Τα ζώδια της Κυριακής: Ερωτική διάθεση, καχυποψία αλλά και σωστές αποφάσεις
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Κυριακής: Ερωτική διάθεση, καχυποψία αλλά και σωστές αποφάσεις

Τα ζώδια της Κυριακής: Ερωτική διάθεση, καχυποψία αλλά και σωστές αποφάσεις

Η Σελήνη στον Σκορπιό τα προκαλεί όλα

Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα μας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς, φιλοχρήματους και καχύποπτους.

Ταυτόχρονα όμως αυξάνει την διορατικότητα μας, φέρνοντας σωστές αποφάσεις που οδηγούν στην επιτυχία και σε λύσεις!

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα θα καταφέρεις να κερδίσεις το ουσιαστικό ενδιαφέρον των άλλων, την προσοχή τους, τον σεβασμό τους αλλά και τον θαυμασμό τους, αφού αυτή η ξαφνική συντηρητική σου και ώριμη στάση, θα βελτιώσει κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα. Μπορεί κάποιες στιγμές να δείχνεις λίγο πιο απρόσιτος, απ’ότι συνήθως, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί δεν θες κάποιος, να μπορεί εύκολα να κατανοήσει τις προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου, πράγμα που το πετυχαίνεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα φίλε Ταύρε, ο τομέας που είναι σαφώς ευνοημένος σήμερα, είναι αυτός της φιλίας! Φίλοι σου δίνουν λύσεις και σε βοηθούν έμπρακτα, σε ότι πρόβλημα ή θέμα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις, όπως και στην διεκδίκηση των στόχων σου! Κράτα κοντά λοιπόν, τους καλούς σου φίλους κοντά σου και προστάτεψε την σχέση σου μαζί τους! Γενικά, ετοιμάσου για ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές, αλλά και ευχάριστες στιγμές ψυχαγωγίας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα φίλε Δίδυμε, παρασκηνιακές επαφές, ευνοούνται ιδιαίτερα, γι’αυτό έστω για τώρα, προσπάθησε να μην είσαι «ανοιχτό βιβλίο»! Η διαίσθηση και η διορατικότητα σου είναι οι σύμμαχοι σου, σε κάθε σου δραστηριότητα, απόφαση και κίνηση! Ξέρεις από την πρώτη στιγμή αν μία διαπροσωπική επαφή θα έχει θετική εξέλιξη και αν μπορεί να σε ωφελήσει ή να σου δημιουργήσει πρόβλημα και καταλαβαίνεις αμέσως, αν το άτομο που έχεις απέναντί σου είναι ειλικρινές, έμπιστο και αληθινό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα φίλε Καρκίνε, μην διστάσεις να πάρεις το ρόλο του κυνηγού για να κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Να έχεις αυτοπεποίθηση και τόλμη, αλλά σε καμία περίπτωση υπερβολική έπαρση ή ρίσκο! Διψάς για περιπέτεια, προσωπική προβολή και εμπειρία! Δεν φοβάσαι να ζήσεις με πάθος και ένταση την κάθε στιγμή, αλλά μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα, διότι θα έρθουν απογοητεύσεις, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για απαιτήσεις, οι οποίες είναι ομολογουμένως υπερβολικές και δογματικές! Αποφασίζεις να δείξεις την σταθερή πλευρά του χαρακτήρα σου με επιμονή και αν αποφύγεις… ξεροκεφαλιά, καταφέρνεις μέσα από επαφές, να μην μπορέσει κανείς να αμφισβητήσει την τιμιότητα, την αξιοπιστία και την σοβαρότητα σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου επαφές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις, να κάνεις αλλαγές και να περάσεις όμορφα! Κυνηγάς στόχους υψηλούς και οι σύμμαχοι σου σε αυτό, είναι φυσικά οι φίλοι σου, που θα σταθούν δίπλα σου σε κάθε σου δραστηριότητα, γι’αυτό καλό είναι να ακούς τις συμβουλές τους, προτού κάνεις κίνηση για οτιδήποτε! Καταφέρνεις και αλλάζεις εύκολα ότι δεν σου αρέσει, ιδίως όταν αντιλαμβάνεσαι ότι μία τοξική σχέση, σου κάνει κακό.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, αποφασίζεις να δείξεις μεγάλη κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων και αυτό θα ανταμειφθεί σίγουρα κατά την διάρκεια της ημέρας, από τους ανθρώπους που θα έχεις δίπλα σου, που σ’αγαπούν και αγαπάς! Σήμερα παρόλο που κλείνεσαι στον εαυτό σου κάποιες στιγμές, θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς και να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα θα είναι σίγουρα μία όμορφη εμπειρία, γεμάτη διασκέδαση και καλοπέραση! Έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, όμως αν κάποιος αδιαφορήσει για σένα γίνεσαι και υπερβολικά εύθικτος! Μπορεί να έχεις την τάση να δραματοποιείς τις καταστάσεις και να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου με τρόπο υπέρμετρο, αλλά κοινωνικά είσαι «έξω καρδιά»! Ζήσε την σημερινή ημέρα στο έπακρο και μην διστάσεις στιγμή να προβάλλεις τον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα προτεραιότητα σου είναι η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων! Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή υπόθεση για σένα και θα δεις πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, για καλοπέραση ή παιχνιδάκια! Είσαι αρκετά συγκρατημένος και δεν παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου, αφού θα βάλεις προτεραιότητα πρακτικά θέματα καθημερινότητας! Ωστόσο, θα πρέπει να βρεις οπωσδήποτε και λίγο χρόνο για ξεκούραση, γι’αυτό οργάνωσε σωστά τις δουλειές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, σε χαρακτηρίζει ομορφιά, γοητεία, γλυκύτητα και ένα ιδιαίτερο ταμπεραμέντο! Η ημέρα θα φέρει σίγουρα πολλές ευκαιρίες, για στιγμές διασκέδασης και κοινωνικοποίησης, ωστόσο η τάση σου να αργείς να παίρνεις αποφάσεις ή να αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις και ευθύνες, θα σου φέρει αρνητικές συνέπειες. Όπως και να έχει πολλές θα είναι οι επαφές και οι γνωριμίες σήμερα, γι’αυτό εκμεταλλεύσου το.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα μία αποκάλυψη, που ρίχνει κάποιες «μάσκες» στον κοινωνικό σου περίγυρο, θα σε κάνουν να συνειδητοποιείς πως δεν αξίζουν όλοι οι άνθρωποι την παρέα και την εμπιστοσύνη σου! Για το λόγο αυτό, θα σε πιάσουν οι καχυποψίες σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και ίσως προτιμήσεις τις μοναξιές σου! Δίπλα σου φρόντισε να έχεις ανθρώπους που εμπιστεύεσαι πραγματικά και είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε προδώσουν.

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, σήμερα είσαι πιο εξωστρεφής και κοινωνικός από ποτέ! Η ημέρα θα σου φέρει σίγουρα δίπλα σου ανθρώπους, με τους οποίους θα ζήσεις συναρπαστικές στιγμές γεμάτες ένταση και περιπέτεια! Ιδανική περίοδος για εξόδους ψυχαγωγίας ή οργάνωση ενός ταξιδιού και εκδρομής! Είσαι χαρωπός, κοινωνικός, ενθουσιώδης και αισιόδοξος, αλλά πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για ανούσια επανάσταση, κουτσομπολιά και κόντρες χωρίς λόγο.

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr