Ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους για τους επόμενους 7 μήνες: Πολεμικό κλίμα στις συμφωνίες, την επικοινωνία, τη σεξουαλική ζωή των ζωδίων!
ΖΩΔΙΑ

Ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους για τους επόμενους 7 μήνες: Πολεμικό κλίμα στις συμφωνίες, την επικοινωνία, τη σεξουαλική ζωή των ζωδίων!

Ο Άρης μπαίνει στους Διδύμους για τους επόμενους 7 μήνες: Πολεμικό κλίμα στις συμφωνίες, την επικοινωνία, τη σεξουαλική ζωή των ζωδίων!

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους από σήμερα, 20 Αυγούστου 2022 για  7 ολόκληρους μήνες, δηλαδή έως 25 Μαρτίου 2023, είναι από τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα της περιόδου αυτής.

Ο Άρης αντιπροσωπεύει την ενέργεια, την δράση, τη σεξουαλικότητα.

Στο επόμενο επτάμηνο, ο τομέας των επικοινωνιών θα φλέγεται από εξελίξεις. Θα επηρεαστεί και ο τομέας της εκπαίδευσης, των μετακινήσεων, των αποφάσεων, των συμφωνιών

Άρης στους Διδύμους: Τα βασικά χαρακτηριστικά της περιόδου

  • Επικοινωνούμε και εκφραζόμαστε με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, αυθόρμητα , χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό κάποιες στιγμές θα έχει τα ευχάριστα επακόλουθα (νέες γνωριμίες, σημαντικές αποφάσεις) άλλοτε τα δυσάρεστα (καβγάδες)
  • Λεκτικές αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις, βιαστικές και απότομες συμπεριφορές αλλά και κυκλοθυμία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπινων αντιδράσεων το αμέσως επόμενο διάστημα.
  • Δραστηριοποιούμαστε περισσότερο στον τομέα της γνώσης/επιμόρφωσης
  • Το μυαλό μας βρίσκεται σε εγρήγορση με πολλές νέες ιδέες/ θεωρίες που τις μοιραζόμαστε με μεγάλο τον ενθουσιασμό
  • Είμαστε πιο εξωστρεφείς και έτοιμοι να κάνουμε νέες γνωριμίες
  • Έχουμε την ανάγκη να δραπετεύσουμε από την ρουτίνα και να είμαστε περισσότερο σε κίνηση
  • Επιζητούμε στην καθημερινότητά μας τις εναλλαγές και την ποικιλία , έτσι λοιπόν μπορεί να καταπιανόμαστε με πολλές νέες δραστηριότητες – τις οποίες όμως πολύ εύκολα μπορεί να βαρεθούμε
  • Ασχολούμαστε περισσότερο με το μεταφορικό μέσο, το κινητό, το tablet, το laptop
  • Αναλαμβάνουμε δράση για την διεκπεραίωση εγγράφων/συμφωνιών
  • Είμαστε πιο ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι στην ροή των εξελίξεων

Άρης και σεξ

Μπαίνουμε σε μία περίοδο ανάλαφρη, παιχνιδιάρικη, εμπειρική, με εναλλαγές. Η εγκεφαλική έλξη είναι βασική προϋπόθεση για την εξέλιξη των ερωτικών ιστοριών και η έλλειψη αυτής η αιτία εκδήλωσης άστατων συμπεριφορών.

Δεν παύει ωστόσο ο Άρης από αυτή την θέση να είναι ο επιπόλαιος, ενθουσιώδης «έφηβος» που διψά να επικοινωνήσει, να φλερτάρει και να αποκτήσει γνώσεις, γεγονός που τον κάνει να χάνει πολύ εύκολα και γρήγορα το ενδιαφέρον του.

Πολύ μιλάς λίγο φιλάς; Κάπως έτσι είναι ο Άρης στους Διδύμους!

Τι πρέπει να προσέξουμε τους επτά μήνες που ακολουθούν;

  • Την αιχμηρότητα του λόγου
  • Την βιασύνη στο να κρίνουμε καταστάσεις, να μιλήσουμε, να απαντήσουμε ή και να αποφασίσουμε!
  • Δείχνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο μεταφορικό μέσο, στην οδήγηση και στις κινήσεις μας για αποφυγή ατυχημάτων
  • Δεν βιαζόμαστε να αποφασίσουμε την ανάληψη πολλών δραστηριοτήτων και υποχρεώσεων. Μπορεί να έχουμε όλη την καλή διάθεση και τον ενθουσιασμό για να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, δεν θα είναι όμως πάντα εφικτό
  • Διατηρούμε κατά νου ότι κάποια λόγια δεν μπορούμε εύκολα να τα πάρουμε πίσω, έτσι λοιπόν πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ καλά πριν «εκτοξεύσουμε» ιδέες, αποφάσεις, κρίσεις
  • Συγκρατούμε τη νευρικότητα στις αντιδράσεις μας, πολύ περισσότερο στις μετακινήσεις μας αλλά και στις επικοινωνίες μας
  • Μαθαίνουμε και εφαρμόζουμε ασκήσεις χαλάρωσης, αφού το στρες θα είναι σε υψηλή κλίμακα και η υπερένταση θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της καθημερινότητάς μας

Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Κριός

Η πορεία του Άρη στο ζωδιακό κύκλο, είναι σημαντική για το ζώδιο σου, αφού είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου. Αυτή τη φορά, η είσοδός του στον Αέρινο Εκπρόσωπο του μεταβλητού Σταυρού, τον Δίδυμο, είναι εξέχουσας σημασίας για σένα, αφού θα παραμείνει για 7 ολόκληρους μήνες, παραμένοντας και για 2μιση μήνες φαινομενικά ανάδρομος. Από τις 20/8 λοιπόν μπαίνεις σε ένα διάστημα πνευματικής εγρήγορσης, βρίσκεις και πάλι το θάρρος της γνώμης σου και παίρνεις σημαντικές πρωτοβουλίες για την ζωή σου. Βιάζεσαι να πας μπροστά, να πας παρακάτω, να εφαρμόσεις αποφάσεις, να μοιραστείς τις απόψεις σου, τις ιδέες σου, να προβείς σε νέες συμφωνίες, να υπογράψεις και σε διακατέχει η αστείρευτη φλόγα να εφαρμόσεις εδώ και τώρα τις ιδέες σου, που μάλιστα είναι πολλές. Οι 7 μήνες που ακολουθούν λοιπόν, ενεργοποιούν πλήρως τις επικοινωνιακές σου δραστηριότητες, είσαι μόνιμα σε κίνηση και σε δράση! Τα καλά νέα είναι ότι θα ξεφύγεις από την ρουτίνα σου, θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους, θα προχωρήσεις μπροστά σχέδια/συμφωνίες , θα κάνεις μετακινήσεις αρκετές, θα έχεις πολλές λαμπρές ιδέες. Τι είναι αυτό όμως που πρέπει να προσέξεις; Με τον Άρη από αυτή την θέση, θα σε διακατέχει η βιασύνη, στην έκφραση , στην λήψη αποφάσεων, αλλά και στις μετακινήσεις σου! Θα χρειαστεί να συγκρατήσεις τις παρορμήσεις σου για να αποφύγεις τους καβγάδες, την ένταση, την αθυροστομία, τα ατυχηματάκια! Προσοχή χρειάζεται να δείξεις στο μεταφορικό μέσο και στην οδήγηση, για τυχόν βλάβες. Γεγονότα και εντάσεις στην σχέση με αδέρφια, γείτονες είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου.

Tip: Το επόμενο διάστημα σκέψου πριν αποφασίσεις ή κρίνεις, άκουσε περισσότερο – μίλα λιγότερο, μην μένεις στην θεωρία αλλά μπες στην πρακτική εφαρμογή των σχεδίων σου!

Ταύρος

Οι μήνες που ακολουθούν είναι σημαντικοί για την πορεία, την εξέλιξη αλλά και την επίτευξη τόσο οικονομικών όσο και συναισθηματικών σου στόχων. Ο Άρης για 7 ολόκληρους μήνες από τον 2ο Ηλιακό σου οίκο, δηλαδή από το ζώδιο των Διδύμων, σου επιταχύνει τους ρυθμούς προκειμένου να κινητοποιηθείς για την τόνωση του εισοδήματός σου, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων σου, για την βελτίωση των πόρων σου … Η επινοητικότητά σου θα σταθεί ο άσσος στο μανίκι σου προκειμένου οι ιδέες σου να μπορούν άμεσα να εφαρμοστούν και να φέρουν εποικοδομητικά αποτελέσματα στα οικονομικά! Μέσα στους μήνες που θα ακολουθήσουν, θα προβείς σε μία αγορά, σε μία επένδυση, ή θα κάνεις κάποιες κινήσεις «ματ» οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τη οικονομική σου πορεία! Θυμήσου όμως ότι οι γρήγορες και βιαστικές αποφάσεις, θα φέρουν πρόχειρα αποτελέσματα ή ακόμα και λάθη στα οικονομικά, για το λόγο αυτό, η παγίδα που πρέπει να αποφύγεις για τους επόμενους μήνες, είναι η παρόρμηση στην διαχείριση των οικονομικών, στις αγορές, στις επενδύσεις σου! Ο Άρης από αυτή την θέση, είναι αναμενόμενο ότι θα εντείνει και τα έξοδά σου, γεγονός που πολλές φορές θα προκαλέσει εκνευρισμό, αποδιοργάνωση ή και ανασφάλεια! Σε συναισθηματικό πλαίσιο, ο Άρης από αυτή την θέση σε παρακινεί να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου, να πιστέψεις περισσότερο στην αξία σου, να εκτιμήσεις τι είναι σημαντικό, τι είναι απαραίτητο, αλλά και να διεκδικήσεις αυτό που πραγματικά αξίζεις! Οι αξιολογήσεις και οι εκτιμήσεις της περιόδου θα σε οδηγήσουν πολλές φορές να υπερασπιστείς τον εαυτό σου αλλά και το συμφέρον σου!

Tip: Σκέψου καλά πριν επενδύσεις οικονομικά ή και συναισθηματικά!

Δίδυμος

Η παραμονή του πλανήτη Άρη στο ζώδιο σου για 7 ολόκληρους μήνες, είναι βέβαιο ότι θα γίνει αισθητή στην ζωή σου, στην καθημερινότητά σου, στις εξελίξεις που θα διαδραματίζονται γύρω σου για το λόγο αυτό μπορείς να χαρακτηριστείς ως και ο πρωταγωνιστής της περιόδου! Οι μέρες σου γεμίζουν δράση, εξελίξεις, γεγονότα, τα οποία και σε ταρακουνούν να κινηθείς γρήγορα, να πάρεις πρωτοβουλίες και να αντιμετωπίσεις με σθένος κάθε κατάσταση. Οι μήνες που ακολουθούν σε κάνουν να νιώθεις ότι έχεις την αστείρευτη δύναμη μέσα σου για να δώσεις τον δικό σου αγώνα για να πετύχεις τα προσωπικά σου σχέδια. Δεν το βάζεις κάτω, αλλά είσαι μόνιμα σε εγρήγορση και ετοιμότητα να κάνεις πράξη ότι περάσει από το μυαλό σου! Δεν θα λείψουν οι εξελίξεις και τα γεγονότα που αφορούν τους προσωπικούς τομείς της ζωής σου, ενώ οι δραστηριότητές σου πληθαίνουν. Όλα όσα μπορεί να καθυστερούσες, να ανέβαλες, να άφηνες πίσω είναι γεγονός ότι τώρα θα τα βάλεις ως προτεραιότητά σου! Τσαγανό και πυγμή λοιπόν, ενώ και ο ερωτισμός είναι βέβαιο ότι θα είναι έκδηλος! Με τον Άρη απ΄το ζώδιο σου ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα θυμώσεις, θα εκραγείς, θα αντιδράσεις, θα κάνεις λάθη πάνω στην βιασύνη σου … Η φράση «το γοργόν και χάρη έχει» γενικότερα σου ταιριάζει σαν στάση, συμπεριφορά και ιδιοσυγκρασία, με τον Άρη από το ζώδιο σου και για τόσους μήνες, είναι γεγονός ότι αυτή η φράση γίνεται το καθημερινό σου μότο!

