Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης: Αποφύγετε εντάσεις και ρήξεις – Έρχοντες μεγάλες αλλαγές
ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης: Αποφύγετε εντάσεις και ρήξεις – Έρχοντες μεγάλες αλλαγές

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης: Αποφύγετε εντάσεις και ρήξεις – Έρχοντες μεγάλες αλλαγές

Πώς επηρεάζει τα ζώδια η Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη;

Η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, δημιουργεί εντάσεις, ρήξεις και καταλυτικές αλλαγές! Οι Μεταβλητοί του 1ου δεκαημέρου, πρέπει να επιστρατεύσουν ψυχραιμία και εντιμότητα.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, πρέπει να αποφύγεις την τάση σου για υπερβολή και επιπολαιότητα, σε κάθε σου επαφή και συζήτηση. Αναμένονται κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποια νέα ή ειδήσεις που δεν θα είναι βοηθητικές για τους στόχους σου. Κάποιες εξελίξεις μέσα από επικοινωνίες, θα μειώσουν την αισιοδοξία σου και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σήμερα, στην διατήρηση και την φροντίδα της ευνοϊκής καθημερινότητας σου, αλλά και της ψυχικής σου ηρεμίας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα δεν γνώριζες. Ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεις την αλήθεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη απέναντι σου, είναι σίγουρα μια κρίσιμη ημέρα για σημαντικούς τομείς της ζωής σου και φυσικά, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μέσα από επαφές, συναναστροφές και συζητήσεις, κάποιοι ίσως σε απογοητεύσουν και σε φέρουν στα όρια σου. Πέρα από την προκλητική συμπεριφορά των άλλων, θα πρέπει και εσύ να περιορίσεις την τάση σου για συναισθηματικά ξεσπάσματα και καυγάδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

.
Αγαπητέ Καρκίνε, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα και οπωσδήποτε, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται συνεχώς. Θα χρειαστεί να κινηθείς με σοφία, πρακτικότητα και οργάνωση, ώστε να απαλλαχθείς από ανασφάλειες και άγχη. Πιθανόν να αισθανθείς πολλές στιγμές εξαντλημένος, αλλά τουλάχιστον θα κλείσεις εκκρεμότητες!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή ημέρα, με την Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, χρειάζεται αρκετή προσοχή σε θέματα επαφών και συζητήσεων. Θα υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας δεν περίμενες, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και εξελίξεις. Επιπλέον, η διεκδίκηση και υλοποίηση των προσωπικών σου στόχων, γίνεται δύσκολη υπόθεση, αφού θα έχει αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, επηρεάζεσαι άμεσα και οφείλεις να προσέξεις ιδιαίτερα, θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, οι οποίες κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις! Ωστόσο, όποια πρόκληση κι αν αντιμετωπίσεις, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και λογικός, αποφεύγοντας οξυθυμία.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θα πλήξει κοινωνικές σχέσεις και επαφές. Θα πρέπει να αναμένεις ορισμένα προβλήματα και αναποδιές σε επικοινωνίες και ειδήσεις, ενώ κάποιες αποκαλύψεις κουτσομπολιών ή συζητήσεων, θα σε απογοητεύσουν. Συναναστροφές με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς, επίσης απαιτούν την ψυχραιμία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, απαιτεί από σένα, λογική, υπομονή και επιμονή στους στόχους σου. Λόγω της αστάθειας που επικρατεί τελευταία στην ζωή και την καθημερινότητα σου, επανέρχονται κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου και πιθανόν αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική και υπερβολικά απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, με την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στο δικό σου ζώδιο, λόγω συναισθηματικής έξαρσης και υπερευαισθησίας, πιθανόν να πάρεις κάποια πράγματα πιο προσωπικά και πιο βαριά απ’ ό,τι συνήθως. Θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, ότι πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα, ξεκινώντας νέες τακτικές διεκδίκησης στόχων και να αποδεχθείς τις πιθανές επικείμενες αλλαγές και εξελίξεις, σε κάθε τομέα της ζωής σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θα σου φέρει αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση και θα σου προκαλέσει αρκετά άγχη, ψυχολογική πίεση, ακόμα και φοβίες. Αν δεν είχες φροντίσει μέχρι τώρα, την διαφύλαξη των μυστικών σου, τώρα ίσως κινδυνέψεις από αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να πλήξουν την διεκδίκηση κάποιων προσωπικών σου στόχων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη σήμερα, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές. Δίνεις προτεραιότητα σήμερα στις φιλίες σου, αλλά επιπλέον είσαι μάλλον πολύ απαιτητικός, γεγονός που θα φέρει παρεξηγήσεις και εντάσεις με κάποιο φίλο σου. Επιπλέον, άλλαξε σήμερα τακτική, όσον αφορά έναν πολύ σημαντικό στόχο που εδώ και καιρό διεκδικείς, αν θες επιτέλους να τον εκπληρώσεις.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη σήμερα, σε αφορά άμεσα και σε προειδοποιεί, για άμεση συνετή και ώριμη συμπεριφορά και επείγουσα επιστράτευση της λογικής σου. Πολύ πιθανόν να τρίξουν τα γερά θεμέλια που μέχρι τώρα έχεις χτίσει, σε διαπροσωπικές σχέσεις, συνεργασίες και οικογένεια. Παρασύρεσαι λόγω ανασφάλειας, σε απρόσεκτα λάθη, που ενδεχομένως να χαλάσουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση.

Για περισσότερες προβλέψεις κάνε κλικ στο oroskopos.gr