Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, τους υποψηφίους του και τον πλανήτη
ΖΩΔΙΑ

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, τους υποψηφίους του και τον πλανήτη

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, τους υποψηφίους του και τον πλανήτη

Δύσκολα τα πράγματα και για το κόμμα και για το μέλλον!

Ο Κώστας Λεφάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Οι δεκατιανοί» και έδωσε προβλέψεις για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και γενικότερα για την πολιτική και την κοινωνία.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου έχει μια ευαίσθητη πορεία.  Το θαύμα που πήρε ο κ. Μητσοτάκης δεν μειώνεται εύκολα.

Επιφυλάσσομαι στη φράση ότι το αποτέλεσμα στις εκλογές θα είναι έκπληξη. Θα εκπλαγούν και αυτοί που είναι αισιόδοξοι και αυτοί που είναι απαισιόδοξοι.

Η Αχτσιόγλου είναι Αιγόκερως, γεννημένη του 1985, το έτος του βούβαλου, και θεωρώ πολύ σημαντικά τα παιδιά που γεννήθηκαν το 1983, 1985, του 1987 και του 1988, στατιστικά μιλώντας.

Ο κ. Κασσελάκης είναι Κριός με Σελήνη στον Λέοντα γι’ αυτό έχει κάτι “αυτοκρατορικό” που δείχνει ότι έχει ικανότητα να πολεμήσει και να αντέξει.

Η μέρα των εκλογών επηρεάζει όπως η μέρα που έγιναν οι βουλευτικές, ήταν το φεγγάρι στον Δίδυμο. Η ΝΔ κέρδισε πάρα πολλά από τους αναποφάσιστους γιατί είναι στο ζώδιο του Ζυγού.  Ήταν πολύ τυχερός ο κ. Μητσοτάκης και πολύ άτυχος ο κ. Τσίπρας. Έμπαινε στο ζώδιό του ο Άρης.

Το να βγει μία γυναίκα δεν είναι τόσο εύκολο αλλά είναι πολύ πιθανό. Θα μας θυμίσει λίγο την κυρία Γεννηματά.

Γενικότερα για μία διετία ακόμα θα υπάρχει αδύναμη αντιπολίτευση.

Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2026 είναι μια προσομοίωση πολέμου όπως ο Β΄ Παγκόσμιος αλλά με μία άλλη μορφή. Το πύρινο στοιχείο θα παίξει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Η ανάκαμψη ξεκινάει από την άνοιξη του 2026» είπε χαρακτηριστικά.