Ο Αστεροειδής Έρως έρχεται να «τρυπήσει» με τα βέλη του την καρδιά του ζωδίου σου – Πώς σε επηρεάζει στα αισθηματικά;
ΖΩΔΙΑ

Ο Αστεροειδής Έρως έρχεται να «τρυπήσει» με τα βέλη του την καρδιά του ζωδίου σου – Πώς σε επηρεάζει στα αισθηματικά;

Ο Αστεροειδής Έρως έρχεται να «τρυπήσει» με τα βέλη του την καρδιά του ζωδίου σου – Πώς σε επηρεάζει στα αισθηματικά;

Θα σου χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας;

Στην αστρολογία, ο Έρωτας αντιπροσωπεύει τις βαθύτερες επιθυμίες και τις σεξουαλικές μας ανάγκες, καθώς και τον τρόπο που εκφράζουμε τα ερωτικά μας συναισθήματα.

Γνωρίζοντας όμως το ζώδιο που έχουμε τον αστεροειδή Έρως, μπορούμε να κατανοήσουμε και τον τύπο του συντρόφου που ασυνείδητα νιώθουμε ερωτική έλξη!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις, όπως αυτές αναφέρονται στο oroskopos.gr

Κριός

Ο Έρως στον Κριό αντιπροσωπεύει μια σίγουρη και τολμηρή προσέγγιση του έρωτα και της επιθυμίας. Είσαι ένα άτομο που έχεις ασυγκράτητη ορμητικότητα στον έρωτα, διψάς για διεκδίκηση, κατάκτηση, πάθος και δεν μπορείς ούτε στιγμή να μείνεις δίχως ερωτικό κυνήγι! Στον έρωτα θέλεις να έχεις πάντα ηγετικό ρόλο!

Ταύρος

Ο Έρως από το ζώδιο του Ταύρου, αντιπροσωπεύει την βαθιά και ουσιαστική σύνδεση με όλες τις αισθήσεις, αλλά και την φυσική σωματική απόλαυση! Αν έχεις τον Έρως σε αυτό το ζώδιο σημαίνει ότι είσαι ένα άτομο αισθησιακό, με σαγήνη που έχεις την απόλυτη δίψα για να ζεις την ομορφιά του έρωτα με κάθε αίσθησή σου! Εκτιμάς την σταθερότητα αλλά και την οικειότητα στις σχέσεις.

Δίδυμοι

Ο Έρωτας στους Διδύμους αντιπροσωπεύει την παιχνιδιάρικη και διανοητική προσέγγιση του έρωτα και της έλξης. Αν έχεις τον Έρως σε αυτή την θέση, στον έρωτα έλκεσαι πρώτα εγκεφαλικά, σου αρέσει το φλερτ, όμως όταν πάει να δημιουργηθεί ερωτική δέσμευση και αφοσίωση , εύκολα βαριέσαι.

Καρκίνος

Ο Έρως στον Καρκίνο αντιπροσωπεύει την βαθιά ερωτική ένωση και επιθυμία! Αν έχεις τον αστεροειδή Έρως σε αυτή την θέση επιζητάς την συναισθηματική ασφάλεια και την οικειότητα στις σχέσεις δυσκολεύεσαι ωστόσο να εκφράσεις τις επιθυμίες σου!

Λέων

Ο Έρως στον Λέοντα αντιπροσωπεύει την σίγουρη και δημιουργική προσέγγιση στην αγάπη και την ερωτική επιθυμία. Αν έχεις τον Έρως σε αυτή τη θέση, σου αρέσει να εκφράζεις τον εαυτό σου μέσα από τις σχέσεις σου και τον έρωτα! Επιζητάς τον θαυμασμό και σου αρέσει να σε κυνηγούν ερωτικά για να επιβεβαιώνεσαι!

Παρθένος

Ο Έρως στην Παρθένο αντιπροσωπεύει την πρακτική και αναλυτική προσέγγιση της αγάπης και της ερωτικής επιθυμίας. Αν έχεις τον αστεροειδή Έρως στην Παρθένο, στον έρωτα επιζητάς την σταθερότητα και την ασφάλεια, δυσκολεύεσαι ωστόσο να εκφραστείς συναισθηματικά!

Ζυγός

Ο Έρως στον Ζυγό αντιπροσωπεύει την αρμονική και ισορροπημένη προσέγγιση της αγάπης και της ερωτικής επιθυμίας. Δίνεις προτεραιότητα στην ισότητα και την ισορροπία στις σχέσεις, δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις στα ερωτικά σου, ενώ αποφεύγεις διακαώς την μοναξιά, έτσι μπορεί να μείνεις προσκολλημένος σε κάποιον άνθρωπο που δεν είσαι απόλυτα ερωτευμένος.

Σκορπιός

Ο Έρωτας στον Σκορπιό αντιπροσωπεύει την έντονη και μεταμορφωτική προσέγγιση της αγάπης και της ερωτικής επιθυμίας. Απολαμβάνεις τις βαθιές και ουσιαστικές ερωτικές σχέσεις, που σε μεταμορφώνουν σε κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι! Το αδύναμο σημείο σου είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης!

Τοξότης

Ο Έρως στον Τοξότη αντιπροσωπεύει την περιπετειώδη και αισιόδοξη προσέγγιση της αγάπης και της ερωτικής επιθυμίας. Απολαμβάνεις την ελευθερία, το φλερτ και διψάς για τον ερωτικό ενθουσιασμό μίας νέας γνωριμίας! Η ερωτική έλξη και τα συναισθήματα, διατηρούνται για μικρό χρονικό διάστημα γιατί … βαριέσαι εύκολα!

Αιγόκερως

Ο Έρως στον Αιγόκερω αντιπροσωπεύει την πειθαρχημένη και φιλόδοξη προσέγγιση της αγάπης και της επιθυμίας. Δίνεις προτεραιότητα στη σταθερότητα και την επιτυχία στις σχέσεις, βάζεις την λογική μπροστά από τα ασυνείδητα ερωτικά σου ένστικτα και δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Υδροχόος

Ο Έρως στον Υδροχόο αντιπροσωπεύει την αντισυμβατική και καινοτόμο προσέγγιση στην αγάπη και την ερωτική επιθυμία. Δίνεις προτεραιότητα στην ατομικότητα και την ελευθερία στις σχέσεις και σε μπλοκάρουν τα δυνατά αισθήματα ή οι υπερβολικές συναισθηματικές εκδηλώσεις.

Ιχθύες

Ο Έρως στους Ιχθύς αντιπροσωπεύει την ονειρική και ευφάνταστη προσέγγιση της αγάπης και της επιθυμίας. Η έλξη για σένα δημιουργείται ασυνείδητα και αμέσως αναπτύσσονται έντονα συναισθήματα. Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολεύεσαι να βάλεις όρια τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους άλλους, με αποτέλεσμα να την πατάς!

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr