“Μένουμε Σπίτι”: Τι κάνει κάθε ζώδιο για να γεμίσει τον χρόνο του;
ΖΩΔΙΑ

“Μένουμε Σπίτι”: Τι κάνει κάθε ζώδιο για να γεμίσει τον χρόνο του;

“Μένουμε Σπίτι”: Τι κάνει κάθε ζώδιο για να γεμίσει τον χρόνο του;

Μια πιο χιουμοριστική προσέγγιση σε αυτό που συμβαίνει γύρω μας

Ο κορονοϊός μπορεί να ενέσκηψε στη χώρα, όπως και σε όλον τον πλανήτη, αλλά λίγο χιούμορ είναι σωτήριο για να διατηρήσουμε το ηθικό μας ψηλά σε τέτοιους καιρούς.

Έτσι παρακάτω θα διαβάσετε τη χιουμοριστική πλευρά του πώς επιλέγει κάθε ζώδιο να γεμίσει τον χρόνο του ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του!

ΚΡΙΟΣ

Κάνει σεξ με τον Σκορπιό, όλη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχει αγοράσει τρόφιμα για 2 μήνες και έχει ήδη φάει τις μισές προμήθειες, γιατί δεν έχει τι να κάνει!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η χαρά του φλερτ μέσω Messenger, Tinder και Instagram…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γιατί πριν πού ήταν; Μέσα στο σπίτι δεν ήταν;

ΛΕΩΝ

Εμπλουτίζει το κανάλι του στο Youtube με βιντεάκια τούμπας για να γίνει διάσημος ή προσπαθεί να γίνει influencer δοκιμάζοντας συνολάκια ή απλά ανεβάζει 300 selfies την ημέρα, από κάθε γωνιά του σπιτιού…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνει κάθε μέρα γενική καθαριότητα! Τσάμπα τα 280 διαφορετικά απορρυπαντικά-απολυμαντικά που αγόρασε με όλο του τον μισθό;

ΖΥΓΟΣ

Κλαίει με αναφιλητά όλη μέρα στο κρεβάτι του… Τι γιατί; Γιατί έκλεισαν όλα τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής, τα γυμναστήρια, τα solarium και τα μανικιούρ-πεντικιούρ…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάνει σεξ με τον Κριό, όλη μέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλη η οικογένεια τον έχει δέσει στο κρεβάτι του και τον έχουν φιμώσει, για να μην φωνάζει “Αφήστεεεε με να βγωωωω”!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρωί δουλεύει από το σπίτι, το μεσημέρι δουλεύει από το σπίτι, το απόγευμα δουλεύει από το σπίτι και το βράδυ ελέγχει αν και οι υφιστάμενοί του δούλεψαν από το σπίτι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τρολάρει στα social media όσους έχουν αγοράσει τόνους χαρτιών υγείας, βρίζει με posts όλους τους πολιτικούς και τσακώνεται με τους φίλους του, γιατί αρνούνται συνάντηση.

ΙΧΘΥΣ

Θριλερική μουσική υπόκρουση, ο Ιχθύς μόνος στο Σύνταγμα, όλα ερημικά τριγύρω… Ρωτάει τους τσολιάδες “Τι έγινε ρε παιδιά;”, δεν του απαντούν ως είθισται… Πανικός!

Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο oroskopos.gr