ΖΩΔΙΑ

Κυριακή: Επικοινωνιακές δυσκολίες και καθυστερήσεις “βλέπουν” τα άστρα

Κυριακή: Επικοινωνιακές δυσκολίες και καθυστερήσεις “βλέπουν” τα άστρα

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Ο Ερμής, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω συναντιούνται σήμερα και μας επιβάλλουν να προσγειωθούμε, να προσέχουμε τον λόγο μας, να είμαστε κατανοητοί και να μην προσβάλλουμε τον συνομιλητή μας, όντας απότομοι.

Επίσης μας προειδοποιούν για αναβολές ή καθυστερήσεις σε ταξίδια, μετακινήσεις και συναντήσεις.

Επίσης θα μας απασχολήσει η επιστροφή του αρνητικού παρελθόντος και συγκεκριμένα στενάχωρων υποθέσεων που εκκρεμούν ακόμα, δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ και πάντα βαθιά μέσα μας, μας βάραιναν και μας βασάνιζαν.

Ήρθε η ώρα, να πάρουμε οριστικές και αναγκαστικές αποφάσεις και να κλείσουμε όσα κεφάλαια έμειναν ανοιχτά, ενώ δεν έπρεπε!

Αυτή η εσωτερική πίεση, θα φέρει σίγουρα απαισιόδοξο και ίσως εμπόλεμο κλίμα, αφού οι ευθύνες θα πρέπει να μοιραστούν και πολλές διαπροσωπικές σχέσεις θα περάσουν κρίση.

Τα παρορμητικά ζώδια και ωροσκόποι πλήττονται περισσότερο από τις όψεις του Ερμή και ιδιαίτερα αυτοί του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Λάθος κινήσεις του παρελθόντος που τάραξαν τα θεμέλια της καριέρας σου, τώρα επιστρέφουν μέσω κάποιας συζήτησης, συμφωνίας ή είδησης. Φρόντισε να διορθώσεις με προσοχή όλες τις κακοτοπιές αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία σου μειώνεται και οι πεποιθήσεις σου για τη ζωή αλλάζουν, εφόσον προβλήματα του παρελθόντος δεν λύθηκαν ποτέ. Πρόσεξε πολύ πως χειρίζεσαι επαφές και μετακινήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Νιώθεις ότι χάνεις τον έλεγχο, φοβάσαι ότι οι άλλοι προσπαθούν να σε κυριεύσουν μέσα από επαφές, η ερωτική επικοινωνία είναι απογοητευτική και το παρελθόν σε κυνηγά υποσυνείδητα. Ανακάλυψε τα βαθύτερα συναισθήματα σου και ξεκίνα από το μηδέν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν μπορείς πια να ξεπερνάς τα προβλήματα με το σύντροφο με επιπόλαιες συμπεριφορές. Οι πιέσεις τώρα είναι ασφυκτικές, η επικοινωνία μεταξύ σας δεν βοηθάει και μόνο με υπομονή και ηρεμία θα καταλάβεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις με τη σχέση σου. Όχι στην έναρξη σχέσης τώρα, αν είσαι ελεύθερος!

ΛΕΩΝ

Όλες οι εκκρεμότητες που έχεις αφήσει στην εργασία και στην καθημερινότητα σου, έρχονται τώρα στην επιφάνεια και σου δημιουργούν έντονο άγχος. Οργάνωσε άμεσα τον χρόνο σου, δούλεψε σκληρά και επικοινώνησε στον εργασιακό σου περιβάλλον, με σοβαρότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι διασκεδάσεις και οι επιφανειακοί έρωτες δεν σε καλύπτουν πια, αντιθέτως σε μελαγχολούν. Η ερωτική και κοινωνική επικοινωνία δεν είναι αυτή που επιθυμείς και παλαιοί ανολοκλήρωτοι έρωτες, βιώνουν το τέλος.

ΖΥΓΟΣ

Προσπάθησε με εκ βάθους συζήτηση να διορθώσεις ότι σε κατατρώει στην οικογένεια αλλά και από το παρελθόν σου, βάζοντας γερές βάσεις σε ότι καταφέρεις. Πες όχι στο ερωτικό παρελθόν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθεις έντονη απαισιοδοξία και δυσκολεύεσαι να μετακινηθείς, όπως και να εκφραστείς στον κοινωνικό σου περίγυρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κλείσε όλες τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, μάθε να δουλεύεις σκληρά για τα κεκτημένα σου, και όχι μόνο τα υλικά αλλά και τα συναισθηματικά, για να έχεις τα αποτελέσματα που θες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αρνείσαι πια τις υποχρεώσεις σου και λύσε ό,τι πρόβλημα έχεις αφήσει άλυτο σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Όλοι οι χειρισμοί σου, πρέπει να είναι ώριμοι και απόλυτα σωστοί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθεις ότι δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τα δύσκολα γεγονότα, ιδιαίτερα αυτά που σε βασανίζουν από παλιά και αυτό σε καταβάλει ψυχολογικά και μελαγχολείς. Πες όχι σε παρασκηνιακές σχέσεις!

ΙΧΘΥΣ

Αισθάνεσαι πίκρα ή αδιαφορία από το φιλικό σου περιβάλλον, δυσκολεύεσαι επικοινωνιακά μαζί τους και νιώθεις μοναξιά.

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr  

Exit mobile version