Tip: Δεν μπορούν όλα να γίνονται στους γρήγορους ρυθμούς τους δικούς σου! Μην βιαστείς να κρίνεις, να μιλήσεις, να αποφασίσεις, να αντιδράσεις. Συγκράτησε τον θυμό σου και κάνε ασκήσεις ψυχραιμίας.

Καρκίνος

Ο Άρης θα κινείται για 7 ολόκληρους μήνες στον 12ο Ηλιακό σου οίκο και εσείς σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι σαν να λειτουργείται αρκετά πιο μυστικά, παρασκηνιακά και να προετοιμάζεις το έδαφος για σημαντικές ενάρξεις που θα ακολουθήσουν από τον Μάρτιο του 2023 και έπειτα . Με τον Άρη από αυτή την θέση, αρκετές στιγμές θα νιώθεις να εξαντλούνται τα ψυχικά και σωματικά σου αποθέματα. Η ενέργειά σου πολλές φορές θα είναι πεσμένη, ή και θα έχεις περισσότερο την ανάγκη να τεμπελιάσεις, να ξεκουραστείς ή ακόμα και να απομονωθείς για λίγο από όλους και από όλα! Σε αυτούς τους μήνες όμως, θα κλείσεις και αρκετές εκκρεμότητές σου. Δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα χρειαστεί αυτούς τους μήνες να τρέξεις για όλους και για όλα, να συμπαρασταθείς έμπρακτα σε δικούς σου ανθρώπους, γεγονός που μπορεί να σε κάνει να παραμελείς τις δικές σου ανάγκες ή την δική σου ξεκούραση! Ο φόβος, η ανησυχία, η αμφιβολία και η ανασφάλεια, συχνά θα φωλιάζουν εσωτερικά μέσα σου!

Tip: Να ξεκουράζεσαι επαρκώς και να επιμελείσαι με αγάπη τον εαυτό σου και την ψυχική και σωματική σου ευεξία!

Λέων

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων για 7 ολόκληρους μήνες μπορεί να χαρακτηριστεί επιβοηθητική και ευεργετική για σένα και αυτό είναι κάτι που το έχεις πραγματικά ανάγκη, αφού η τελευταία διετία έχει σταθεί χαρακτηριστικά δύσκολη. Με τον Άρη από τον 11ο Ηλιακό σου οίκο, δικτυώνεσαι, γνωρίζεις κόσμο, κινητοποιείσαι περισσότερο συλλογικά, έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους και χτίζεις νέες φιλίες. Πρωτοστατείς σε συλλόγους, ομάδες, παρακινείς το «κοινό» σου (αν ασχολείσαι με δημόσιες σχέσεις / media / διαδίκτυο) και έχεις ιδιαίτερα ενεργό κοινωνικό ρόλο! Σε αυτούς τους μήνες θα κάνεις ένα σημαντικό ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις / φιλίες / συνεργασίες, θα απομακρύνεις από το πλευρό σου ανθρώπους που δεν έχετε ένα κοινό σημείο πλεύσης! Σημαντικό είναι αυτούς τους μήνες δίνεις τον δικό σου αγώνα για την εκπλήρωση μεγάλων ονείρων και σχεδίων ζωής.

Tip: Δείξε παραπάνω προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου! Εφάρμοσε τις αλλαγές που ανοίγονται στην ζωή σου!

Παρθένος

Οι 7 μήνες που ακολουθούν είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την πορεία της καριέρας σου αγαπητέ μου Παρθένε. Ο Άρης από την Κορυφή του Ωροσκόπιου σου, δηλαδή από το ζώδιο των Διδύμων, στρέφει όλη την ενέργειά σου στην ανάδειξη της καριέρας σου! Οι μήνες σε βρίσκουν στο κυνήγι επίτευξης μεγάλων στόχων ζωής, είτε αυτό αφορά το όραμα της καριέρας σου, είτε σχετίζεται με την εύρεση ή και έναρξη μίας νέας εργασίας, είτε ακόμα συνδέεται με την πορεία και την εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας επαγγελματικής σου δραστηριότητας. Ο Άρης λοιπόν από τη θετική πλευρά θα λειτουργήσει ως σπινθήρας δράσης και εξέλιξης των επαγγελματικών, γεγονός που θα ενισχύσει πολύ περισσότερο την φιλοδοξία σου! Συνάμα οι σκέψεις, οι επαφές και οι συμφωνίες της περιόδου μπαίνουν άμεσα σε εφαρμογή! Υπάρχουν όμως και κάποια «αγκάθια» σε αυτό το οδοιπορικό του Άρη από τους Διδύμους…. Δεν θα λείπουν οι συγκρούσεις, οι εντάσεις, οι καβγάδες με άτομα που κατέχουν μία υψηλότερη θέση από εσένα (πχ προϊστάμενο). Εξελίξεις που αφορούν τον σύζυγο, το γάμο ή τον πατέρα είναι πολύ πιθανό να αποτελέσουν και αυτά με την σειρά τους την εστία εντάσεων ανά διαστήματα!

Tip: Διαχειριστείτε με ψυχραιμία το εργασιακό στρες, μην βιάζεστε να κάνετε κινήσεις στα επαγγελματικά σας πρώτα εξετάστε με λεπτομέρεια όλους τους παράγοντες!

Ζυγός

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων είναι εξαιρετικά ευεργετική για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Ζυγέ! Οι 7 μήνες που ακολουθούν σε ενεργοποιούν να κυνηγήσεις νέες εμπειρίες, φιλόδοξα σχέδια, να κάνεις σπουδαία επεκτατικά βήματα για την πορεία και το μέλλον σας. Θα σε διακρίνει η σπιρτάδα, ο ενθουσιασμός, το κέφι και η δίψα για ζωή! Ταξίδι στο Εξωτερικό, Ανώτερες Σπουδές, Επιμορφωτικά Σεμινάρια, νέες δεξιότητες, νέες συμφωνίες , προσφέρουν αέρα ανανέωσης στην ζωή σου . Πολύ πιθανό είναι να κινηθείς στην διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων και θα έχεις επιτυχία στις κινήσεις σου. Ο Άρης από αυτή την θέση σου μεταδώσει περισσότερη αισιοδοξία και θα σε παρακινήσει να φιλοσοφήσεις την ζωή κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα – αυτό θα προκύψει γιατί και οι προσλαμβάνουσες εμπειρίες θα σε κάνουν να δεις την ζωή διαφορετικά-!

Tip: Μην θυμώνεις όταν οι αντιδράσεις κάποιων ανθρώπων δεν συμφωνούν με τις δικές σου!

Σκορπιός

Ο Άρης (παραδοσιακά ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου) κάνει την είσοδό του στους Διδύμους όπου και θα παραμείνει για 7 ολόκληρους μήνες. Η πορεία του, είναι σημαντική για το δικό σου ζώδιο, αφού θα σου μεταδώσει ακόμα μεγαλύτερο πάθος, δυναμισμό! Όλα τα παραπάνω δεν θα έρθουν ωστόσο με τον εύκολο τρόπο, αρκετές στιγμές θα χρειαστεί να αγωνιστείς, να δώσεις την δική σου μάχη, να κατανικήσεις τους προσωπικούς σου δαίμονες, τους ριζωμένους φόβους σου, τα ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος σου! Ο Άρης από αυτή την θέση, συχνά θα πυροδοτεί ανησυχίες, φόβους, ανασφάλειες, απωθημένα, και ψυχολογικές εντάσεις, όμως μέσα από αυτή την διαδικασία θα σε ενεργοποιήσει προκειμένου να διαχειριστείς ότι είχε μείνει υπόλοιπο από το χτες. Η πορεία του Άρη από τους Διδύμους, θα είναι σημαντική, συνάμα και κουραστική για τον οικονομικό τομέα. Οι υποχρεώσεις προς τρίτους (τράπεζες, δάνεια, γραφειοκρατικά, φορολογικά) αναμένεται συχνά να αποτελέσουν πηγή στρες, ενώ και οι εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς αναμένεται συχνά να σε πιέσουν!

Tip: Διαχειρίσου με υπομονή και ωριμότητα όλη αυτήν την εσωτερική ενέργεια που πηγάζει μέσα σου,αποφεύγοντας τον θυμό ή την ακρότητα.

Τοξότης

Ο Άρης θα φλερτάρει για 7 ολόκληρους μήνες με το ζώδιο σου, αφού θα κινείται στον δικό σου άξονα και συγκεκριμένα στο ζώδιο του Τοξότη (διαμετρικά απέναντί σου)! Η επιρροή του Άρη θα είναι αισθητή στην καθημερινότητά σου, στις εξελίξεις που θα διαδραματίζονται στην καθημερινότητά σου, πιο εμφανής όμως θα είναι η επιρροή στον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σου, σε αυτόν ακριβώς τον τομέα θα έχεις και τα σημαντικότερα γεγονότα της επόμενης περιόδου! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας, άλλοι αποχωρούν, βρίσκεσαι σε κόντρες και χωρίς να το προκαλείς πάντα εσύ , βλέπεις κάποιες σχέσεις σας να μπαίνουν στο πεδίο μάχης. Ο θυμός, η ένταση και ο καβγάδες δεν θα λείπουν, αφού αρκετά συχνά θα διαπιστώνεις ότι με κάποιους ανθρώπους είσαι εκ διαμέτρου αντίθετος. Άλλες στιγμές μπορεί οι συνθήκες να σε αναγκάζουν να υποχωρήσεις, να ελιχθείς ή και να ενισχύσεις την υπομονή σου προκειμένου να μην δημιουργηθεί οριστική ρήξη με άτομα που διαφέρουν από εσένα, αλλά η σχέση σου μαζί τους δεν μπορεί να διακοπεί! Το πιο σημαντικό είναι ότι μέσα στους μήνες που ακολουθούν και εσύ ο ίδιος θα πάρεις πρωτοβουλίες για την πορεία και εξέλιξη σχέσεων και συνεργασιών.

Tip: Αποδέξου ότι με κάποιους ανθρώπους η σχέση σας δεν μπορεί να εξελίσσεται πάντα με ισορροπία και αρμονία, διατήρησε την ψυχραιμία σου και πες ναι, σε νέες γνωριμίες που θα προκύψουν!

Αιγόκερως

Η πορεία του Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, αναμένεται κουραστική για σένα αγαπητέ μου Αιγόκερε. Οι 7 μήνες που ακολουθούν είναι γεμάτοι από αρκετές δραστηριότητες στην καθημερινότητάς σου. Ο τομέας της εργασίας είναι αυτός που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και εκεί είναι που θα επικεντρώσεις το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σου! Νέες ευθύνες, νέες υποχρεώσεις, νέες εργασίες αλλά και νέες δραστηριότητες έρχονται για να φορτώσουν το πρόγραμμά σου για το επόμενο διάστημα!Εκτός από τα επαγγελματικά «τρεξίματα» , τα οποία μπορεί να αφορούν ακόμα και την κινητοποίηση σου και την πρωτοβουλία σου για αλλαγή εργασίας προκειμένου να βελτιώσεις τις συνθήκες διαβίωσης, ένας ακόμα τομέας που θα κάνεις σημαντικές κινήσεις την επόμενη περίοδο, είναι ο τομέας της φυσικής κατάστασης! Θα κόψεις κακές συνήθειες, θα ξεκινήσεις διατροφή, άσκηση, αλλά και θα μεριμνήσεις για την περαιτέρω βελτίωση της ευεξίας σου! Η βασική αιτία αυτής της ανάγκης, θα είναι ότι θα διαπιστώσεις ότι το επίπεδο του άγχους αρχίσει και ανεβαίνει στην καθημερινότητά σου και πρέπει να φροντίσεις λίγο περισσότερο εσένα.

Tip: Μάθε να διαχειρίζεσαι το στρες και προσπάθησε να μην φορτώνεις το πρόγραμμά σου περισσότερο από όσο μπορείς!

Υδροχόος

Ο Άρης θα παραμείνει για 7 ολόκληρους μήνες στο φιλικό για σένα ζώδιο των Διδύμων και από τον 5ο οίκο του Ηλιακού σου ωροσκοπίου , αναμένεται να ενεργοποιήσει πολύ παραπάνω την χαρά, τον έρωτα, την δημιουργικότητα, την ψυχαγωγία, τον ενθουσιασμό , στοιχεία που θα σου είναι έκδηλα και θα σε κινητοποιήσουν προκειμένου να διαχειριστείς το υπόλοιπο της Κρόνιας περιόδου, πιο θετικά και εποικοδομητικά! Με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων, ενεργοποιείται η αισθηματική σου ζωή, ερωτεύεσαι, παίρνεις πρωτοβουλίες για την αισθηματική σου ζωή, πολύ πιθανή είναι και η σταθερή δέσμευση , ενώ για εσένα που αναζητάς σύντροφο είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν προτάσεις και εξελίξεις … Εκτός από τα αισθηματικά, πολύ πιθανές είναι οι εξελίξεις που αφορούν την τεκνοποίηση – απόκτηση απογόνου , την έναρξη ενός νέου δημιουργικού σχεδίου! Σε όλα τα παραπάνω δεν θα λείψουν και κάποιες στιγμές έντασης ή σύγχυσης! Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο όμως, ο Άρης από τους Διδύμους σε αφυπνίζει για να μπορέσεις και πάλι να απολαύσεις τις ομορφιές της ζωής αλλά και για να κάνεις άμεση κινήσεις για τα δημιουργικά σου σχέδια!

Tip: Συγκράτησε κάποιες στιγμές τις τολμηρές επιθυμίες σου, γιατί όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα!

Ιχθύς

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, εγκαινιάζει μία νέα περίοδο, μία νέα εποχή, σημαντικών εξελίξεων στις σταθερές δομές σου! Δεν θα είναι εύκολη αυτή η πορεία, ενώ η ένταση θα είναι η βασική λέξη κλειδί που θα σε χαρακτηρίζει την επόμενη περίοδο! Με τον Άρη από αυτή την θέση, συχνά θα προκύπτουν γεγονότα που θα αφορούν το σπίτι (πχ ζημιές), την οικογένεια, το οίκημα, την ακίνητη περιουσία, όπου θέλοντας και μη, θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Οι κόντρες στις οικογενειακές σχέσεις και οι ασυμφωνίες που θα προκύπτουν για οικογενειακά ζητήματα, είναι μέσα στις τάσεις της εποχής, για το λόγο αυτό θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αλλά και να κάνεις υποχωρήσεις όπου και όπως μπορείς. Οι χωροταξικές αλλαγές δεν θα λείψουν για πχ αλλαγή στο σπίτι, στο γραφείο, μία μετακόμιση, ή μία αλλαγή επαγγελματικής έδρας, γεγονός που θα φέρει και αλλαγές στις συνήθειες σου.

Tip: Πες όχι στους εκνευρισμούς και τις κόντρες, προσπάθησε να μην παίρνεις πολύ προσωπικά ότι συμβαίνει γύρω σου!

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr