Ο Ήλιος στον Τοξότη από 22/11: Πώς θα επηρεάσει τα ερωτικά των ζωδίων;
ΖΩΔΙΑ

Ο Ήλιος στον Τοξότη από 22/11: Πώς θα επηρεάσει τα ερωτικά των ζωδίων;

Ο Ήλιος στον Τοξότη από 22/11: Πώς θα επηρεάσει τα ερωτικά των ζωδίων;

Ποιες είναι οι σημαντικές ημερομηνίες για τα αισθηματικά μας;

Στις 22/11/22 Ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Δία, τον Τοξότη και θα προχωρήσουμε προς νέες επιλογές, με μεγαλύτερη αισιοδοξία και με μια διάθεση για ρίσκο. Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που τολμά και δρα πέρα από συνθήκες και όρια, και φυσικά φλερτάρει αρκετά με τον κίνδυνο.

Βέβαια, είναι και το ζώδιο που ψάχνει να βρει το νόημα, για αυτό και με τον Ήλιο στον Τοξότη, οι άνθρωποι ψάχνουν να ερωτευτούν έναν άνθρωπο που να ταυτίζεται με τον σκοπό τους. Να έχει κάποιο νόημα δηλαδή η συνύπαρξη με το ταίρι τους και φυσικά να υπόσχεται η σχέση αυτή, την περιβόητη εξέλιξη!

Σημαντικές ημερομηνίες για τα ζώδια και την ερωτική κατάσταση με τον Ήλιο στον Τοξότη, είναι ,

-Στις 8/12/22 ο Ήλιος από τον Τοξότη θα συναντήσει τον Άρη ανάδρομο στους Διδύμους (πανσέληνος στους Διδύμους) και αναμένονται να κλείσουν προσωπικοί κύκλοι με έντονο τρόπο, μια που έρχονται στην επιφάνεια αλήθειες και ψέματα. Επηρεάζεται περισσότερο ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες του β΄ δεκαημέρου, γύρω από την 16η μοίρα).

-Στις 14/12/ 22 , ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και θα επικρατήσει χάος, απογοήτευση και ματαίωση σχέσεων. Επηρεάζεται δυσμενώς ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του γ’ δεκαημέρου , γύρω από την 22η μοίρα.

Πάμε όμως να δούμε εκτενέστερα τα ζώδια, και πως θα επηρεαστεί η ερωτική τους κατάσταση από τον Ήλιο στον Τοξότη και μέχρι τις 21/12/22.

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο στον Τοξότη , θα αναζητάτε νέες εμπειρίες και φυσικά θα θέλετε να διακόψετε κάθε σχέση που σας δεσμεύει. Η σχέση σας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας σας ανανεώνει. Ταξιδεύετε για να συναντήσετε το άτομο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, η ερωτική σας κατάσταση παραμένει πολύπλοκη και θα περάσετε κρίσεις, αλλά και έντονες στιγμές. Μπερδεύτε το χρήμα με το συναίσθημα και ίσως νιώσετε έλλειψη αγάπης, αλλά και έντονο πάθος. Φωτίζονται οι αδύναμες πλευρές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, θέλετε να βρεθείτε σε σχέση ζωής και αναζητάτε το ιδανικό ταίρι. Σίγουρα μιλάτε για συγκατοίκηση, δέσμευση και βάζετε πλώρη για την μονιμότητα. Αγαπάτε με σεβασμό. Προσοχή για ξαφνικές ρήξεις ή εξαπατήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, θα ζήσετε ειδύλλιο μέσα στον εργασιακό σας χώρο και φλερτάρετε με συνάδελφο ή ακόμα και το αφεντικό σας. Εάν είστε δεσμευμένοι θα ψάξετε να βρείτε τρόπο να περνάτε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, είστε αρκετά ενθουσιώδης και ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις και νεότερα άτομα. Θέλετε να ζήσετε εμπειρίες που θα σας χαλαρώνουν και αναζητάτε κάτι ελεύθερο, και όχι την δέσμευση. Φλερτ, ρομαντικά πήγαινε έλα και πολλές κατακτήσεις αναμένονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ήλιο στο Τοξότη, θέλετε να φτιάξετε το σπιτικό σας, να κρυφτείτε στην αγκαλιά του/της αγαπημένου/ης και να χαλαρώσετε. Αναζητάτε λοιπόν την σιγουριά και την θαλπωρή μιας γνωστής αγκαλιάς. Αποφεύγετε τα φλερτ. Συναισθηματική αφύπνιση αναμένεται. Αποφύγετε το άτομο που δεν ανταποκρίνεται στα θέλω σας.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, ταξιδεύετε, αναζητάτε το φλερτ μέσα από το διαδίκτυο και μπαίνετε σε σάιτ γνωριμιών. Θέλετε να δείτε λοιπόν, εάν περνάει η μπογιά σας και γενικά αντιμετωπίζετε την ερωτική σας κατάσταση, ανάλαφρα και χωρίς άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, αναζητάτε έναν σύντροφο που θα σας δείχνει θαυμασμό και θα αναγνωρίζει την αξία σας. Πιθανόν να γίνουν γνωριμίες μέσα σε ένα χώρο εργασίας και να πρέπει να είστε διακριτικοί. Γενικά νιώθετε αρκετά σίγουροι για τον εαυτό σας. Δεν κάνετε εκπτώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο στο ζώδιο σας, γιορτάζετε τα γενέθλια σας και θέλετε να είστε συνέχεια με το ταίρι σας. Επίσης θα σας απασχολεί αρκετά η προσωπική σας κατάσταση και κάνετε τα πάντα για να βγείτε από πιθανές στιγμές μοναξιάς. Μέρες περίεργες που θολώνουν την κρίση σας αναμένονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, αναμένονται κρυφά ραντεβού και μυστικές, παράνομες σχέσεις. Βρίσκετε χρόνο να περνάτε με το άτομο που σας ξυπνά βαθύτερα συναισθήματα και μιλάτε για έντονο συναίσθημα. Προσοχή σε αποκαλύψεις που μπορεί να σας εκθέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, θα μπερδέψετε την φιλία με τον έρωτα και θα νιώσετε περίεργα. Έτσι, θα αντιστέκεστε στο φλερτ που δέχεστε αλλά μέσα σας θα φτερουγίσει η καρδιά σας. Είστε σαφώς πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και ερωτικά πήγαινε έλα.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, ο έρωτας γίνεται επικίνδυνος και σας εξουσιάζει. Πιθανόν εμπλέκεστε με άτομο κύρους και νιώθετε πίεση, αλλά και μια έντονη έλξη. Η προσωπική σας κατάσταση περνά από κρίση και θα χαθείτε αρκετές φορές στις αντιπαραθέσεις.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr