Ο Κρόνος στους Ιχθείς φέρνει ξεσκαρτάρισμα στις προσωπικές σχέσεις και… εκδίκηση
ΖΩΔΙΑ

Ο Κρόνος στους Ιχθείς φέρνει ξεσκαρτάρισμα στις προσωπικές σχέσεις και… εκδίκηση

Ο Κρόνος στους Ιχθείς φέρνει ξεσκαρτάρισμα στις προσωπικές σχέσεις και… εκδίκηση

Ο θεσμός της αγάπης θα δοκιμαστεί

Ποια θα είναι η επιρροή και τα μαθήματα που θα δώσει ο Κρόνος στους Ιχθείς στις σχέσεις μας και στα αισθηματικά μας;  H Χριστίνα Τανταλίδου δίνει τις προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!

Η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 07/03/2023 είναι ένα σημαντικό γεγονός, καθώς ο Κρόνος είναι ο πλανήτης του κάρμα, των περιορισμών, αλλά και της ανταμοιβής και μας επηρεάζει άμεσα. Ο Κρόνος θα βγει από το ζώδιο των Ιχθύων στις 14/2/2026, αφού κάνει όμως και μια δοκιμαστική είσοδο στον Κριό μέσα στο 2025. Το ζώδιο των Ιχθύων που έχει κυρίαρχο πλανήτη τον Ποσειδώνα, μιλάει για τα όνειρα, την φαντασία, την εξιδανίκευση, αλλά και την προσπάθεια που κάνει κάθε άνθρωπος να αντιμετωπίζει την σκληρή πραγματικότητα και να καλύπτει συναισθηματικά κενά.

Ο Κρόνος όμως, δεν είναι μόνο υποχρεώσεις και φθορά, συνδέεται επίσης με τις προσωπικές μας σχέσεις, καθώς βλέπουμε ότι στις συναστρίες παίζει καθοριστικό ρόλο και υπόσχεται διάρκεια.  Είδαμε επίσης, ότι με την διέλευση του Κρόνου στον Υδροχόο, πολλές σχέσεις πάγωσαν και δεν υπήρχε συνέχεια ή δημιουργήθηκαν σχέσεις που δεν έχουν έντονο το στοιχείο της αγάπης.

Με τον Κρόνο στους Ιχθύες περιμένουμε να δούμε να περιορίζονται οι σχέσεις που στηρίζονται στην φαντασία, στην αναμονή και βέβαια θα δούμε να καταρρέουν, ίσως και με άσχημο τρόπο υψηλές προσδοκίες. Ο θεσμός της αγάπης σίγουρα θα δοκιμαστεί αλλά και οι άνθρωποι θα αρνούνται να συγχωρέσουν τον άνθρωπο που τους πλήγωσε και θα επιζητούν την εκδίκηση.

Εν κατακλείδι ο Κρόνος στους Ιχθύες θα αποκαλύψει την πραγματικότητα και θα ακυρώσει κάθε ψευδή προσδοκία. Αυτό τελικά θα λυτρώσει τους ανθρώπους που είχαν εγκλωβιστεί σε σχέσεις χωρίς ανταπόκριση και περίμεναν μάταια να αλλάξει το σκηνικό.

ΚΡΙΟΣ

O Kρόνος στους Ιχθύες θα σας αποκαλύψει κάθε ψέμα, αλλά και κάθε αλήθεια, σχετικά με την προσωπική σας κατάσταση. Φοβίες θα έρθουν στην επιφάνεια και πιθανόν να ζήσετε περιόδους απομόνωσης και εσωστρέφειας. Αποφύγετε τις μυστικές, παράνομες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύες θα σας αναγκάσει να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να δείτε κατάματα το ταίρι σας , αποφασίζοντας για το μέλλον της σχέσης σας. Πιθανόν κάποιοι να δεσμευτείτε και αυτό θα σας ωριμάσει. Σκέφτεστε αρκετά το επόμενο βήμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Κρόνος στους Ιχθύες θα σας φέρει σε ρήξη με το μόνιμο ταίρι σας ή θα δοκιμαστεί αρκετά η σχέση σας. Συναισθήματα καταπίεσης, μοναξιάς, αλλά και έλλειψη συνεννόησης αναμένονται. Πολλοί θα αναγκαστείτε να δεσμευτείτε, ίσως με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύες σίγουρα τεστάρει τον ηθικό σας κώδικα και θα αλλάξει την φιλοσοφία σας. Η σχέση σας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή από απόσταση θα δοκιμαστεί, αλλά θα  μπορέσετε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις. Το πιο πιθανόν είναι να δεσμευτείτε με άτομο που διαφέρετε αρκετά.

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος στους Ιχθύες θα σας δοκιμάσει ψυχολογικά και θα φέρει στην επιφάνεια κάθε φόβο, άγχος και ανασφάλεια γύρω από την προσωπική σας κατάσταση. Δεν μπορείτε να εκφράσετε με ευκολία τα συναισθήματα σας και επιπλέον θα υπάρξουν και οικονομικά προβλήματα. Έλλειψη σεξ αναμένεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύες θα σας ωριμάσει και συγχρόνως ετοιμάσει για το επόμενο βήμα. Αν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση που δεν σας ικανοποιεί θα νιώσετε ότι ήρθε η ώρα να πείτε το οριστικό αντίο. Όσοι έχετε μπει σε μια νέα σχέση, είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε και να προχωρήσετε σε δυνατή επισημοποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύες σίγουρα θα ταλαιπωρήσει το νευρικό σας σύστημα, λόγω του ότι η καθημερινότητα σας αναμένεται να είναι πιεστική. Αυτό σημαίνει ότι δυσκολεύεστε να αφοσιωθείτε στο ταίρι σας, καθώς έχετε ένα υπερφορτωμένο πρόγραμμα. Αναμένονται δυσκολίες που θα σας απομακρύνουν από το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύες θα σας κάνει πιο ώριμους και έτοιμους να πείτε το ναι σε μια σχέση που μέχρι πρότινος, θεωρούσατε επιπόλαιη. Μερικοί θα σκεφτείτε να γίνετε γονείς, οπότε τα πράγματα θα σοβαρέψουν ακόμα περισσότερο. Σίγουρα είστε πιο σίγουροι για τα συναισθήματα σας και αφήνετε πίσω σας κάθε πειραματισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύες φέρνει οικογενειακά βάρη που δυσχεραίνουν την εξέλιξη της προσωπικής σας κατάστασης και θα νιώθετε μεγάλη πίεση. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να προχωρήσετε σε μια επισημοποίηση, αλλά όλα θα γίνονται με δυσκολία και αυτό θα σας αποθαρρύνει. Συναισθήματα απογοήτευσης αναμένονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύες θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που είναι σοβαρά, υπεύθυνα και ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σας. Σίγουρα καλό θα ήταν να αποφύγετε επιπόλαιες καταστάσεις, γιατί σίγουρα αυτό θα σας εκθέσει. Διαδικτυακές γνωριμίες αναμένονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος στους Ιχθύες θα βοηθήσει να βγείτε από μια κακοποιητική σχέση, καθώς θα πιέζεστε αρκετά και δεν θα αντέχετε άλλο να κάνετε υποχωρήσεις. Αναμένεται να γνωρίσετε ένα άτομο μέσα στον χώρο εργασίας σας και να αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο. Είστε έτοιμοι να δώσετε την κύρια προσοχή, μόνο στον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, σίγουρα θα αλλάξετε, θα ωριμάσετε και θα βγείτε από κάθε «παραμυθένια» σχέση και η φαντασία σας θα περιοριστεί. Δεν είναι δυνατόν τώρα να ονειρεύεστε και θα αποκτήσετε ρεαλισμό.  Καλό θα σας κάνει ο Κρόνος, καθώς σας δείχνει την πραγματικότητα και θα σας προστατεύει από τοξικές καταστάσεις.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr