετε ανάληψη νέων ευθυνών. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που θα δέσμευαν το χρόνο και το χρήμα σας στο εγγύς μέλλον. Η κοινωνική σας δραστηριότητα μεγαλώνει και αξίζει αυτό να το αξιοποιήσετε ανάλογα.

Τοξότης

Οι μέρες του Πάσχα ευνοούν την κοινωνική σας δραστηριότητα, τις συναντήσεις, τις μετακινήσεις, αλλά μη ξεχνάτε να οριοθετείτε και αυτά που θέλετε να κάνετε. Πολλοί βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο με τα επαγγελματικά σας, τα οποία θα παρουσιάσουν ευκαιρίες βελτίωσης τις τελευταίες μέρες του μήνα. Οι άλλοι εξακολουθούν να σας απασχολούν με τον τρόπο τους κι εσείς πρέπει να σταματήσετε να είστε τόσο ανεκτικοί απέναντί τους. Αισθηματικά αν κάτι δεν σας ικανοποιεί, ή δεν σας ταιριάζει, μπορείτε να το αλλάξετε το τελευταίο δεκαήμερο όταν ο Δίας και η Αφροδίτη περάσουν στο ζώδιο των Διδύμων. Προσοχή όμως στο τι θα επιλέξετε!

Αιγόκερως

Πολύ δουλειά και κίνηση αλλά και μερικές έκτακτες αντιξοότητες διαμορφώνουν το κλίμα του φετινού Μαΐου, με έντονη την αίσθηση της ανησυχίας. Μετά τις γιορτινές μέρες του Πάσχα και την ανάπαυλα των διακοπών, θα έχετε πάρει τις κατάλληλες και επωφελείς για σας αποφάσεις. Ωστόσο δεν θα λείψουν αρκετές καλές στιγμές οι οποίες είναι στο χέρι σας να τις παρατείνετε χρονικά. Επιμεληθείτε την ασφάλεια σας και μεριμνήστε για τα προβλήματα δικών σας ανθρώπων. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις αυτή την περίοδο όπως και να στηριχτείτε σε αντίστοιχες άλλων. Επαγγελματικά κινηθείτε περισσότερο με προνοητικότητα παρά με παρόρμηση.

Υδροχόος

Οι μέρες του Πάσχα σας βοηθούν να ανασυγκροτηθείτε, να βρείτε τη ζωή με τους αγαπημένους σας, αλλά δεν σας απαλλάσσουν από τις μεγάλες ευθύνες που έχετε αναλάβει για τη βελτίωση των αγαπημένων σας. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε έξυπνα τις υποθέσεις και να αποφύγετε τους κινδύνους. Τις δυσκολίες στην εργασία σας αντιμετωπίζετε τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε λίγο αργότερα. Μην έχετε μεγάλες απαιτήσεις για τα αισθηματικά σας πριν τελειώσει ο μήνας και εννοείται ότι δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να λογαριαστείτε με τον σύντροφό σας. Για ορισμένους δεν θα λείψουν οι μικρές ανακάμψεις αλλά θα πρέπει να προλάβετε να τις αξιοποιήσετε.

Ιχθείς

Επωφεληθείτε από τη χαλάρωση των ημερών του Πάσχα και ανανεωθείτε με όποιο τρόπο σας διευκολύνει. Τον υπόλοιπο μήνα που έχετε πολλά τρεξίματα και αυτό σημαίνει αρκετή κούραση και άγχος. Οι καθυστερήσεις θα είναι αποφύγετε και θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή ακόμη και αν πρόκειται για κάτι που σας ψυχαγωγεί. Πρέπει, με δυο λόγια, να προνοήσετε για τα τεντωμένα νεύρα σας που δεν έχουν πολλές συγκινήσεις. Αποφύγετε την απομόνωση αλλά μην φλυαρείτε για τα προβλήματα σας σε ανθρώπους που δεν έχουν δοκιμαστεί η εμπιστοσύνη τους. Ασχοληθείτε βασικά με αυτούς που αγαπάτε και αντιμετωπίζετε με αισιοδοξία τα θέματα του σπιτιού σας.

Για περισσότερα αστρολογικά θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr