Με το «δεξί» μπαίνει η νέα χρονιά – Αυτά είναι τα 4 ζώδια που παίρνουν ανάσα μετά από πολύχρονη ταλαιπωρία
ΖΩΔΙΑ

Με το «δεξί» μπαίνει η νέα χρονιά – Αυτά είναι τα 4 ζώδια που παίρνουν ανάσα μετά από πολύχρονη ταλαιπωρία

Με το «δεξί» μπαίνει η νέα χρονιά – Αυτά είναι τα 4 ζώδια που παίρνουν ανάσα μετά από πολύχρονη ταλαιπωρία

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις

Η νέα χρονιά μπήκε, ο απολογισμός έχει ήδη γίνει και όλοι ελπίζουν πώς όσα τους βασάνιζαν θα εξαφανιστούν ή έστω θα είναι περισσότερο διαχειρίσιμα.

Ωστόσο, μόνο αυτά τα τέσσερα ζώδια θα απελευθερωθούν από όλα τους τα προβλήματα και θα πάρουν μία ανάσα μετά από πολύχρονες ταλαιπωρίες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις, όπως αναφέρονται στο oroskopos.gr .

ΤΑΥΡΟΙ

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δοκιμάστηκαν πολλοί τομείς στην ζωή σου και ένιωσες ότι ανοίγει το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, με αποτέλεσμα να χάσεις τις ισορροπίες στην ζωή σου! Χώρισες, δοκιμάστηκες στα επαγγελματικά, είχες προβλήματα με τον σύζυγο, τον πατέρα, τον προϊστάμενο στην δουλειά και κάθε στόχος σου περνούσε από πολλές συμπληγάδες μέχρι να υλοποιηθεί, αλλά πολλές φορές έτρωγες και «πόρτα» δηλαδή δεν μπορούσες να πετύχεις αυτό που ήθελες … Το 2023 έρχεται με διαφορετικές διαθέσεις … Στο ξεκίνημά του ενδυναμώνεσαι ψυχολογικά , φεύγει ένα μεγάλο βάρος από την πλάτη σου, αποδέχεσαι τη νέα τάξη πραγμάτων που υπάρχει στην ζωή σου και νιώθεις καλά μέσα σου! Την περίοδο των γενεθλίων σου, η είσοδος του Δία στο ζώδιο σου, θα σου προσφέρει τα δώρα της τύχης και εκεί μπαίνεις ουσιαστικά σε μία περίοδο μεγάλης δημιουργικότητας που θα δεις πολλά από τα όνειρα και τα σχέδια που έκανες για την ζωή να μπορούν τώρα να γίνονται πράξη!

ΛΕΟΝΤΕΣ

Σταδιακά από το 2020 άρχισαν οι «σφαλιάρες» του Κρόνου από τον Υδροχόο που «τσάκισε» σχέσεις και συνεργασίες. Απογοητεύτηκες από ανθρώπους, σου φέρθηκαν χωρίς οίκτο, χώρισες κάτω από περίεργες συνθήκες, έζησες μία εμπειρία που σου έξυσε πληγές του παρελθόντος, όμως ένιωσες και πολύ έντονο το αίσθημα της μοναξιάς. Τσαλαπατήθηκε ο Λιονταρίσιος «εγωισμός» σου (με την καλή έννοια πάντα) και συνειδητοποίησες ότι οι άνθρωποι με τους οποίους πίστευες ότι μπορείς να έχεις μία κοινή πορεία και κατεύθυνση, δεν μπορούν να είναι σταθερά στο πλευρό σου! Είναι γεγονός ότι έγιναν σημαντικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σου από το 2020 και έπειτα, ενώ και στον επαγγελματικό τομέα ήρθαν τα πάνω κάτω … Το 2023 ξεκινά με τον Δία να έχει κάνει το πέρασμα του στο ζώδιο του Κριού, ο ενθουσιασμός για νέα σχέδια επανέρχεται, οι ευκαιρίες για ανάπτυξη είναι περισσότερες, αλλάζεις στάση και φιλοσοφία ζωής και πας παρακάτω, αφήνοντας πίσω σου ανθρώπους που σε αδίκησαν, που έπαιξαν μαζί σου, ή που το κεφάλαιο της μεταξύ σας σχέσης έκλεισε ουσιαστικά! Αφήνεις χώρο για νέα πρόσωπα στην ζωή σου και διψάς πολύ περισσότερο για νέες εμπειρίες, νέες περιπέτειες και τις ζεις! Γίνεσαι και πάλι ο φιλόδοξος μαχητής που δεν το βάζει κάτω, αλλά κυνηγάς τα μεγάλα οράματα της ζωής σου και έχεις την εσωτερική δύναμη ότι θα τα πετύχεις. Οι μεγάλες επαγγελματικές διακρίσεις / κατακτήσεις, αλλά και η μεγάλη παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο σου (από Μάη έως Οκτώβρη), θα σε βοηθήσουν να επανεκτιμήσεις την ζωή, να χαρείς στιγμές και να ζήσεις και πάλι στιγμές απόλαυσης και έρωτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποχαιρετάς το 2022 και νιώθεις αρκετά μουδιασμένος, κουρασμένος, εξαντλημένος … Αν γυρίσεις το χρόνο πίσω και θυμηθείς όλα όσα έχουν μεσολαβήσει στην ζωή σου από το 2020 και έπειτα, θα κάνεις σίγουρα έναν μορφασμό απόγνωσης, την άλλη στιγμή όμως θα πεις … «Τουλάχιστον τα κατάφερα και άντεξα»! Οι οικογενειακές ευθύνες, τα απανωτά προβλήματα στο σπίτι, στην οικογένεια, στις σχέσεις, οι μεγάλοι αιφνιδιασμοί και τα σοκαρίασματα που έζησες μπαίνουν για τα καλά στο παρελθόν! Από το ξεκίνημα του 2023 επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο στην εργασία σου, βελτιώνονται οι επαγγελματικές συνθήκες και αυτό σου δίνει δύναμη, αλλά σε βοηθά να προσαρμόσεις την ζωή σου στα νέα δεδομένα που έχουν πλέον διαμορφωθεί και κατανοείς ότι οι αλλαγές που προέκυψαν άναρχα, τελικά σε έχουν οδηγήσει σε έναν νέο τρόπο ζωής που αρχίζεις να συνηθίζεις αλλά και να σου αρέσει κιόλας! Από το Μάη και έπειτα, μπαίνουν και νέοι άνθρωποι στην ζωή σου, με τρόπο αιφνίδιο, απρόοπτο ή και κεραυνοβόλο, όμως είναι άνθρωποι που θα μείνουν καιρό στην ζωή σου και θα μπορείς μαζί τους να δέσεις άγκυρα και να νιώσεις σταθερότητα! Θα αρχίσεις να θέτεις νέους στόχους, θα υπάρξουν ανοίγματα και προοπτικές που θα σε ικανοποιήσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις σιγουριά για το μέλλον. Δικαίως λοιπόν θα πεις … επιτέλους τέλος, επιτέλους νέα αρχή!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι γεγονός ότι τσαλαπατήθηκες από το 2020 και έπειτα, ναι φιλοξενούσες τον Κρόνο που δοκίμαζε ποικιλοτρόπως τις αντοχές σου, συνδυασμό όμως με τον Ουρανό και τις Εκλείψεις που σχηματίστηκαν, έκανες αλλαγή πορείας και πλεύσης ζωής. Ανατράπηκαν πολλά από αυτά που σχεδίαζες, που ήθελες, άλλαξες δουλειά, άλλαξες συνήθειες, άλλαξες τόπο διαμονής, τερμάτισες σχέσεις, τερμάτισες συνεργασίες, έμεινες με άδειο πορτοφόλι, πλήρωσες για λανθασμένες επιλογές και έμεινες στον άσσο αρκετές στιγμές! Αναγνώρισες όμως και σφάλματά σου, κάποια από αυτά μπόρεσες και ακόμα το προσπαθείς να τα διορθώσεις, για άλλα σφάλματα όμως ο χρόνος πίσω δεν γυρνά, με αποτέλεσμα να έχεις πάρει πλέον τα μαθήματα σου! Το 2023 ξεκινά με πολύ θετικούς οιωνούς… από τον Μάρτιο απελευθερώνεσαι από όλες αυτές τις δοκιμασίες που έχεις περάσει, όμως ήδη από το ξεκίνημα του νέου έτους, σε διακατέχει η επιθυμία να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να αλλάξεις την ζωή σου, πράγμα που το κάνεις. Παίρνεις νέες αποφάσεις για το μέλλον σου, αλλάζεις ιδέες, απόψεις, παραστάσεις, θεωρίες, μεταφορικό μέσο …. Λειτουργείς πιο οργανωμένα και προγραμματισμένα στα οικονομικά ή και δεσμεύεσαι ουσιαστικά για έναν στόχο ή για την απόκτηση σε κάτι που θέλεις πολύ! Από το Μάη και έπειτα, είσαι πιο ανοιχτός και συναισθηματικά, η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μία πολύ καλύτερη πορεία ανανέωσης, όπου πλέον ξέρεις τι πρέπει να αποφύγεις και είσαι έτοιμος να δοθείς!

Για περισσότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε το oroskopos.gr