Ο «κουτσοΦλέβαρος» έρχεται με ερωτικά μπερδέματα και απιστίες – Πώς σε επηρεάζει το Τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη;
ΖΩΔΙΑ

Ο «κουτσοΦλέβαρος» έρχεται με ερωτικά μπερδέματα και απιστίες – Πώς σε επηρεάζει το Τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη;

Ο «κουτσοΦλέβαρος» έρχεται με ερωτικά μπερδέματα και απιστίες – Πώς σε επηρεάζει το Τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη;

Ερωτικές ιστορίες που γρήγορα το ενδιαφέρον θα ξεφουσκώσει σαν μπαλόνι που σκάει απότομα

Το δίπολο του έρωτα, δηλαδή η Αφροδίτη και ο Άρης, βρίσκονται σε «μάχη κυριαρχίας» σχηματίζοντας την δυσαρμονική όψη τετραγώνου διεγείροντας τα πάθη αλλά και τα λάθη.

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο της έξαρσής της, τον Ιχθύ και επιζητά το ρομάντζο, την αγάπη, το συναίσθημα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά το πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, όπως αναφέρονται στο oroskopos.gr 

ΚΡΙΟΣ

Είσαι αρκετά επιρρεπής σε έναν ερωτικό πειρασμό, που ναι μεν μπορεί να προσφέρει μεγάλη γλύκα και να σε ιντριγκάρει, εύκολα μπορεί να σε οδηγήσει σε αδιέξοδο. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις στα ερωτικά σου σήμερα, υπάρχουν παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία φιλία μπορεί να πάρει μία πιο ερωτική τροπή και αυτό να γίνει επιπόλαια δίχως δεύτερη σκέψη και μετά να το μετανιώσεις! Στα οικονομικά συγκράτησε σήμερα την τάση σου για σπατάλη και άσκοπες αγορές!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο έρωτας έρχεται με ένα πρόσωπο, μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, που σε παρασύρει σε παθιασμένα, αλλά και επικίνδυνα μονοπάτια. Μην ρισκάρεις την κοινωνική σου εικόνα για να ικανοποιήσεις ένα παρορμητικό πάθος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία νέα γνωριμία δεν είναι τόσο αθώα, όταν καίγεσαι από πόθο και παρόρμηση. Μην λες σε όλα Ναι, επειδή ακολουθείς τυφλά τις αισθήσεις σου…

ΛΕΩΝ

Ακολουθείς, τους πόθους, τις ορμές και τα σκοτεινά σου ερωτικά ένστικτα αλλά αυτό είναι και επικίνδυνο. Ζήσε τον έρωτα και το πάθος , αλλά βάλε και τα ανάλογα όρια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θες ένα συγκεκριμένο άτομο και θα το έχεις είτε πρέπει, είτε όχι… Η ορμή και το πάθος σου, φέρνει καυγάδες και υπερβολικές απαιτήσεις από μέρους σου!

ΖΥΓΟΣ

Έρχεται μία καθημερινότητα γεμάτη πάθος και ίσως ένας συνάδελφος, σε πλησιάσει ερωτικά! Ό,τι κι αν κάνεις τώρα, να προσέχεις μην τυχόν και εκτεθείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η χαρά του φλερτ, του έρωτα και του πάθους σε διασκεδάζουν και δεν σε αφήνουν να δεις τίποτα άλλο. Οι ερωτικές υπερβολές σου όμως, ενδεχομένως να σε βάλουν σε μπελάδες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πάθος σου σε παρασέρνει στο ερωτικό παρελθόν χωρίς να πρέπει και το αποτέλεσμα θα σε πληγώσει. Άλλο επανασύνδεση κι άλλο εφήμερη επανένωση…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκφράζεις το πάθος σου με κάθε τρόπο και τους εκπλήσσεις ή τους σοκάρεις όλους. Μην το παρακάνεις γιατί δίνεις λαβές για κουτσομπολιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υπερβολικές συναισθηματικές σου απαιτήσεις, θα φέρουν μόνο προβλήματα! Μην τα θες όλα δικά σου, σε έρωτα και χρήμα!

ΙΧΘΥΣ

Επιλέγεις τυφλά το πάθος και τον μοιραίο έρωτα, αλλά κρύβονται πολλοί κίνδυνοι! Ζήσε το πάθος, αλλά σε λογικά πλαίσια!

Για περισσότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε το oroskopos.gr